ה"י ה"י ה"י

הטיZרית

New member
ה"י ה"י ה"י

החלטתי לרדת כאסח על המייפל.............. ביי ביי רמות 90............ HELLOOOOOOOOOOOOO LVL 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 הרמות הכי מהירות שהיו לי במייפל אי פעם... 98 ו 99 בפחות מ 48 שעות....

יאייי איזה יופי...

המזל טוב הכי גדול אי פעם! מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים| מזל טוב! |בלונים|

Guid

New member
מזל טוב! ^____^

אני עדיין מתקשה להבין, איך אפשר להשיג כמות כזאת עצומה של EXP ב48 שעות?! o_O

הטיZרית

New member
היה 3 שעות של X2 EXP

קיבלתי קצת עזרה בהתעלקות.... היום עדיין לא נכנסתי מייפל...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אוף!!!!!

אני לא מבינה מה הולך?! העלתי דמות אחת לרמה 20, ובראנקינג כתוב שהיא ברמה 14!! ועוד דמות שאני מאמנת עכשיו- שלא נמצאת בכלל לראנקינגוהיא ברמה 12 כבר!!! מה אפשר לעשות?=\ זה רק אצלי ככה? |סמיילי מתוסכל| חוצמזה 60% עם הלוחמת. אני חורשת על מייפל כי אני לחוצה למחר,למישהו מילות עידוד לומר לי?T.T

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo42.gifחזרתי למייפל!!!/tapuzforum/images/emo42.gif

זהו, האינטרנט חזר!! אחרי שבועיים של מחסור מטורף גוירטואליות וחרישה מוגזמת על רולר קוסטר וDevil may Cry סופסוף חזר לי האינטרנט!! יאאאיייי!!!! |טירוףמטורף| אז זהו, הייתי חייב לומר את זה למישהו אחר חוץ מאחי, שכבר התחיל להרביץ לי... XDDD אז כנראה שהערב יתרחש האיחוד המרגש ביני לבין ההאנטר שלי~ /tapuzforum/images/emo99.gif

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo207.gif תושבי ברה! שאלה~

מי מכם טוחן פיקיויים בהנסיס? כי פתחתי לוחם בברה בעקבות האוונט~ SmasherGUiD. לא הכי מקורי... XD אז מי פה מברה ורוצה לעזור לי בפיקיו? D:

ReallyWrong

New member
אני עצמי ואנוכי.

אבל לא כרגע, כי עוד לא פתחתי דמות והעליתי אותה ל10 ^^ כשאני אעשה את זה, בכיף. אולי גם נשכנע את רותם להצטרף ואז בכלל יהיה סבבה

למעלה