ה"יי 9/5

amsi האחת

New member
ה"יי 9/5 ../images/Emo9.gif

פתחתי ה"י כי לא היה.. המון זמן כבר לא רשמתי כאן/שחקתי מייפל:D אבל חזרתי שובDD: הפאטצ' החדש ממש מגניב~ אתמול מישהו הציע לי לבוא איתו להרוג סליימים כחולים כדי להשיג מייפל שילד, הוא התאמן שם במשך שעתיים ולא מצא,ואז,שתי דקות אחרי שהוא הולך יצא לי המייפל שילדDD:
יש לי כבר 5000 עלים של מייפל,ואני הולכת להשיג עוד. סוף סוף העלתי את הלוחמת שלי רמה ב Fog.
מה אתם עשיתם/תעשו היום?D:

xFade

New member
../images/Emo79.gif חזרתי למייפל. ../images/Emo9.gif

לא משנה כמה מנסים לפרוש,ההתמכרות הזאת נשארת
93 עם הפריסטית,היא כנראה תישאר שם לנצח. 48 עם הפייטרית
,אני אעלה אותה ל50 היום או מחר וביום שני היא מקבלת את הZHELM שלה
הפאץ' הזה ממש כייפי
.כבר קיבלתי את הכיסא עם המייפל טרי גם עם הפריסטית וגם עם הפייטרית.בפריסטית ב2 נסיונות ובפייטרית כבר בניסיון הראשון
הו,וכנראה בקרוב אני מתחתנת.עשיתי LPQ ופגשתי מישהו מקסים מקסים
הוא אמר לי שהוא עוד מעט קונה NX בשביל חתונה אבל אין לו עם מי להתחתן,אז הוא שאל אותי אם אני פנויה ורוצה להתחתן איתו ^^ אני עוד לא יודעת לגבי התאריך,אבל אני כמעט בטוחה שזה יהיה בספונטניות כמו הפעם ההיא שהתחתנתי עם הפריסטית

Guid

New member
ידעתי שזה יקרה... /tapuzforum/images/emo6.gif

ברוכה השבה! /tapuzforum/images/emo9.gif

HopesDieLast

New member
אני<:

התחלתי ברמה 14 ובדיוק עליתי ל-17, אני כזה משחקת בווינדיה אז אם יש שחקנים משם אני אשמח ליצור קשרD: הלכתי פעם ראשונה למייפל טרי וקיבלתי כיסאD: < ואממ אני מקווה לעלות עוד רמה-שתיים ולעשרים מחר<: מה עושים עם כל העלי מייפל האלה?XD ישלי די הרבהO:

Guid

New member
אני בווינדיה~ D:

אבל אין לי אפשרות להיכנס למייפל, אז... /tapuzforum/images/emo4.gif הייתי אומר לך לצרף אותי לבאדי, אבל הוא מלא ואני לא יכול להיכנס כדי לפנות שם מקום... /tapuzforum/images/emo6.gif

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

52%
. ביליתי היום את רוב הזמן במייפל בניסיון להשיג כיסא [והגשתי!מניסיון ראשון!אעה!] ועלי מייפל. מחר אני אלך להתאמן בצורה נורמאלית
.

Guid

New member
לול, אל תעשה את זה יותר! XDDD

כמעט הורדת לי את הלב, רועי... עאלק קשת דקסלס... /tapuzforum/images/emo6.gif

yonVata

New member
מממ..

בשעה טובה ומוצלחת עליתי לרמה 47, חציתי שוב את קו ה6 מיליון במסוס והשגתי המון חפצי מייפל (גלימה לרמה 40, עגילים לרמה 90 ,2 חרבות [אחת ליד אחת לרמה 35, ואחת ל2 ידיים לרמה 62], כובע לרמה 90 וכמובן כיסא אחד) הלכתי וקניתי "מגילת חגיגות מייפל" אחת בשבילי - התאכזבתי לגלות שהיא של 40%, ושהחפץ שלי עשוי להעלם אם היא לא תעבוד -נראה לי שאני אנסה למכור אותה למישהו... חוצמזה ניסיתי להשיג את המייפל שילד במשך הרבה זמן ובסוף התייאשתי, צריך לארגן תיק לצבא מחר... זהו פחות או יותר

../images/Emo4.gif../images/Emo219.gif

קניתי עגילי מייפל,אז עכשיו יש לי בסביבות 1600 ומשהו. אני נורא מתלבטת אם לקנוט מטה או לא.
ולא עליתי שלב,לצערי. סתם מתוך עצלנות ובנוסף,כל חצי שניה נתקע המייפל וזה שיגע אותי. והיה מישהו שכל הזמן הלך אחריי,צחק,וכתב לי "fack u"
ולא הצלחתי להשיג עלה מייפל שוב. זה היה ממש משעשע,היו טריליון אנשים שחיכו,והייתי מביניהם,ועמדתי איפה שבד"כ יוצאים עלי הזהב,ויצאו העלים מהעץ,ומרוב כל האנשים פשוט לא שמתי לב שהיו עלים בכלל,רק כשכולם אמרו "איי גוט וואן!"/"דידנט גוט נאט'ינג" וכאלה,הבנתי. ._.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהו,כן,שאלה על הקייק דאנג'ן.../images/Emo219.gif

בNLC. זה פשוט,המקום עם ההמון סוכריות ועוגות?
קיבלתי מהן עוגה שמעלה איזה 2500 MP או משהו,לא זוכרת.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|עליתי רמה...D:

בשעה טובה ומוצלחת עליתי לרמה 84. ואז העלתי עוד 30%=] סיימתי כלמיני קווסטים נחמדים. זה מדהים שעם כל רמה אני מבינה כמה הבילד של הצ'יף באנדיט גמיש. פשוט צצש צעלים סקילים לפי מה שרואים שצריכים! זה כל כך כיף..^^ הממ...קיצר נחמד לי..D: אעה וקניתי עגילי מיפל, והגעתי למסקנה שאני לא הולכת לבזבז עוד MALE LEAFS על ציוד כי הוא אנטריידאבל גם ככה. אז הלכתי וקניתי קלף של קינג סליים. הקלף הבא בתור -אלישרD: אני אשיג את כל קלפי הבוסים שיש בPQ כי אותם אין לי סיכוי להשיג בעתיד..
יאי יחי יומולדת של מייפל..^^

icy woman

New member
בלייט הרבור

לא זוכרת איך קוראים ל NPC, אבל הוא עומד ליד הNPC של המשפחה (זה שנראה כמו לינקולן..חחח..)

Guid

New member
מזל טוב! D:

המגוון של הסקילים של הCB בהחלט מדהים! /tapuzforum/images/emo45.gif

למעלה