ה"יייי 16.6

ניר../images/Emo201.gif../images/Emo219.gif

אל תיקח את זה כ"כ קשה,אני מבינה שממש קשה לעבור את השלב הזה,אבל אל תתייאש. יש עוד כ"כ הרבה שעברו את השלב הזה והצליחו להגיע כ"כ גבוה,למה שלא תהיה אחד מהם?
וול,בקיצור,אל תאמר שטויות ותחזור לשחק עד שתעלה.

Guid

New member
כבר אמרתי לך את דעתי.

זה רק משחק! אוקיי, אז זה מבאס להשקיע זמן במשהו ולראו איך זה יורד לטימיון תוך שניה, אבל בחייאת... זה לא סוף העולם! קח קצת הפסקה ממייפל, שחק במשהו אחר בנתיים, או אפילו תאמן איזה מיול נחמד שכבר יש לך. קיצר, כמו שכבר אמרתי לך אבל לא ראית כי הספקת להתנתק: אל תעשה שטות שתתחרט עליה אחר כך. חבל.

icy woman

New member
אמרת

שאתה נורא חכם אז תפסיק להתנהג כמו מפגר! וטיפ- אם אתה רוצה לעלות רמה ולא למות- אז פאקינג תפסיק לדבר כ"כ הרבה כשאתה מתאמן במפה קשה!!!!

xFade

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifפשוט תחסום את הצ'אטים כשאתה מתאמן!

לא פלא שאתה מת.אתה מדבר. כשהייתי בהיימס תמיד חסמתי צ'אטים. למה?בשביל להיות מרוכזת ולא למות. אני ממליצה לך בחום לעשות את זה.באמת.תחסוך ממך את העצבים ואת ההודעות פרישה כל פעם מחדש.

Hasselblad

New member
עניין של קורדינציה וזריזות

לא מכולם מצליחים... גם אני מדברת מלא תוך כדי אימון ולפעמים גם בשלושה סוגי צ'אט שונים...

Don Nirtin

New member
עלית על הבעיה שלי...../images/Emo87.gif

אין לי קורדינציה טובה... וגם לא זריזות... וקשה להתעלם מהצ'אט כל עוד יש שם דיון F3.

deisy

New member
אז תעמד רגע ותדבר

כשיגמר הדיון תחזור להתאמן.. אישית, אין לי קורדינציה ולא זריזות אצבעות לדבר ולהאתמן בו זמנית... F3, כן.. זקנה כבר מה לעשות...

Don Nirtin

New member
מצאתי פתרון...../images/Emo87.gif

פתרון קצת מגעיל, אבל פתרון. חסמתי את הגילד ואת הבאדי. אין משהו שגורם לי להסיח את דעתי יותר...

xFade

New member
../images/Emo79.gif לא צריך לחסום,

אפשר לבטל אל הצ'אטים של הגילד ושל הבאדי זמנית, וכשאתה מסיים להתאמן אתה פשוט מחזיר את ה
והצ'אטים שוב פעילים.

Don Nirtin

New member
כולם הוחזרו לקדמותם../images/Emo87.gif

אבל הבאדי והגילד נחסמו לאלתר. עד שאסיים.

למעלה