ה"ייייי 5.10

ה"ייייי 5.10

התקדמתי בצורה לא רעה... פעמיים רצו לרמות אותי... היה איזה סיפור מצחיק על איש שאמר לי באנגלית שאם אתן לו כסף הוא יעלה לי לאיזה רמה שאני רוצה. רציתי לעשות לו פדיחה והעמדתי פנים לנוב. אמרתי רמה 30. הוא שאל אותי כמה כסף יש לי... אמרתי לו, אז הוא אמר שאני אתן לו הכל... אז החזרתי לו חזק, הורדתי לו פיים וכאלה... הוא יצא מזה מופסד...
אז... רמה 15, עכשיו 89.65%, התקדמות מדהימה לעומת אתמול.

blink282

New member
אתה צריך 90 או שמונים אם אני לא טועה

בשביל הדדדלי פין

blink282

New member
מה זה אני מנסה להיכנס לשחקן שלי

אני רושם שם משתמש וסיסמא ואז תפין קוד וזה מתנתק לי מהמשחק

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאוי היום היה כייף..D:

רמה 60 עם 30% בערך. קניתי את הדדלי פין שהייתי צריכה וכמעט סיימתי את איסוף החומרים לכפפה...=0 שאלה: קניתי את הFIN ב2.5M כשהוא נקי וההתקפה שלו היא 75 [כשהממוצע הוא 72] היה שווה לי?=] או שסתם יצאתי נובית?XD בבוקר עשיתי PQ עם האנשים מהגילדה וזה הדבר הכי מצחיק בעולם![ נכנסנו כמה פעמים וכמעט כל הפארטי חוץ מאיזה קוסם אחד היו מהגילדה..3= ובאיזשהו שלב פיספסתי את הכניסה למייז פיקיו וניר התחיל לרדת עליי שאני לוזרית..P: אז לעיני כל האנשים המחוברים הורדתי אותו בדירוג מג'וניור לסתם לדירוג רגיל..XDXDXD היה מצחיק מאוד..XDXDXD קיצר ניר אני מקווה שלמדת את הלקח שלך..3> נהניתי מאוד אבל נשארתי רק עם 1M...=[ ואינלי מתי להתאמן..=[ מחר מוקדש לעשיית שיעורים...T.T אני מתפללת שתהיה שביתה..XDXDXD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהמשך סיפורי חוויות.

הוספתי לגילדה איזה בחור נחמד והמשכנו לעשות PQ באחד השלבים אני וידיד שלי עמדנו ובהינו אחד בשני ואז הוא עשה פרצוף נשיקה[XD] ואני ברחתי הצידה ומשום מקום צץ לו ההוא מקודם ועשה פרצוף נשיקה בחזרה...ם.O אני וידיד שלי עומדים עם פרצוף FTW ואחרי שנכנסנו למייז פיקיו הוא כזה "אז איך הייתה הנשיקה הראשונה שלך?!" כמה צחקתיי...חחחחחחחחחחחח ואחרי זה הוא המשיך עם זה עד שבשלב מסויים הייתי בטוחה שהוא באמת רוצה את ידיד שלי [אני עדיין תוהה] עם הודעות בסגנון "בוא נשק אותי אהובי" ודיבורים קצת יותר גסים שלא מתאימים לפורום..XD אבל היה ממש מצחיק! הצעתי לאנשים ללכת לעשות GPQ ואני משערת שנעשה אחרי שהאיוונט של המייז פיקיו יגמר..3= והנה כמה תמונות של הידיד שלי וההוא הסוטה...ם.ם בתמונה - ההוא מופיע משומקום!

US navy

New member
זה לא event

אין לי מושג למה קראו לזה ככה אבל זה לא יגמר לעולם

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifלמה אתה חושב ככה?

אם הם קראו לזה אוונט כנראה שזה אוונט..XD

US navy

New member
כי בגרסאות

מייפל אחרות יש אצ זה כבר מיליון שנההההה וגם לא ישימו PQ לחודש או משהו כזה כי זה מלא עבודה לשים אתה זה ואחרכך להוריד את זה...

למעלה