ה-יום מומולדת

שעוכי ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שעוכי, מאי, יפה קטנה. מי עוד מצחיקה אותי כמוך, מי ? משחק אסוציאציות, לאפר אותי בבאר טוביה, עומרי בילו (וגם השני
.) אני מאחל לך נשמתי שתמיד תמשיכי לחייך את החיוך הכובש הזה שלך, שתתחילי להראות את עצמך יותר ותזיזי את התחת הסקסי שלך לכיוון בית יצחק ומהר... שתמשיכי לאהוב ולאהיות נאהבת ע"י היפה בבחורים, דורוני הסקסי... ושבקיצור מאי, באמת אל תשתני, ואם יש משהו שאת מרגישה שאת צריכה לשנות, שיהיה רק בשביל עצמך נשמה שלי
אוהב המון המון
, עומרי.

jt7785

New member
תודה רבה רבה רבה

לכולכם. גם לאלו שאני מכירה, גם לאלו שלא. העלתם לי חיוך גדול ואין יותר כיף מלקרוא את הברכות שוב ושוב ושוב. אוהבת אתכם כלכך.

פחיחצה

New member
גחיגוחה

אני אוהבת אותך בלי סוף מומולדת שמח נשמאמי ואת הברכה את תקבלי בהמשך אי פרומיס..

אהובתי הנצחית ../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif

מאי שעוכ וקסלר, מ(י)שוש חיי. את כנראה לא מבינה כמה אני אוהבת אותך.
[תודי שהליצן הזה מצחיק..] שיהיה לך רק טוב, חיוכים ואהבה שלא תיגמר. שתלמדי להפיק את הטוב מכל דבר שאת עושה, או נקלעת אליו, ותדעי שגם כשהציצי שלי רחוק - הוא עדיין פה איתך. מבטיחה עוד הרבה ימים אצלך בבאר-טוביה עם גבינה מהקוסמוס שאפילו הרצפה טעמה ממנה :) והילדה משיקאגו לא יכלה לשלוח את הבלון שלה למקום טוב יותר מאלייך
. בהזדמנות זו, אני חייבת להודות לך, על כל הפעמים שהעלית לי את המצברוח בלי להיות מודעת לזה בכלל, כי אין מישהו בעולם הזה שמצחיק אותי יותר ממך, שנותן לי את ההרגשה החמימה הזאת ואת הצחוק הזה שבאמת בא מהלב. מגיע לך, מגיע לך שיהיה לך טוב [מה חשבת, שסתם אלוהים שלח לך את דורי ?
]. מאי שלי, אני אוהבת אותך.
אוהבת באמת. ענברנטל.
[אגב, מצטערת על האיחור, לא הייתי בבית..]

מילי17

New member
../images/Emo24.gif

יום הולדת שמח
שתהיי רק מאושרת
ומלאת סיפוק ועשייה כל הימים. יום הולדת שמח
מילי

"כמה שאני אוהב אותך"../images/Emo23.gif

אוי שעוכ שעוכ... מה יש לי להגיד לך שעוד לא אמרתי. אני זוכר את הברכה שכתבתי לך כאן שנה שעברה כאילו זה היה לפני חודש. איך כתבתי כמה שאת מופלאה ומדהימה ואהובה ומה לא. ואת יודעת מה השתנה אחרי שנה? שום דבר. את עדיין אותה שעוכ מופלאה ומדהימה. טוב נו אולי יותר יפה משנה שעברה...
וגם סוף סוף מישהו קיבל שכל ודג אותך(דורי...) אבל נשארת אותו בן אדם מדהים ואהוב שכל כך קל לאהוב. אז מה כבר נותר לי לאחל לך? שתיהיה לך שנה מדהימה. שהלימודים לא יהרסו לך ת'חיים. שתעברי את כל הבגרויות בהצטיינות. שתנצלי את השנה האחרונה שלך(כנראה) בבאר טוביה הכי טוב שאפשר. שהאהבה בינך לבין דורי רק תתעצם ותפרח. ושתמשיכי להיות שעוכ-שטות הכי מצחיקה בעולם. ולנו אני מאחל שהקשר ביניינו ימשיך להיות טוב ועמוק ואמיתי. ואני נותן את המילה שלי. שהשנה הזאת אני הולך להשקיע הרבה בידידות ביניינו. שתיהיה משהו משמעותי ולא שחנ"ש פעם בחודש. אוהב המון המון. מצפה לראות אותך כמה שיותר מהר. ידידך לנצח. רן

שחוררר

New member
מזל טוב מתוקה

למרות שלא מכיר. שיהיה רק טוב ילדה, הרבה אושר. איתן.

שמיקי

New member
במזה מזה מזה איחור

מצטערת אני כלואה בבויאר בכל מקרה, שעוכי כפרה שיהיה לך המון המון המוווווון מזל טוב, אני אוהבת אותך כמעט כמו שאני אוהבת את ציצייך שיהיה לך המון אושר, אהבה, דורון, מוזיקה ואוכל בחייך. יאללה כוסית על.. יומולדת שמח.. וסליחה על האיחור.

למעלה