ה-יום מומולדת

ה-יום מומולדת../images/Emo70.gif

עוד 20 דקות! מותר לי. הים מומולדת לשעוכ!!!! והשמחה רבה ואני צריכה עוד לעשות משהו אז קדימה לזרום

מאי יקירתי../images/Emo23.gif

למרות שגם כתבתי לך בפרטי יותר, על אף כל התקופה האחרונה. אין מישהי שיותר מגיע לה המזל-טוב ומיטב האיחולים! יום הולדתשמח מאמי!

Dug E

New member
אפרת גוש שלי../images/Emo99.gif

המון מזלט. אוהב בלי סוף ומתגעגע
צחר.

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif מאי, מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

רק טוב:]
והרבה הרבה מזל טוב

תומע79

New member
../images/Emo34.gifששששוכככככ

אהבת חיי אני אוהבת אותךךךךך שיהיה לך עד 120 המון המון המון מזל טובבב אין עלייך נשמתי
תומי

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

Dark Tear

New member
מאמי שלי../images/Emo77.gif

שיהיו לך חיים מדהימים,מלאי בתובנה והגשמה עצמית. שתחייכי תמיד ותצחקי תמיד ושרק תהיי מאושרת. מגיע לך הכי טוב בעולם.(אהמ,דורון.)
שתגשימי את כל מטרותייך וחלומותייך. שכל מכשול וקושי רב יהווה אך ורק מדרגה לחיים טובים,מוצלחים ויפים יותר. שתלמדי להעריך את העצב בשביל לדעת שאושר לא בא בקלות. ושתלמדי לנצל את האושר הזה עד הסוף. חולה על הטוסיק השחור שלך.:] ונהנה תמיד אבל תמיד להיות בסביבתך, שלך לנצח, אסף.

yafit17

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

שעוכ... מתוקה שלי הרבה מזל טוב עד 120 את באמת אחת הבחורות הכי יפות שראיתי!!! המון נשיקות!!! אוהבת יפית

../images/Emo55.gifשעוגי-מוכי.

יפייפיה
כמה אהבה יש אצלי בלב
מאחלת לך המון שמחה, שהשנה תהיה יותר מדהימה ממה שתוכלי לדמיין. שתזכי לכל הטוב שבעולם. שתעופי גבוה ותגעי בכל כוכב. הגשמה עצמית וסיפוק, ובעיקר המון נחת. שתחלמי ותקווי ותאמיני, כי הכל יכול לקרות. עד 120 שנים מדהימות.
אוהבת, גל.

jt7785

New member
יש עכשיו יולי

ואיי ואיי יומולדת זה הרבה שוקוּלד...... אני אוהב אותך נשמתי. יהיה לך מזל טוב כל עוד אנחנו ביחד. אני אסדר את זה. לאב יו.

שעוכי תעשי לי סושי!!!!

מאי נשמה שכמוך! אני פשוט חולה עלייך. את ילדה מקסימה (ושרוטה לא פחות...) תמיד כיף לבוא לבאר טוביה ולאכול סושי עם דברים הזויים שאמא שלך מכינה. תשמרי על עצמך ותעשי חיים!!! אוהב המון, עידו

בנה

New member
../images/Emo23.gifשעוכיתה../images/Emo24.gif

אני גרועה במילים אז רק אומר... הרבה מזל טוב!
הרבה ימים של אושר
הרבה אהבה
וחיוכים
שתיזכי רק לשמחה בחייך
לאהבה גדולה בלב (החתיך הזה!!!)
אוהבת אותך המון, ומתגעגעת אלייך ולמיטה ... בנה.

Z A M i

New member
שעוכי פוכי מוכי! ../images/Emo9.gif

מזל טוב! עד מאה כ-20.. תשארי כמו שאת. כי את אחלה(
) אושר בשפע...
אנלא טובה בזה.. אז רק אציין, שאני אוהבת אותך מפה ועד הונלולו..

קלמר שלי.

שלא תחשבי ששכחתי אותך או משהו כזה. יאללה, צו ראשון ורישיון!! אוהבת.

S h A b i T

New member
שאוווול מעוכ.

נשמה טובה שלי, המון מזל טוב ובריאות(!) אושר כושר ויושר
ו.. כבר כתבתי לך הכל, ואפילו הייתי לייד הבית שלך היום בשביל להביא לך את זה.. ונחשי מה, שכחתי להביא את זה. כן, אני סתומה. שלא תחשבי לרגע שהפקרתי אותך. הכל יגיע בקרוב.
אני רק מחכה לבוא ולצחצח שיניים במברשת האדומה שלי. ולשיר לך ולאבא שלך שירים. וליישר דברים. אחחחח.... אני אוהבתותך הכי הכי הכי הכי (!!) בעולם. ואת יודעת את זה, שאול חומצתי שלי.
עלמוג (משעוכ&בוטן)

מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

מממ רק אושר, שמחה, ואהבה
וכמובן הרבה חברים
שני

The Kinslayer

New member
../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

לנסיכה של חיי, לאוהבת התותים, לאחות של רום, לבעלת האייפוד, לילדה היפה והכוסית, לחברתו של דורון, לבת הבכורה של נועה, לזאת שיש לה מיטה ממש נוחה בחדר, (זה לא מה שאתם חושבים), מזל-טוב
שנים של אושר ואהבה וכיף ותמשיכי להיות פשוט שעוכ, כי זה מה שאת יודעת לעשות הכי טוב.

Tomer TR

New member
שעוכי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח והמון מזל טוב נסיכה
מקווה שתמיד תהי מאושרת. אהבה, שמחה ובריאות שיהיו לך יקירה, מגיע לך! שלך תמיד, תומר

למעלה