ה-חולצות

ה-חולצות

הייתי מעלה לכם את הסקיצות אבל הן במחשב השני אז זה יועלה בפעם אחרת... בכל מקרה הנה השלוש שאני עיצבתי (אולי בגלל שרק אני בוועדת אווירה שאחראית על חולצות וגימיקים ומורל... כל השאר לא יודעים מהחיים שלהם, אנחנו רק 3 בוועדה, אחת רק הצטרפה לפני חודש בערך והשניה פשוט מעצבנת אני לא מודיעה לה על "פגישות" ועדה שאני מקיימת עם עצמי) אחת זה כאילו הודעה וכתוב "מתנ"ס רמת חן מציג: ריקודי עַם והורה עִם קורס שגיא כל חמישי ב19:00 במתנ"ס. בואו בהמוניכם" זו בדיחה של הקורס על זה שאחד המדריכים שלנו רוקד ריקודי עם וזה מצחיק לאללה כל הזמן המדריכים יורדים עליו על זה... השניה זה ציטוט של המפקד קורס מהקטיף בוסים "הסכינים הם רק בשביל לחתוך ידיים ורגליים לא בוסים
" השילישת קשורה למבנה שלנו (מוזיאון צה"ל) עושים את המסל של חיל האוויר ולמעלה כותבים את הסלוגן של "הטובים לטייס" ולמטה "והטוובת לטייסים" ועל הסמל של חיל האוויר מציירם חניכים מתגלשים על הכנפיים ודי "הורסים" את הסמל המקורי... זהיצא שווה בטירוף
מה איתכם

שירה!!!!!!

חולצות ממש פצצה! אהבתי במיוחד את האחרונה עם הסמל של חיל האוויר, ואת גם ההיא עם הסכינים... ועכשיו תקישיב, את אחראית על החולצות נכון? אז בבקשה תארגני לי גם חולצה אחת (מכל סוג... או אפילו רק אחת השל החיל אוויר) בבקשה, שירה!!! בבקשה בבקשה בבקשה! ואת לא תיצטרעי על זה!!! אחרי המחנ"ק אני אביא לך חולצה של כל שבט שתירצי מההנהגה... אני אכין לך רשימה אפילו: שוהם אופק יעד מונוסון ארנון לוד מה שתירצי, שלך!!!! אפילו אולי אני יכולה להביא לך חולצות של הנהגות אחרות אם (עם דגש על ה-אם!) אני אצא לקורס תנועתי... אז בבקשה
!!! נועה.

חחח... ../images/Emo51.gif

על המחמאות - בדיוק עכישו חזרתי מ"פגשית" ודעה שלי עם עצמי בשבט, ושיכללתי את החולצה לש חיל האוויר - המקום מגן דוד יהיה שם את החבצלת של היה נכון" ויהיה כתוב "הטובים לטייס" ולמטה "והטובות לטייסים"... ועל החרב יש נשי חניכים שכופתים יצא מגניב
אמממ... אני ממש אנסה לקחת שתי חוצות... אני אבקש "לחלק" אותן... ובטעות יהיו לי שתיים...

חרשתיתעיר הים ו...

אין שום מקום שמוכן לתת לנו ספונסר!!! זה אומר שאין לנו חולצות למחנה!! אוף עם העיר המסכנה הזאת!

למעלה