ה"גיל המתאים"

Musi© Gi®l

New member
החלק הראשון כזה מלא שטויות

שזה מדהים ... מה קשור מלגה לילד מוכה ?!?!? [אפילו אם אתה סתם מנסה להצחיק. אתה לא ממש מצליח בזה] וממתי יש תואר ראשון ברפואה? התארים קלים. ברור. אמר האדון עם כל התארים הראשונים שהאונ' מעניקות. כמו תיכון? לא יודעת איפה אתה למדת בתיכון , אבל זה רחוק מלהיות ככה. אז. להרגע אדוני.

TerminalFrost

New member
ולך אני אגיד

פפפלללללללצצצצצ סליחה, אני בד"כ לא מפליץ בפומבי, אבל במקרה שלך אני מוכן.

תואר ראשון זה ממש ממש../images/Emo29.gif

לא כמו תיכון איך אפשר להשוות בכלל? (תואר ראשון זה כיף יותר
) וברצינות- לא כל התארים כאלה קלים,לא כל דבר בלימודים כיף,לא כל מקבל מלגה הוא ילד מוכה,והמלגות לא מוענקות רק בגלל ציונים טובים. נראה לי למדתב חלל החיצון או משהו כי כל מה שאתה מתאר פשוט לא קורה במוסדות ללימודים גבוהים בארץ

TerminalFrost

New member
...

לא יודע איפה אתם לומדים או מי האנשים שאתם מדברים איתם על כמה הלימודים קשים כל האנשים שאני מכיר שסיימו תואר ראשון אומרים שהתואר שהם עשו היה קל והזכיר להם לימודי תיכון עכשיו שגם אני אוטוטו מסים את התואר הראשון שלי, אני גם מבין שהתואר היה קל. אין מה לעשות - היה קל. לא דרש הרבה השקעה, עבדתי תוך כדי כל התואר במשרה של 80%, ובסופי שבוע לא למדתי (למעט מקרים חריגים) - ובסוף אפילו קיבלתי מלגת הצטיינות. אז מה אני אגיד לכם - בעיני התואר הראשון הוא קל, דומה לתיכון. אפשר בהחלט להמשיך לחיות גם מחוץ ללימודים - לצבור נסיון תעסוקתי, לפתח את עצמכם, ולהתקדם בחיים לקראת המטרות שלכם. עם זאת, אני מבין את האנשים שאומרים שקשה להם, כי לא כל התארים ומוסדות הלימוד הם אותו דבר, ולכל מקום העומס שלו. אז דברו חלש - אל תפחידו את הצעירונים. שלא יבהלו ובסוף לא יעשו תואר בכלל! כי "זה קשה".

Musi© Gi®l

New member
ברור שהיה לך קל בתואר ראשון

לאור העובדה שעשית תואר בפלצנות...[זה לא נשמע מסובך]

TerminalFrost

New member
...

יותר טוב ממישהו שהלך ללמוד כי "אין לו משהו יותר טוב לעשות כרגע" זה פשוט מטומטם

Musi© Gi®l

New member
הדעה שלך כל כך מעניינת אותי

שמחר אני מבטלת את הלימודים וחוזרת לחיים של בהייה בתקרה.

TerminalFrost

New member
ולאקדמיה שלום

אולי באמת זה מה שתעשי? טוב, זה ממש טיפשי וגוזל לי זמן יקר.

lollapalooza

New member
לפחות שנה מאוחר יותר.

אני לא אפרט מה הסיבה, אבל שנה אח"כ הייתי הרבה יותר מוכנה ללמוד. עד היום אני מצטערת שהלכתי ללמוד כשהלכתי, כי הייתה לי שנה א' סיוטית.

הממ..זה נורא נורא אישי../images/Emo29.gif

אבל בגדול נראה מגיל 21 להתחיל ללמוד זה סבבה יש איתי בנות שהן בנות 20 וזה נראה לי מטורף להתחיל בגיל כזה לגבי? אולי במחשבה שניה כן הייתי מתחילה שנה הבאה ללמוד כי אני מרגישה שלא עשיתי והספקתי כלום לפני הלימודים אבל! יש גם אחרי הלימודים

Musi© Gi®l

New member
את יודעת שההבדל בין 20 ל 21 זה שנה

אחת בדיוק. זה ההבדל בין מישהי שעשתה צבא למישהי שעשתה ש"ל. זה ההבדל בין מישהי שהשתחררה והלכה ללמוד, למישהי שהשתחררה ועבדה שנה נגיד. למה זה כזה הבדל מהותי!?

ומי שעשתה שנה אחת ש"ל?../images/Emo29.gif

מי שלא עשתה כלום? ושנה אחת יכולה לעשות הרבה הבדל.. בעיני גיל 20 זה צעיר מדי.

XMankoX

New member
20 זה צעיר מדי?

השנה הבדל הזו זה מה שעושה את הבן אדם ל"לא צעיר מדי"?

tvbox

New member
לפי דעתי

25-23 גיל טוב כעיקרן סיימתי יב ורציתי לרוץ ישר לאוניברסיטה ללמוד המשיך מהתיכון ראית חשבון ( פטור טעמי בריאות מצהל) הבנתי שזה הרבה מתמטיקה לקחתי קורס ניהול חשבונות 1 2 יעבוד קצת המשך מהתיכון ואלמד משפטים....גיל 23 לחסוך כסף ללימודים ואתבגר קצת

mary lou

New member
אישי למדי...

לי דווקא היה אחלה הגיל שבו התחלתי ללמוד, אבל לגבי הרוב הייתי אומרת בין 23 ל26 פחות או יותר.

אני חושבת שאם יש שקט כלכלי

אז עדיף כמה שיותר מוקדם - אם אין זה משהו אחר - אני מכירה הרבה מאוד בחורים ובחורות צעירות שקרעו את עצמם וחיו ממש בתחתית כי הם צריכים כסף ללימודים או לכלכלה שוטפת ושכר דירה ( מילגות לא תמיד מספיקות ) אין זמן לבילויים למסיבות ואפילו לעצמך - הדאגה הכלכלית מוציאה מהפוקוס כך שהציונים לא תמיד יוצאים משהו - בקיצור אני ממליצה לפני כן לעבוד ולחסוך לקנות שקט כלכלי - כי השקט הזה יקנה לכם שנים יפות בתור סטודנטים.

הטRולית

New member
אחרי צבא-טיול-קצת עבודה זה הזמן!!!

עשיתי לפני שבועיים פסיכומטרי, ובקורס ההכנה, בחברה לא זולה, עשתה גם מישהי בת 30. כן. בת 30. זה מופלג לדעתי. היא לא זכרה כלום. הכל היה אצלה מההתחלה. היה לה קשה. באמת שאני לא יודעת איך היא תשרוד לימודי תואר. יש גיל לכל דבר. לדעתי, אחרי 26 זה מאוחר. אבל אף פעם לא מאוחר מידי.

קליספרה

New member
פחחחח מצחיקולה

מאיפה השטויות האלה? 30 זה מופלג חחחח אני כבר צריכה להיות עם קטטר.. מותק, אין גיל מופלג אין גיל מאוחר מידי יש רק יכולות אישיות וזמן שמתאים לכל אחד..

למעלה