"ה-ב-מ-ה"!!!!!!!!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאמ האמ האטמ

אפשר לעשות אחד
סורי על החוצפנות, פשוט אני ממש רוצה
בקשה?;;

lizka90

New member
טוב...כנסי

תבכרי 2 בייסים מתנשקים...תעשי אחד ואז את השני מישהי אחרת תמשיך...אבל זה רק במקרה ותמצאי שותפת...

lizka90

New member
כנסו בבקשה...!!!

תציעו גם אביזרים... זה שאתם מציעות...לא אומרת שאתן עושות...רק צריך רעיונות ואז אחרי זה אני משרשרת הודעה שבה רשום מה התקבל ואז אתן מציעות את עצמכן לעשות...
תהנו

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהאעאעא^_^;

סתם כי בא לי איזה מתוקים
^^; |אלתשימולבלהודעההזאת| סורי><;

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאמאלה

עם כל האהבה שלי להומואים, זה נראה קצת קצת קצת מעוות P:

lizka90

New member
לבמה....כנסי

תקראי שוב הוראות...יש שם דוגמא.... אם נגיד הוחלט שהרגע הוא גן וחשוך ובלה בלה בלה....אז אביזרים שיעמדו על הבמה...כמו ספסלים...פחי אשפה..עצים .אביזרים שמאפיינים גן ציבורי.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוקיי..אממ

אממ שיהיו עצים ופרחים ורודים כאלה על שיחים לידם, וכדים כאלה ישנים זה גם רעיון טוב אין לי רעיונות>>

lizka90

New member
אביזרים שהתקבלו../images/Emo88.gif

שכל אחת תבחר לעצמה ותשרשר את האביזר בכותרת. אז ככה: -ספסלים -עצים -כדים -מנורת לילה ציבורית -פח אשפה הוספתי 2.

lizka90

New member
מנורת לילה.

אני אעשה מנורת לילה...אפילו 2
אצתרף לעבודה

lizka90

New member
הודעהההה../images/Emo124.gif

אז ככה פה אני מסכמת את מה שיש עכשיו ומאיפה ממשיכים! בנות שעושות תפקידים ואיזה:
-בחורה בשוק------->>leonel knight -אמא עצבנית------->>bleeding roses -הומואים---------->>behind the mask + qtfjfubghcdfhfdyh אביזרים:
-מנורות לילה------>>lizka90 דברים שנישארו:
-רקע-גן ציבורי בערב. אווירה מתוחה.הרבה שיחים, ירח מלא. -תפקיד- אבא -ספסל -עץ -כדים -פח ציבורי אובכן...מה שנשאר...תבחרו ושרשרו את עצמכם

lizka90

New member
הם עושים על איזה שבא להם...אבל בגוד

בגודל בינוני....

lizka90

New member
כן! מתקבל....אבל...

שלחי לי לאייסי:333612323 את הגודל של הרקע...כאלו סמני ריבוע מסביב בשחור שאני אדע אך להתאים את הבמה...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני מעדיפה שתשימי

את הבמה בשרשור הזה כל עוד הוא קופץ או שתעלי לאוךף או משהו- ואני אצייר על זה..ככה אני אוכל להתאים את הפרופורציות והכל..

למעלה