טוב אז אני אכין במה....כאלו רק קווים אבל אצליל אחרכך....עוד כמה דקת יהיה מוכן
L lizka90 New member 2/6/06 #37 טוב אז אני אכין במה....כאלו רק קווים אבל אצליל אחרכך....עוד כמה דקת יהיה מוכן
T tamaguchi girl New member 3/6/06 #40 ../images/Emo89.gifהו, מאגניב P: לפי מה שהבנתי מההודעה הראשית, יש לי זמן של שבוע להכין, נכון? אם כן אז עוד שבוע זה בטוח יהיה מוכן, אולי לפני
../images/Emo89.gifהו, מאגניב P: לפי מה שהבנתי מההודעה הראשית, יש לי זמן של שבוע להכין, נכון? אם כן אז עוד שבוע זה בטוח יהיה מוכן, אולי לפני
B Bleeding Roses New member 3/6/06 #46 ../images/Emo90.gifהבמה לא קצת גדולה מדי? זה ייראה די מוזר שנחבר את הכל ביחד אחר כך
L lizka90 New member 4/6/06 #48 ken taasi oto im platot kehot aval ki ze erev sorry al a anglit...yesh li beayot...
י ילדת השוקולד המקורית New member 5/6/06 #50 אני לא רוצה להרוס או משהו אבל לא נראה לי כל העניין הרעיון של הפינה נחמד אבל מה שבחרו זה מאוד סוטה וגם יש פה ילדות יחסית קטנות וזה לא ממש מתאים...
אני לא רוצה להרוס או משהו אבל לא נראה לי כל העניין הרעיון של הפינה נחמד אבל מה שבחרו זה מאוד סוטה וגם יש פה ילדות יחסית קטנות וזה לא ממש מתאים...
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 5/6/06 #51 סוטה?!?!:0 מה סוטה? אם אלה היו בן ובת מתנשקים זה היה בסדר ואם זה שני בנים אז זה סוטה? אני לא מבינה>.<
סוטה?!?!:0 מה סוטה? אם אלה היו בן ובת מתנשקים זה היה בסדר ואם זה שני בנים אז זה סוטה? אני לא מבינה>.<
י ילדת השוקולד המקורית New member 6/6/06 #53 לפי דעתי זה ממש לא מתאים לבנות ../images/Emo4.gif הקטנות שלא יודעות מזה וגם לא נראה שצריכות לדעת...
I InvisibleTouch New member 7/6/06 #55 ../images/Emo176.gifלא מסכימה. הומואסקסואליות היא דבר טריוויאלי, ובהחלט יש לו מקום לביטוי בפורום, כל עוד הוא לא בוטה.
../images/Emo176.gifלא מסכימה. הומואסקסואליות היא דבר טריוויאלי, ובהחלט יש לו מקום לביטוי בפורום, כל עוד הוא לא בוטה.
I InvisibleTouch New member 6/6/06 #52 מסכימה ב-100%. לא זה שהם הומואים, חלילה. לגילוי עריות אין מקום על גבי הפורום, כבר ביקשתי למעלה להחליף את הנושא, במידה ולא אאלץ למחוק את הפינה.
מסכימה ב-100%. לא זה שהם הומואים, חלילה. לגילוי עריות אין מקום על גבי הפורום, כבר ביקשתי למעלה להחליף את הנושא, במידה ולא אאלץ למחוק את הפינה.
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 6/6/06 #54 טוב..גם ככה כשאנחנו מציירות דולי אי אפשר לדעת אם הם אחים או לו:\
L lizka90 New member 7/6/06 #58 רעיון האחים מתבטל...כנסו! מממ.....חסר תפקידים.... כמו אמא אבא וכמה אביזרים שרשמתי כבר...