"ה-ב-מ-ה"!!!!!!!!../images/Emo202.gif../images/Emo13.gif
אז ככה יש אישור מספיר!!! אז לא להתנפל! ובכן...אני עושה נסיון לפינה...אם ילך טוב אני אמשיך איתו כרגיל...אם הפינה לא תהיה פעילה...היא תסגר! אז בנות...לעבודה!
הפינה היא כזו:
אני במשך השבוע אכין במת עץ והיא תהיה הבסיס לפינה. כל שבוע אני אתן נושא לסצינה על הבמה ולפי הסצינה אתם תכתבו בהודעות הצעות לתפקידים שקשורים לסצינה. התפקידים הם בעצם דוליז. ואז אני אשרשא 2 הודעות..."שהתקבלו" בהם אני ארשום את התפקידים שהתקבלו ו"לא התקבלו" ושם אלו שלא. ואז אני משרשרת מס הודעות שהכותרת היא בעצם התפקיד. ואז אתם מגיבות ובוחרות תפקיד. מי שלא הספיקה לבחור לעצמה תפקיד והוא כבר תפוס... אז אין דאגה! יש גם הודעה שבה תרשמו הצעות לאביזרים הקשורים לסצינה ושם אתם תשרשרו הצעות. ומה שהתקבל התקבל ומה שלא....אז לא...ואתם שוב משרשרים את עצמכם...כלומר מציעים את עצמכם. ונישאר עוד חלק אחד. הרקע...אני אבחר מישהי אחת שתצייר רקע לבמה...רקע הקשור לסצינה. אם לא תמצא בחורה כזו...אני אדאג לרקע. ואז אחרי שבוע אני אפתח שוב את הפינה ובה אתם תשרשרו את כל הפריטים שהכנתם. אני אחבר הכל לבמה ותצא לנו במה עם סצינה עליה. דר"כ את הבמה תראו ואתם צריכים להתאים לגודל הבמה את הבייסים
... עכשיו אני אתן דוגמא:
נושא הסצינה : קנאה. ואז אני פותחת עוד הודעות מתחת. הצעות לתפקידים: הצעות לאביזרים: ואז אתן מציעות לדוגמא: בחור ובחורה מתנשקים בריון ענק זועם בחורה בוכה בצד ספסל עצים פח אשפה ציפורים מנורה וכו'... ואז אני כותבת לכם ב-2 הודעות על התפקידים שהתקבלו ועל אלו שלא כולל אביזרים. ואז אני משרשרת מס תפקידים ואתם משרשרים את עצמכם...למשל בחורה בוכה-שיר בחור ובחורה מתנשקים-לובה ובלה בלה בלה וכנ"ל אביזרים ואז אני גם רושמת רקע: ובחורה אחת משרשרת את עצמה. אם ושבוע לא יהיה מספיק להכנת פרוייקט כזה אני אתן לא שבוע אלא שבועיים. ואז בשרשור הבא אתם תשרשרו את כל העבודות אני אחבר לבמה ואשים את זה מוכן...וגם נשים את זה בגלריה שלנו ואז אני אתן גם נושא חדש.... בקשר להצעות ולשרשורים של עצמכם....זה לא ביום אחד. נגיד אני פותחת היום...יש לכם זמן עד מחר....במקרה ולא נספיק זה ימשך עד מחרותיים....אבל עדיף כמה שיותר מהר
----------------------------------------------------------- עכשיו הנושא הראשון לפעם הראשונה של הפינה הוא: "אהבה אסורה" ובכן.....בואו נתחיל.....יש זמן לסיים את כל המיונים עד מחר! אז אל דאגה! מקווה שתאהבו את הפינה! לאב יו!
אז ככה יש אישור מספיר!!! אז לא להתנפל! ובכן...אני עושה נסיון לפינה...אם ילך טוב אני אמשיך איתו כרגיל...אם הפינה לא תהיה פעילה...היא תסגר! אז בנות...לעבודה!