ה*ביפ* של אילן

אופס..../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

אני מצטער שעשיתי כמוך...פשוט לא ראיתי שעשית ככה..סולחת
(ראיתם את מיצי?
אימצתי אותו)

miriams4

New member
הו!כן!../images/Emo140.gifתתחדש על מיצי..../images/Emo140.gif../images/Emo80.gif

namnamBG

New member
תתחדש!@#@#@#$../images/Emo107.gif

אבל טולי(
) יותר חמוד
|מתנשאת| סתםXDDDDD מיצי חמוד...אבל טולי עדיין יותר

דנדוןXD

New member
או.קייי

עטור מצחך זהב אפור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים והשכלה בחור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. מגעיל הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך נייר טואלט
לא נזיר מתפלל לדמותו של חרא חם שחורבן ממש לפני ד' מספר! ורואה חלומות מזוועים של קדושה ולמולו את אישה (שמנה וענקית)... את אוהבת להיות חשה ופקצה להקשיב לזבל על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על שולחן כתיבה
. שוכנת נפשי בין חצר ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי מתרחק ממך.

Brombit

New member
אל תצפו להגיון כלשהו ../images/Emo115.gif

עטור מצחך זהב חתוך לחתיכות קטנות (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ובגדים של בנות, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. שיערך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך בעל, לא נזיר מתפלל לדמותו של חתול עם נעל ורואה חלומות מוזרים של קדושה ולמולו את אישה (כמו רגל קרושה*)... את אוהבת להיות פטפטנית ומפונקת להקשיב לשקט כשאת הולכת על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על השיה הראשונה שאת בבית. שוכנת נפשי בין גרגרי אבק ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נחנק ממך. *מסתבר שיש דבר כזה...

B o N u s

New member
יאלה גמאני.

עטור מצחך זהב כסוף (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואף, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. בלונך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך משחק, לא נזיר מתפלל לדמותו של קלף ורואה חלומות אבודים של קדושה ולמולו את אישה (כ"כ שמנה)... את אוהבת להיות מכוערת וכונפה להקשיב לסיפורים שלך על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על מי גשמים. שוכנת נפשי בין משהו שֶבֶּ- ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נזרק ממך. טל :)

3yuval3

New member
חוסר קשר. ../images/Emo38.gif.

עטור מצחך זהב ופשתן (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ו אשלגן, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. בית שחייך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך דאודורנט, לא נזיר מתפלל לדמותו של יוסף בן פורת ורואה חלומות מזוויעים של קדושה ולמולו את אישה (לראותך זוהי חוויה כו קשה.)... את אוהבת להיות בביתך ולאכול רק מתוק להקשיב ל סניף שנפתח על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על הכיריים. שוכנת נפשי בין בנך ו- ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי ועיפרון בראשי. ממך. [כן אני יודע שרושמים עט.]

hagaymi26

New member
אני אני!

עטור מצחך זהב שחור מצחך מתחרז עם עיניים ונפט, אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. קקיך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך לאסלה, לא נזיר מתפלל לדמותו של שירותיך ורואה חלומות חומים של קדושה ולמולו את אישה (שמנה)... את אוהבת להיות מעצבנת ושפרהתית להקשיב לצעקותיך על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט (כי לא תתני לי לדבר) אין קול ודברים שוכח הכל על השולחן. שוכנת נפשי בין קירות (הסופר) ושבויה בין כתליו (כי לקניות אני נשלך) ממני נפרדת עת אני בגופי מפחד ממך.

למעלה