ה*ביפ* של אילן ../images/Emo28.gif
(הפינה הקבועה "הביפ של גרי" כעת עם מספר דמויות חדשות) שפרה החליטה לה לצנזר גם את משפטיו של אילן המסכן. השלימו את המילים החסרות בדרך הומוריסטי ומצחיק במיוחד. והפעם - עטור מצחך של אריק איינשטיין ויהודית רביץ. אגב, את השיר הזה אלונה שרה בפרק "הפליפר" כעת הם ניסו להרוויח כסף... היא כמובן זייפה נורא...
עטור מצחך זהב _____ (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ו_____, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. ______ הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך ____, לא נזיר מתפלל לדמותו של _______ ורואה חלומות ______ של קדושה ולמולו את אישה (_______)... את אוהבת להיות _____ ו______ להקשיב ל____ על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על ________. שוכנת נפשי בין ____ ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי ____ ממך. טל 
(הפינה הקבועה "הביפ של גרי" כעת עם מספר דמויות חדשות) שפרה החליטה לה לצנזר גם את משפטיו של אילן המסכן. השלימו את המילים החסרות בדרך הומוריסטי ומצחיק במיוחד. והפעם - עטור מצחך של אריק איינשטיין ויהודית רביץ. אגב, את השיר הזה אלונה שרה בפרק "הפליפר" כעת הם ניסו להרוויח כסף... היא כמובן זייפה נורא...