ה*ביפ* של אילן

B o N u s

New member
ה*ביפ* של אילן ../images/Emo28.gif

(הפינה הקבועה "הביפ של גרי" כעת עם מספר דמויות חדשות) שפרה החליטה לה לצנזר גם את משפטיו של אילן המסכן. השלימו את המילים החסרות בדרך הומוריסטי ומצחיק במיוחד. והפעם - עטור מצחך של אריק איינשטיין ויהודית רביץ. אגב, את השיר הזה אלונה שרה בפרק "הפליפר" כעת הם ניסו להרוויח כסף... היא כמובן זייפה נורא...
עטור מצחך זהב _____ (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ו_____, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. ______ הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך ____, לא נזיר מתפלל לדמותו של _______ ורואה חלומות ______ של קדושה ולמולו את אישה (_______)... את אוהבת להיות _____ ו______ להקשיב ל____ על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על ________. שוכנת נפשי בין ____ ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי ____ ממך. טל :)

namnamBG

New member
מטומטםD:../images/Emo107.gif

עטור מצחך זהב מקקי (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ושיניים תותבות, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. ישבנך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך חתול, לא נזיר מתפלל לדמותו של גרי ורואה חלומות גסים מאוד מאוד של קדושה ולמולו את אישה (כל כך שמנה שאת לא יכולה לצאת מהבית)... את אוהבת להיות דבה ואסון טבע להקשיב לבלבולי שכל על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על התחתונים הענקיים שלך. שוכנת נפשי בין ישבני ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי מסכן יותר ממך.

miriams4

New member
ננסה../images/Emo4.gif(יש לי חור בהשראה כרגע../images/Emo4.gif)../images/Emo153.gif

עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים וטחור,(??) (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חזך(אוי ואבוי אם אמא שלי תראה את זה!) הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך בעל, לא נזיר מתפלל לדמותו של בליעל ורואה חלומות מבחילים של קדושה ולמולו את אישה (למזלי,לא למולי.)... את אוהבת להיות קרציה וטיפשה להקשיב למנז'ט על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על יופי. שוכנת נפשי בין כיעור ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נגעל ממך. פעם ראשונה שלי..אז..איך יצא??

miriams4

New member
נכון../images/Emo69.gif יש לי מאומץ חדש!../images/Emo26.gif ../images/Emo153.gif

Say It To Me

New member
תתחדשי!! איך קוראים לו? ../images/Emo94.gif

קובי:"ילד.ילד,איך קוראים לך ילד? איפה אמא?"
כמה צחקתי מזה....

miriams4

New member
חייזר.מרימיקה.בעצם,אני משנה אותו.../images/Emo80.gif

ולפרה קוראים פרת שוקולד.עמליה.פרתונה צ'וקולדונה. בעצם,מה יותר יפה הוא
או היא
?

miriams4

New member
הו,תודה.הו,תודה.(כנראה החור שלי התאחה)../images/Emo153.gif

שלי..

עטור מצחך זהב לבן (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ורגליים, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. עורך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך סבא, לא נזיר מתפלל לדמותו של דרדסבא ורואה חלומות אפלים של קדושה ולמולו את אישה (קטנה ושברירית)... את אוהבת להיות מפגרת ומטומטמת להקשיב לעצמך על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל עליך. שוכנת נפשי בין בני ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נגעל ממך.

miriams4

New member
../images/Emo6.gifחוץ מהקטע האחרון שעשית כמוני.../images/Emo11.gif ../images/Emo80.gif

למעלה