ה- איה...

תגידי בובה

מה זה כל החארטה הזה אני מכיר אותו הוא לא משחק בקקה הוא ניגש ישר לעיניין הוא סוג א ישר דוחף אין לו זמן ל-מיסביב יהום הסער.... הוא צריך מסביב יפתח השער קונדי (מלשון סופטי)

moshe421

New member
סופטי, אתה מתכוון למה שאני חושב?

המטה? זה שהשפרצתי איתו במדבר ארבעים שנה? מה אתה חושב שהוא ככה עובר? מה זה פה, הפקרות? אחרי תורנות לילה אחת שאתה מסדר לי, תקבל את המטה שלי? שכח מזה!!! משה שומר בקנאות על המטה המשפריץ...

לאונרד

New member
אתה מתחצף מה!!!........

תפסיק לאיים עלינו, ז.א. על סופטי את לאונרד. אתה רוצה להשפריץ! למה לא, תשפריץ בשפריץ, אתה יכול גם להשפריץ על פריץ ואם בא לך, אתה יכול להשפריץ על פריץ בריץ(שם של בית מלון). אך אל תאיים עלינו, ואל תחשוב שניתן לך את המיטה. האם אתה חושב שאתן לך ללכלך את המיטה בשפריץ? מספיק לנו שתשפריץ על פריץ המסכן. האם אתה בכלל מכיר את פריצי?? פריצי זה החתול שלנו, חמוד הבן-אדם הזה, שלא תעז ללכלך אותו הרבה. אני מייעץ לך שאם אתה מחליט להשפריץ על פריצי, עשה זאת מטווח בטוח, כי פריצי הוא חתול עצבני, ואתה לא רוצה שהוא ישרוט לך את השפיץ של השפריץ אז הייה מאד זהיר. שלך לאונרד המגן על חתולים מפני חובבי שפריץ-ים

moshe421

New member
בכלל התכוונתי למקל...

שהוציא מים מן הסלע, אז במדבר.. על מה אתה מדבר?

moshe421

New member
ייייייייייייייייישששששששששש!!!!!!

סופסוף פסיפלורה מעלי!! איך שחיכיתי לזה, כל החיים! אני מתחת לפסי.. איזה אושר... מה יכול להיות יותר טוב מזה??

שרון-ב-

New member
להיות מעל

אסתר המלכה לפחות ? או מעל מיכאלה-לה רק לא מתחת ליערית אין סיכוי שתקום חי שרון מתבוננת מהצד

moshe421

New member
בטח..את מה אכפת לך?

את הרי מעל כולם... או כמו שאומרים ``רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כולנה`` (ובדרך גם על כמה בנים...) אז זה שאת בטופ, לא אומר שאת יכולה לצחוק עלינו מלמעלה! ותורידי את האף! אם יערית מורידה כביסה, גם את יכולה להוריד משהו.. חוצמזה מה רע שיערית תהיה מעלי? מקסימום....... אני לא ישלח עוד הודעות אבידה גדולה...

אבל היא המציאה את אמנות

המציצה. ואיך לא חשבת על זה - מה, לא מצצו לך אף פעם ???? תשאל את פלורה היא טובה - ואללה

או, כמה שאני כועס!

היתכן וראייתי ניזוקה? היתכן והתהפכו סדרי עולם? איך אני הוא הממוקם רק במקום הרב... (אני לא יכול לכתוב את זה) אני? אני שהוא סמל של מדינה שלמה. של קבוצת כדורגל וקבוצת כדורסל? בוא ונבחן את שלושת המוסקטרים, שקדמו לי: ה-איה. טוב, כל מי שצריך להגדיר את עצמו כה-ה מעט בעייתי בעיני. אמנם איה היא בחורה... (צר לי, נבצר ממני לחלק לאיה סופרלטיבים. מן הסכם שכזה) אע``פ שאין לי מילים רעות להגיד על איה (האמת שאני סתם משקשק מפחד) בהחלט שהיא לא אמורה להיות הבחירה הראשונה. שרון -ב-. בשביל שרון אני מוכן להיות מקום שני. (אבל ביננו, היא לא פה. אז מה כ`פת לך? אני לא אגלה אם אתה לא תגלה) אריה. נכון, אריה הוא אנטיפת וזה חיובי. אבל, הוא עסוק עם ילדיו מן הסתם ואנחנו, לא מעניינים אותו. מעבר לכך שהוא בחיפוש מתמיד אחר לביאות. מכיוון והללו מצויות בתחתית הרשימה, אני חושב שלאריה יהיה נוח יותר שם. מכך נובע... שאני אמור להיות הראשון ברשימה. אני לא יודע איך תעשה זאת והפרוצדורה לא מעניינת אותי. אני דורש להיות ראשון! בכבוד רב. תלתן אירי ירוק (שיושב על ספתן ביתו של סופטי וחותם על החוזה)

לאונרד

New member
רואים שאתה ירוק

כנראה שלא הבנת כלום. אז כך, מהיום אתה בכלל לא ירוק, אתה ירוקת, סתם בררה. אני רוצה שתבין ירוקת, כי מי שנמצא בהתחלה הם הבררות. בסוף אנו שומרים את הכי טוב שיש. הבנת זאת ירוקת??!! שלך לאונרד אחראי על המיקום ברשימה.

ariegur

New member
אני הייתי ב``ג`` מהצבא,

``ד`` מהאחיות ו``תשלום מזונות`` מה ``x``יות. יש לי אישורים על הכל . אריה

למעלה