ה- איה...

softy

New member
אור-לך !

קחי מספר את אחרי ה-שונית. סופטי בְחר מספר מאחד עד עשר !

softy

New member
לאונרד !

אם אתה עדיין מחפש צרות כאן זה המקום הנכון. לא יכול להתמודד עם כולן לבד. סופטי אובססיבי על לאונרד

softy

New member
מיכאלה !

אותך שמרתי לסוף < כדובדבן > תכניסי את השמפניה למקרר הקאויאר עלי < שחור או אדום? > סופטי מארגן שיירה עם כל הציוד.

softy

New member
אם יש מישהו שלא הזכרתי

זה או ששכחתי אותו או שאני לא סובל אותו. סופטי תחליטו אתם.

הכל קנוניה...

הכנתי...הרקע...סגרתי השערים... אין יוצא...ואין בא... רק אני ואתה... ואולי הבגדים על הרצפה...

לאונרד

New member
מיכאלה !!בתור פרשנו של סופטי

סופטי התכוון שהוא שמר אותך כגדגדן(בטעות הוא הקליד-דובדבן). אומר לך מיכאלה היקרה שסופטי פוחד מצנזורים שידם קלה על ההדק. למען האמת אף אני חושש מהם. בגלל פחדו זה הוא העדיף לכתוב לך את דבריו בעדינות, שמא יצוץ לו הצנזור המקומי ויגלח לו את היצירה. אך לי כפרשנו המוסמך ,ושבידו כתב השראה(זו לא טעות דפוס) מסופטי, מסמך זה מוכר גם בשם:כתב-מוזה, לי יש זכות או חובה( על משקל עץ או פלי) לפזר את הערפל העדנותי, ולתקוע לך ישר בין הרגליים. ההבנת את דברי מיכאלה דיר, דירסט??!!! אז לכן את צריכה לקרוא את המשפט כך:``אותך שמרתי לסופ(טי) כדגדגן אדום(כי שחור את עושה לי במקום אחר) הביצים כבר עלי ואל תכניסי אותי למקרר כמו בפעם הקודמת שבו עמדתי בחוץ, בקור עז כשמכנסי מופשלות והמתנתי למציצה ממציצה. פישלת אז בגדול!! יא-מיכא.לה, אפילו לק לא נתת לי`` שלך לאונרד הפרשן הפרושי! לא הצדוקי.

בלעדיך.... לאונרד

מזל שהגעת חמש דקות לפני אחרת מה הייתי עושה עם חיי? בין כל ההסברים והארות השוליים לא הבנתי את נושא התקיעה ברגליים. ועכשיו הכל הפך לנהיר שלעולם לא אוכל אותו להשאיר כה שואף למציצה בלילה כה קר אפצהו עכשיו - נו סופטי בוא כבר!! בהכנעה מזאת שפרשו לה ומעולם עוד לא הצדיקו

לאונרד

New member
לא הבנת הא!!!

האם לא הבנת את הארות השוליים ומה כוונת הפרשן על הללו ירכיים המאירות את הדרך אל בין הרגליים!! לא! מיכאלה סמוקת לחיים תאווה חשקנית ובמתק-שפתיים... לא ילך לך, גם לו תזעקי לשמים גם לו אם תעמדי על קביים כי סופטי... מילא את פיו מים. ולבסוף מיכאלה, שמעי והאזיני המן הסלע הזה נוציא מים? שלך לאונרד המשורר

לאונרד

New member
סופטי!! אני תמיד דבוק אליך....

כמו צל. אך ראה באיזו שעה אני מגיע לבקרך כאן. קשה לי לרקוד במסרים קצרים. אם כי לפעמים יש לי בכך ענין. אהבתי את סיפורך:``ללא נושא`` מסיפורי-הכונן. שמע! יש לך כושר ביטוי מקסים. חבל שלא הכרתיך קודם, (ובנסיבות יותר שובות-נפש). מעניין אותי מה מעשיך במציאות האמתית. אגב, השארתי לך תשובה בפורום התועבה והמציצות. שלך לאונרד שתמיד אובססיבי

צפרדעית

New member
מעשים זה טוב...

אבל סופטי... מה קרה התחלת לשרשר את עצמך???? אני מכירה הרבה דרכים להעלות רייטינג אבל שלך בהחלט חדישה... (שיוו עכשיו הוא נתן לי רעיון איך להפוך את עצמי לחברת פורום) צפרדעית (שקפצה וכלום {עדיין} לא קרה)

לאונרד

New member
צפרדעית נפקנית

ממש לא בסדר, מדוע אינך קוראת את סופטי כראוי, ציטטה: ``מת להשחיל צפרדע``. למען הסר ספק, גם אני מת להשחיל צפרדע, במיוחד צפרדעית שרשורית נפקנית. אם יש לך תלונות או מענות, משרדי יהיה פתוח בין השעות 18 ל-18 ועשרה. אז נא לדייק!! שלך לאונרד איסטניס ומומחה לבישול רגלי צפרדעים

צפרדעית

New member
זאת קונספרציה

צפרדעית בכלל לא יודעת לקרוא!!! {אני אגיע ב18:02 חייבת להרביץ איחור מרשים וכניסה דרמטית} צפרדעית (שטוענת שהפיטריות הרבה יותר מוצלחות מהרגליים)

םופטי.......

שלוש קילךו מאתיים... זה הגובה??? או רוחב החזה... אקבל אותך...בכל צורה... גמד...מכוער...קירח... ואפילו עם משקל נוצה... מכורה לאהבה.

לאונרד

New member
מכורה למכירה

שמעי לי פוסטמה. כאן בפורום הזה לא ניגשים ישירות לסופטי מבלי לעבור קודם דרך חדרי. אז אם את רוצה את סופטי, את צריכה לראות אותי תחילה! הביני כי סופטי לא הולך אף פעם לבד בלעדי. האם זה מובן לך דארלינג!!!! בא-מ-ת מכורה, לא הבנת ממש כלום. לא הבנת מה זה שלושה קילו מאתיים???? הכנסי מיד!!! לחדרי. זוהי ממש שערורייה!!! ואל תכניסי לראשך המבולבל דימויי-שוא. שלך לאונרד צילו של סופטי, ומצילו מכל מריעין בישין.

softy

New member
מכורה עוד לא גמרתי

תתפשטי בנתיים. סופטי הויאגרה עןד לא השפיעה

םופטיייייייייי

אמרתי לך... רק אני ואתה... מחכה לך... מדליקה הנרות... מוזגת היין בכוסות... שמה מוזיקה חרישית... מעממת האורות... לובשת את הקטיפה השחורה... והבריות הכחלחלות... מחכה....

למעלה