ה״י 27.4.11

צריכה להשיג 2 טוקנים, כלומר,

להשיג כמות מסויימת של עלי מייפל. 1000=טוקן או משהו כזה, אני לא זוכרת ממש... ואז ללכת לNPC בשם Inkie אאלט, ויש רשימה שתמצאי בה את הכיסא.

מ י ל ר

New member
הסבר D:

עלה מייפל עולה 2 טוקונים (טוקן: מטבע בצבע כסף) איך משיגים? צריך 1000 עלי מייפל אשר נופלים ממפלצות (לא הדרופ רייט הכי גבוה בעולם) 500 עלי מייפל = 1 טוקן לוקחים 1000 עלים, והולכים לקסנדרה, בוחרים באופציה השלישית נראה לי ("לדבר עם קסנדרה") ואז בוחרים באופציה השנייה ("אני רוצה להחלחיף עלי מייפל בעד טוקנים") את מקבל את הטוקונים, והולכת ל-NPC שהשם שלו זה משהו יומולדת 6 מייפל משהו כזה, את תראה את המספר 6 שם את תביני. ייפתח לך חנות, ואת יכולה לקנות דברים, הכיסא הוא בין האחרונים מהרשימה. הפייס אקססורי הוא זמני! לא קבוע! בעד 3 טוקונים מקבלים עלה מייפל לפה שהוא 5 לסטטים שאת בוחרת. הוא עולה 3 טוקונים. אני קניתי, אבל זה ביזבוז לקנות על משהו זמני לדעתי, אני לא ידעתי שהוא זמני, רק מתי שהוא בתיק אז רואים את התאריך תפוגה שלו. כמו שאמרתי, אפשר למכור / לזרוק את הכיסא.

צ ל י ל 8

New member
עלה המייפל הוא ליום אחד בלבד, גם השרשרת

שנותנת +EXP, אבל לפחות עליה כתוב שהיא ליום אחד בלבד.

מישהו יכול לעזור לי בChryse?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני ממש רוצה לסיים את הקווסט האחרון ובצ'אנל 1 ריק לגמרי...אני יושבת שם המון זמן ועד שמגיע מישהו, או שהוא ברמה שלי או שהוא ברמה נמוכה ממני-ואנחנו לא מצליחים להוריד בכלל HP לXerex...

אם לא מפריע לך לבוא ולעזור לי...../images/Emo9.gif

אתה ברמה 70+, נכון? אם כן, אני מניחה שאין בעיות, יהיה הרבה יותר קל להרוג אותו...

למעלה