התשמע קולי...

יערית

New member
התשמע קולי...../images/Emo23.gif

"אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט אם יש בי דאגה היא חשופה כמעט אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רעד הרוח משנה תכופות את כיוונה ניסינו לעזוב אבל אני יודעת אנחנו נשארים שנה אחר שנה..."
זו מנגינה שאי אפשר להפסיק
מזל טוב לאיש יקר שליווה אותי ואת ילדיי מזה כמה שנים טובות ויפות,אתה היית כאב להם והם כילדים לך,היית לי יותר מבעל ושותף אמיתי לחיים ששנינו מאמינים שכך צריכים לחיות אותם. נתינה וקבלה אמיתית,מרשה לומר שזכיתי לזה רק פעם אחת בחיי. אתה שמכיר אותי מכף ראש ועד צוואר וכך אני אותך,אהבתך היא נר לדרכי. מאחלת לך : בריאות ,פרנסה טובה,אושר ואהבה מכל הסובבים אותך ומילדייך בפרט. הסכמנו שביננו "שני כוכבים תמיד ישנים לעד". אוהבים ומוקירים אותך פש,החגיגות מתחילות מוקדם מפאת עיניני הלב תרתי משמע
יובל מאי-פיצי נטלי

ל י M ו ר

New member
מזל טוב איש יקר../images/Emo20.gif

אומרים שלכל אדם יש תפקיד בחיינו ואני זכיתי שאדם כמוך נכנס לחיי. אדם שכולו רגישות,חוכמת חיים וחבר אמיתי. מאחלת לך שהחיים ימשיכו לחייך אלייך ואת כל הטוב שבעולם. המון המון מזל טוב איש

לא מכירה אבל...

לא יכולה לעמוד מן הצד ולא להצטרף לברכות. באמת שיהיה לגבר הזה הרבה מזל טוב והרבה דברים טובים בחיים.

מזל טוב איש חסוי ../images/Emo13.gif

יערית, בחייאת לפחות תגלי במי מדובר, שנדע איזה שם לכתוב על כרטיס הברכה

רות 2

New member
מזל טוב ...לפי דברי ה"נערה"...

אין ספק אפילו לא שמץ של ספק ............ אתה חבר טוב אז....................................אל תשתנה מזל טוב

galia1962

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח מעוף../images/Emo65.gif

ומצטרפת לאיחולים של יערית מזל טוב ויומולדת מלא אהבה ושמחה וחברים

° זואי °

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

שהדרך שלך תהיה רצופה באושר (וגם עושר לא יזיק). עד 120, איש.

מזל חי

New member
לאיש ולמילים ../images/Emo39.gif

מצטטת ומאחלת לך..
סיכונים גדולים חיים גדולים סיכונים קטנים חיים קטנים.. כשאתה מבקש משהו שמעולם לא ביקשת ממישהו כשהלב שלך מתחיל להלום במהירות, אז אתה חי באמת. כשאתה רוצה להגיד משהו למישהו אך בעצם המחשבה על כך עושה לך פרפרים בבטן. כשאתה עושה משהו שמעולם לא עשית קודם לכן אך ממשיך בכך משום שאתה יודע בליבך שזה משהו שיעשיר את חייך ויהפוך אותם לטובים יותר, אז אתה חי בשיא שלך! "החיים הם הליכה על חבל דק. כל השאר הוא רק ציפיה." (רובין שארמה) וכאדם שתמיד מצביע על ה
ואל המחר אוסיף גם לך..
"האמינו שהחורף של צערכם יפנה את מקומו לקיץ של שמחתכם בדיוק כשם שקרני הבוקר המאירות מגיעות תמיד לאחר החלק האפל ביותר של הלילה"
מזל טוב לך לאיש המלא חכמה מאחלת יותר מעשים ממילים יותר השלמה מהסכמה וכמובן שפע אושר וחיוך
מזל-חי

גלי10

New member
ובכן ../images/Emo4.gif

למי שתמיד שואל וחוקר. למי שתמיד נותן מעצמו מכל ה
תמיד שם עם מילים ומגינות לכולם/ן גם לך מגיע בוא נעשה שמח המון מזל טוב ורק
בריאות
אושר
אהבה
וכושר
תשוקה
ועושר