התשמע קולי...

קזה1

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo49.gif../images/Emo72.gif

מזל טוב לך איש
בריאות אושר אהבה, הרבה טוב לך

magic40

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif../images/Emo204.gif../images/Emo141.gif

עד 120

../images/Emo65.gifמזל טוב מעוף

מי ייתן וכל משאלות ליבך ימומשו ודרך צלחה בכל מעשיך. יום הולדת שמיייייייייייייייייייייייח

ב ה י ר

New member
מעופי../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב לזה שיודע לישאול תמיד את השאלות הכי מורכבות, טורדניות ופילוסופיות.. מאחלת לך לגעת באושר... לפעמים אנחנו עושים החיים מסובכים יותר ממה שהם... הרבה בריאות אושר ונחת
וככה לקינוח, שמעתי היום את השיר של יהודית "רחבת הריקודים" וניתפס לי המשפט "האושר הוא הפשע המושלם" ניראה לך?

maof

New member
טוב אם כבר שאלת ../images/Emo22.gif

חחחחחחחח
בלי פניקה
מעוף

noali

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב מעוף כל הטוב שבעולם מאחלת לך יום הולדת שמח

R a c h e li

New member
יום הולדת שמח מעופי...../images/Emo25.gif

עם הרבה בלה בלה בלה בלה.... טוב נו נישמע לא בסדר הקטע של הבלה בלה בלה
אבל מה לעשות שרחלי אוהבת בלה בלה בלה מזל טוב איש אוהבת אותך עם או בלי ה-בלה בלה בלה אוףףףףףףףףףףףףףףףף זה ממש לא ניראה כומו ברכה, שניה
מעופי שמור על עצמך כי אני חושבת עליך מלאן ואחד פעמים...
רחלי שממש התגעתגתי ל- בלה בלה בלה
אוףףףףףףףףףףף הפכתי לכבדה...

ה ד ר2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חבר יקר, רוצה לאחל לך מעומק לבי יום הולדת שמח ואביבי הרבה אושר,שמחה ובריאות ושכל חלומותיך ושאיפותך יתגשמו
א מ ן
וחייבת לציין שהשיר שבחרה נטלי - מצמרר...

d a n i e l s 5

New member
ד-ר-ל-י-נ-ג !!!!

כבר נאמר כאן הכל אני מצטרפת לכל הברכות. שיהיה לך יומולדת שמח איש .

maof

New member
יווווווווווווו../images/Emo9.gif

איך שאני נמס כשאני שומע אותך אומרת את זה
מעוף

ג איה

New member
גם לי יש מה לאחל לך../images/Emo25.gif../images/Emo8.gif

מתוך כאוס אישי הומצאתי,מתוך כאב שלא ידע גבול.מתוך בלבול והדחקה ויחד עם זאת מתוך צמיחה והתבגרות כואבת,למדתנו שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף.בשתיקתינו אהבתינו וכעסינו למדנו שתמיד ניתן לכרוע על חוף הסליחה ,לגעת בחול ,במים במליחות,במתיקות, בצריבה ובפריחה שנמצאים שם על החוף.מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך,כי בחיים לא הכל עובר...
מזל טוב מהבפנוכנו שלי אליך ב-

למעלה