התשמע קולי...

Rinattt

New member
מזל טוב איש../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

נו...

הגיעה השעה. אז באתי... רק לדיג לך ש... לא הרבה יש לי... גם לא ממש רוצה... כי אוהבת מעט...ולאט לאט... בוחרת...בוררת...אפילו במשורה אפשר לדיג... בקושי על כף יד אחת אפשר לספור... ואתה...שם... על כף היד הזו...ספוּר. אתה... חבר שלי
ו...אוהבת אותך...הרבה...לאט לאט. נאמנות מותק...וואחד תכונה... מתובלת ברגישות...עוד וואחד אחת... ולא צריך יותר. זה כל הקסם...שלי ושלך. שיהיה רק טוב...אמן
זמן...תמיד זמן... מזל טוב חבר שלי

מזל טוב איש יקר../images/Emo141.gif

יהללו, יהללוך מלאכים ולא תאבד דרכך בזוהר ובחשיכה יהללו, יהללוך מלאכים שמחות קטנות יאירו כנצנוץ הכוכבים. לחיי התמימים ודוברי האמת וכל החיים את חייהם באמת שזוכרים את השמש ונוגעים באור שיודעים אהבה, שאינה בת חלוף. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מעופי, שתדע לנווט דרכך בתבונה תמיד עם האמת מולך שתמשיך לרקוד את החיים צעד אחר צעד עד אין קץ ואושר בליבך... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (אתה חרוט בליבי לעד)

jane34

New member
לאיש לחיוך ולמילה

מלאנתלפים מזל טובים מאחלת לך מה שאני מאחלת לעצמי בקצור שיהיה לך רק טוב יאללה חגיגה בלאגן:

ת מ ו ש

New member
../images/Emo49.gif מעוף והרבה אושר ב../images/Emo23.gif

מאחלת לך הרבה אושר
אור
ואהבה
בכל אשר תפנה !! חושבת שמחוזותינו לא ראו מזמן ברכה כל כך מרגשתתתתת..

maof

New member
תודה לכולם...../images/Emo140.gif

תודה מיוחדת לך יערית
תודה לפיצי
תודה ליובל
תודה ענקית לכם חברים צעירים שנתתם לי את הזכות להיות להיות חלק מהעולם שלכם.
יש אנשים שצועדים על הדרך באותו מסלול איתנו יש אנשים שצועדים במסלול שלנו אבל צועדים לבד יש אנשים שיש להם מסלול משל עצמם יש שפוסעים איתנו כל הזמן ומתקדמים יש שעומדים בצד הדרך ומחכים יש אחרים שעומדים על הדרך ומפריעים יש אנשים שמתקדמים ושומרים על הקצב יש אנשים שלפעמים צועדים ולפעמים נחים יש אנשים שמחכים לרגע שבו נשב לצידם יש אנשים שיצעדו איתנו רק חלק מהדרך יש אנשים שנפגוש לשבריר של שנייה והדרך שלנו תשתנה בגללם לעד יש אנשים שנפגוש על הדרך חלקם יהיו חברים וחלקם יהיו ידידים אבל רק אחד יישאר איתנו לכל אורך הדרך ייתן לנו את הדלק להמשיך ולצעוד ובזכותו לעולם לא נצעד על דרך החיים לבד הוא ילווה אותנו לכל אורך הדרך מעוף

N D R

New member
מה תודה מה? מה אתה סוגר ת'בסטה?

המון מזל טוב איש
שיהיו לך כל הדלקים שתזדקק להם להצלחה בחיים. יום הולדת שמח!!!

Kטלנית

New member
א-ה-ב-ת-י../images/Emo70.gif

את היש הזה... מקסים איש. כשמסביבך כאלו אנשים מקסמים שבאמת מערכים אותך ומוקרים זה אומר שהשכלת לבחור את חברייך יום מקסים
Kטי.

מצוטטת

New member
רגע))))))גמני רוצה להוסיף../images/Emo49.gif

איזה כמה איחולימים
לחבר שלי))))))
(((((((
שהגיש לי לא פם כתף ותמך
שהסב לי אוזן והקשיב בנחת
שסבל לי ת'קיטורים ברוגע
שמתווכח איתי אבל גם מתפייס
ח
ב
ר
לעוד המוון שנים שכאלו בצותא
לעוד המון שנים מלבלבות ופורחות
להרבה שנים מלאות של אהבה שירים ורק טוב

החתולית

New member
../images/Emo49.gif מעוף ../images/Emo65.gif

חתיכת שנה עברה עליך, מקווה שהשנה הבאה תהיה שמחה יותר, שלווה יותר, מוצלחת ונהדרת. יום הולדת שמח

my sunshine

New member
../images/Emo65.gif אז בגלל שהיום זה היום , באתי

גמני
מה חשבת ששכחתי
מעופי יקר שלי המוני מזלטובים לעוד שנים ארוכות של ביחד
שנים ארוכות של צחוקים וחיבוקים
שנים ארוכות של שיחות וצחקוקים [רק בשביל החרוז נו, ]
שנים ארוכות של בריאות ואושר שנים של אהבה וכושר שנים של חברים על אמת והמון המון שמחה בלב

למעלה