התשובות שלכם באקו?

btly

New member
התשובות שלכם באקו?

הנה מה שזכור לי: 1. ז&=21 השאלה עם הדמי 2. הדמי עם הצמחוני ומעשן- 2 הטענות (משוואות שהציגו ) נכונות 3. השאלה על מודל לוגיט- האשה בת 40 ,עובדת למדה 15 שנה - התשובה היא -0.0012- 4. השאלה עם הרווק בעיר גדולה- לא זוכרת מה האופציות 5. סימוטניות B0=5/2/3 B1=5/3 זה נכון?? 6. שאלה על העבודה- כשיש הבדל רק של תוספת מסביר אחד בסוף המשווה השניה- נבדוק את R מתוקנן 7. שאלה על העבודה- כשיש הבדלים: במשוואה הראשונה מסביר שאין בשניה, ובשניה- מסביר שאין בראשונה- נבדוק את R בריבוכ 8. COVׂUt-1,et)=V et= 0.5 9.השאלה עם איך יתקן את הרגרסיה בששונות של משפחות יותר מ4 4ילדים שונה ממשפחות עם פחות ילדים- כל התשובות לא נכונות 10. שאלה עם הנתונים של 9- נשאל לגבי התעלמות משונות שונה, האומדים ח.ה. ולא יעילים, עקיבים 11. עוד שאלה על התעלמות משונות שונה- עם שתי טענות אחת מהן לגבי גודל שונוית האומדים בOLS לעומת WLS- שתי הטעות לא נכונות 12. שאלה על מתאם סדרתי, נתונים על D.W ועל LM- שתיהן לא נכונות 13.שאלה על 3 סימולאניות סימנתי שטענה 1 נכונה- OLS על רקורסיבית יתו אומדנים BLUE . מה דעתכם?? 14. אותן סימולטניות, ILS ו 2SLS יתנו אותם אומדים למדוייקת. 15. אותן סימולטניות- משוואה 2 חסרה ו 3 מדוייקת. (אגב נראה לי שגם 1 חסרה) 16. ?? תשלימו/תתקנו לפי דעתגם.

moshebar23

New member
כנס

השאלה עם הרווק בעיר הגדולה אני סימנתי שרק טענה אחת מתוך השתיים נכונה (לא יודע אם צדקתי) לפי טופס 0 חלקי שראיתי (11 שאלות מתוך 15), במידה ואני לא טועה וזוכר נכון : שאלה 5 - אחד האומדים היה שווה 5/3 והשני היה שווה 5 ו- 1/3 שאלה 11- רק טענה ב' נכונה שאלה 13 - אומדים מוטים ועקיבים

moshebar23

New member
הלכתי לחדר של

גולדנר אחרי המבחן היה לה טופס 0 אבל רק ל- 11 שאלות היה חסר בו את שתי השאלות על העבודה היישומית ועוד שתי שאלות נוספות

btly

New member
בשאלה 5

היה בתשובות אפשרות כזו- כמו שרשמתי? וגם את התשובה שרשמת? כלומר היה אפשרות כזו B0=5.666 או שהיה רק B0=5.3333? אני מנסה להבין אם טעיתי....אם היו 2 אפשרויות, סימנתי 5.6666 ואם היתה אחת אז צדקתי. זו שאלה משוחזרת ממועד ב סמסור קיץ, תשסז, אך שם לא היתה אופציה 5.333 רק 5.6666 ולכן התשובה היא הכל לא נכון... בשאלה 13- המשוואה הראשונה לא היתה רקורסיבית? ובספר מבחנים בטבלה נאמר שאם OLS על הרקורסיבית אז BLUE. בשאלה 11- זוכר מה היו הטענות? אחת היתה שלרווק עדיף לחיות בעיר גדולה רק אם השכלתו מעל 5 שנים- זה היה לא נכון נראה לי, מה היתה השניה?

moshebar23

New member
אז ככה :

שאלה 5 היא אכן שאלה משוחזרת ממועד ב' סמסטר קיץ תשס"ז אלא שבמבחן ההוא התשובה הנכונה הייתה כל התשובות לא נכונות, ואילו במבחן של היום גולדנר הפכה את אחת התשובות עם המספרים לתשובה נכונה. התשובה הנכונה הייתה שאחד האומדים היה שווה ל 5/3 ואילו האומד השני היה שווה ל- חמש ושליש. לגבי שאלה 13 - אם אני לא טועה, במידה ואומדים משוואה רקורסיבית ב OLS, האומדים מוטים אך עקיבים. לגבי שאלה 11 אם אני זוכר נכון - הייתה עוד טענה על הנשוי שבכל מקרה עדיף לו לחיות בעיר הגדולה, לדעתי הטענה הזו לא נכונה. לדעתי הטענה על הרווק היא נכונה. בכל מקרה יש מצב שטעיתי.

moshebar23

New member
אני מנסה להיזכר מה הייתה השאלה ה-16 ו..

נזכר שהיו רק 15 שאלות :)

btly

New member
איך יכול להיות שטעית

הרי התשובות מטופס 0 לא? בקשר לרקורסיבית- נכון שמה שאמרתי כתוב טבלה? בהערות בטור השמאלי רשום OLS על רקורסיבי יתן BLUE.הבנתי נכון?

moshebar23

New member
כנסי

שאלה 11 לא הייתה בטופס 0 שראיתי, היא הייתה אחת מן השאלות החסרות בטופס 0. בקשר לרקורסיבית - לא הסתמכתי על הטבלה מהספר בחינות. תסתכלי על שאלה 3 טענה A במבחן מועד א' ששלחתי לך אתמול. משוואה 1 בשאלה הזו היא משוואה רקורסיבית.

btly

New member
מה שווה הספר אם יש בו טעויות?

ברוב הלימוד למבחן הסתמכתי על הטבלה הזו. מעניין אם אפשר להראות לה את הספר היא תתן פקטור...

btly

New member
אז את שאר

התשובות שרשמתי אתה זוכר מהטופס 0 והן נכונות? סליחה שצ'יגעתי אותך....

moshebar23

New member
תראי

שאלות 2 4 6 7 לא היו בטופס 0 שראיתי. אם אני זוכר נכון את התשובות מהטופס 0 (פשוט הייתי עייף מאוד אחרי המבחן בגלל שבקושי ישנתי אתמול בלילה) : בשאלות 11 13 טעית , בשאלה 5 התשובה הנכונה הייתה שאחד האומדים שווה ל 5/3 והאומד השני שווה ל- חמש ושליש (טעית? צדקת? ) בשאר השאלות נראה לי שצדקת.

k r u v i t

New member
שאלה 3 - לוגיט +6

נדמה לי שיש טעות בתשובות כי רצו את הנטיה השולית ויצא ש ln p/1-p =e^1.87 כשפתורים מגיעים שp=0.8664 אם נציב את זה לנוסחה של הנטיה השולית נקבל : 0.8664*(1-0.8664) *(-0.01+0.67) שזה שווה ל0.076 ... תקנו אותי אם אני טועה אבל אין לי מושג מה לא נכון אבל לא הגעתי ל -0.0012 ... לגבי שאלה 6 - אחת השאלות על העבודה היישומית עניתי כמוך אני לא בטוחה שנכון לא היו תשובות לזה בטופס 0

btly

New member
תשובה

הנוסחא היא P*(1-P)B ואז זה 0.8664 * 0.1336 * 0.01 -= -0.0012- מקווה שהבנת

k r u v i t

New member
המשך..

אבל הB היה לגזור גם את הפרמטר של הeduc ולא רק את הפרמטר של הAGE ואז גוזרים גם את 0.67 .. לפי התשובה שלך גזרת רק את AGE

k r u v i t

New member
ועוד דבר

המשוואה היתה lnp/1-p = -5.2+6.41M-0.01AGE+0.67EDUC+u כאשר הM זה לאישה עובדת גיל 40 ושנות לימוד 15. מכאן לא ברור למה לא גוזרים גם את הEDUC כלומר את ה0.67 כאשר מחשבים את הנגזרת ל צד ימין... למה רק את הAGE???

btly

New member
לא גוזרים את 0.67

כי שאלו לגבי המקדם של הגיל בלבד, זה היה במפורש בשאלה, אני לא זוכרת את הניסוח המדויק. גוזרים רק 0.01 ואז יוצאת התשובה -0.0012

למעלה