התרשמות אלבומית

scudnick

New member
אי אפשר.

ואני אקח את הלהקה שאני טוחן בזמן האחרון - משינה. האלבום האחרון, "רומנטיקה עתידנית", מכיל כמה שירים טובים - אבל זה לא אומר שכל האלבום טוב. האלבום עצמו בינוני למדי, וביחס למשינה הישנים - אפילו גרוע. אבל "התשובה", "רומנטיקה עתידנית" ו"קויפק מויאק קפוט" עושים את האלבום, אבל הם לא אומרים שהאלבום מעולה. וגם "שיא הרגש" חרא אלבום, אבל יש בו את "דני", אחד מהשירים היותר יפים שלהם, ואת "נגעה בשמיים", אחד מהיותר מפורסמים [שגורם לי להיות עצוב כל פעם מחדש...].

Dream Slayer

New member
אה...

once זה אחלה אלבום...לא רק nemo וwish i had an angel כל האלבום טוב...נאמ...!

tayler durden

New member
אני מישהו../images/Emo70.gif

אני רק רוצה להבהיר שאני מודע לבעיה שהועלתה פה. לא חשבתי שהשיטה הזאת היא bullet proof. אבל מבחינה סטטיסטית היא בדר"כ עובדת. ברור שיש את הסיכוי הקטן ליפול בדיוק על ה-3 שירים הלא טובים באלבום מצויין או להיפך. אבל לרוב זה לא כך. בנוסף, הכוונה הייתה בעיקר ללהקות עם 8+ דיסקים שממש השתנו מהאלבומים הראשונים לעומת האחרונים, לדוגמא The Gathering. לא הייתי רוצה לקנות עוד אלבום שלהם כמו האחרון וליפול על אחד מהdoom הראשונים שלהם.

בלה, כבר עשיתי את הטעות הזאתי פעם.

קניתי דיסק של גאנז' אחרי ששמעתי רק 5 שירים והייתי בטוחה שהוא יהיה טוב ואחרי ששמעתי אותו גיליתי שחוץ מה5 שירים האלו הכל מגעיל.
מאז אני קודם שומעת לפחות חצי דיסק ורק אז קונה... ולא, לשפוט להקה לפי שיר אחד זה טיפשי. אני כמעט ואף פעם לא עושה את זה... עשיתי את זה פעם אחת וגיליתי שהפסדתי להקה טובה! שמעתי את בלק רוז אימורטל של אופת' והייתי בטוחה שזאת להקה גרוע עד שהייתי צריכה לארגן לידיד שלי דיסק וחשבתי שהוא יאהב אותם אז השגתי כמה שירים וגיליתי את דריג טו נובמבר שזה אחלה שיר.

Musta Susi

New member
אהה!

Guns N' Roses... הייתי אמור לנחש...
זאת הבעיה, כי יש להם שירים בדסר ויש כאלה שלא

2LIRONOS7

New member
מיינסטרים או לא - יש להם חומר טוב

עם כל השנאה למיינסטרים, צריך גם לדעת להעריך את החומר הטוב, גם אם הוא מיינסטרים.

Musta Susi

New member
אני בהחלט מעריך את השירים שהם כן

יפים
הבעיה היא שלא כולם

2LIRONOS7

New member
אני מסכים שלא כולם.

אבל (ואני חייב להזכיר את זה!) הם אלו שהשמיעו לי את השיר שבגללו גם אהבתי את הלהקה ונחשפתי אליה יותר וגם למוזיקה בכלל ("November Rain"). *מרגיש שמח לרגע קט*

Musta Susi

New member
Hey../images/Emo6.gif

זה גם השיר הראשון שאני הכרתי. הוא באמת הכי טוב

זה באמת שיר מעולה. ../images/Emo13.gif

מהרגע ששמעתי את הסולו שלו פיתחתי את האובססיה שלי לגיטרות.
למרות שהכרתי את גאנז מלפני זה עם DON'T CRY התחלתי לאהוב אותם בעקבות השיר הזה.

DanieLushka

New member
איזה דיסק של גאנז לא טוב?!

יש להם כולה, כמה? 3 דיסקים + דמו + אוספים? איזה מהם יכול להיות לא טוב???\: כפרעלגאנז!

למעלה