התרסקות קלה ...

יופי!

ואל תתן לספקות שבך לקלקל. לפעמים חששות מגשימים את עצמם רק בגלל קיומם ולא בגלל בעיה במציאות. תהנה! תהנו שניכם! ותמשיכו לרקוד בנשף אינסופי - החיים.

מתקתק99

New member
תודה פורטי ... ../images/Emo24.gif

יפה אמרת. אני מבין את מה שאומר. אני טיפוס שזורם בקשר ועם מה שקורה בקשר. אבל פתאום משהו, מבפנים, הציק לי, משהו שהיה קשה להרגיעו או להשתיקו. (וזאת בעקבות התחושה זהה במפגשים האחרונים) לא הייתי בטוח, שהכוונות שלנו האחד כלפי השני זהות. אנחנו שני טיפוסים שונים לחלוטין אבל עם חיבור טוב ואפילו משעשע. בכל אופן, אני יותר קליל (פיזית) מהשיחה אמש ו ... ימים יגידו ... שוב תודה לך ולכולם כאן.

סורנטו

New member
איפה היית עם המשפט היפה והנכון עד עכשיו? ../images/Emo13.gif

זה ממש ממש נכון, כי אתה עם מחשבות כאלה מכניס את עצמך להתנהגות שתתאים למה שאתה מרגיש או חושב שאתה מרגיש...גם מנסיוני זה ממש גרוע להיות כל הזמן עם ספקות.... ותודה על פניני החוכמה פורטי ואגב, מה שלום אבא שלך?

בופיק

New member
מתקתק יקר שלי,

אני יכולה מאוד להבין את ההתרסקות הקלה, את העצב, את הסדק הקטן שנוצר בלב שלך, התחלות מרגשות עם אנרגיות טובות יכולת לבלבל מאוד ולפתח ציפיות עצומות. אולי דווקא אתה צריך להיות שמח שאתה יודע את זה עכשיו שהוא מחשיב אותך כידיד ולא כחבר כי כמו שאתה אומר עדיף לדעת מוקדם מאשר למצוא את עצמך בעוד כמה חודשים עם בן אדם שאולי אין לו ציפיות דומות לשלך, או משותפות לשלך.... הלוואי והיו לי מילות קסם שיעודדו אותך ויעשו אותך טיפה פחות עצוב, שולחת לך חיבוק ענק מלא אהבה שלך בופיק

מתקתק99

New member
בופיקי שלי ?

מה שלום נסיכת הצפון ? תודה בופיקי, אנחנו בני אדם ולא רובוטים חסרי לב ורגש. ויש לי די נסיון בתחום הזה. השחקנים מתחלפים אומנם ... הנושא הציק לי במשך יומיים, לכן פעלתי כפי שפעלתי. הרי מדובר בשני בוגרים. לא שאלתי אם הוא אוהב אותי רק רציתי לדעת ולשמוע האם אנחנו משדרים על אותו גל. יש אכזבות וכאבי לב במהלך החיים ובמיוחד בענין של בינו לבינו או בכל וריאציה אחרת. ענייני הלב ... כפי שכבר כתבתי ואת מבינה יפה מאוד את ההיגיון באקט שלי אתמול. זה היה נכון וזו היתה זכותי לדעת מה הכוונות שלו כלפיי. אוהב ומתגעגע ...

בופיק

New member
כן בופיק שלך ולא אחרת...

שלומי טוב, עובדת קשה ... מתלוננת ולא מתלוננת תלוי באיזה יום ומצב רוח אתה פוגש אותי
בגדול הזמן עובר מהר והשעון דופק.... פעם חשבתי שבשביל רגעים כאלה אולי היה עדיף להיות רובוט, היום אני מבינה שאין בכך טעם..... להגיד לך שאני צליחה להרגיש את הרגשות עד הסוף... לא בטוחה....
גם בעייני חושב לדעת אם משדרים על אותו גל ואם זורמים יחד לאותו כיוון, כמובן שאין זה בהכרח אומר שחייבים להגיד שאני אוהב על ההתחלה... יש גם בסופי שבוע הרקדות? ביקשתי מהבת זוג שלי שתלמד אותי לרקוד... בופיק

מתקתק99

New member
בופיקי ... ../images/Emo25.gif

בופיקי, אני מבין את הלחץ, האחריות והשעות המטורפות במקום עבודתך. אני מבין, שלפעמים בזוגיות מרגישים, שהולכים קצת לאיבוד, השגרה, אילוצי החיים ... לכן, מותר מדי פעם לקחת אוויר, להתנתק מהשגרה, למצוא את הזמן לעצמך ורק בשבילך. אומנם חיים בזוגיות ... אבל צריך לשמור על שפיות ובריאות הנפש. לא לבטל ולחנוק את עצמך לחלוטין. גם בזוגיות הכי טובה ... צריך למצוא את הזמן גם לעצמך ורק בשבילך ... מדי שבת, בין 14:00 - 10:00, מתקיימת הרקדה בחוף גורדון. מחודש יוני, ההרקדה תתקיים במוצ"ש בין השעות : 24:00 - 20:00. אשמח לראותך בין המפזזות ברחבת הריקודים. תיכנסי ליו טיוב ... יש שם סרטוני לימוד ... ו...הבחור התקשר...היתה שיחה חמה וחיובית...ממשיכים הלאה...

נימ 1

New member
וואו, אני ממש מנסה להבין -

ולא קל להבין, מצד אחד, לפי השורות הראשונות שתארת את המקרה, נשמע שאין פה בכלל 'חשד' שמדובר במישהו שניסה לתכנן קשר על אש קטנה או שתהיו רק ידידים... אם הבנתי נכון - סיפרת שהוא דיבר על רומנטיקה.. צימרים ועוד... זה לא משהו לידידות (אלא אם כן הוא רוצה ורצה לתפוס את החבל בשני קצותיו, ושיהיה לו "ידיד שהוא כמעט כמו בן זוג , רק בלי ההתחייבות והמחויביות והנאמנות של בן זוג"). בדרך כלל אני מאמין שגם מרגישים בדברים כאלה, האם אתם זוג או רק ידידים.. אבל אני מניח שאם הרגשת צורך לשאול אותו - כנראה שבעצמך הרגשת שזה לא מוחלט וודאי ,או שמשהו שם לא מאה אחוז וודאי. אני ממש יכול להבין את הרגשת המחנק שלך באותו הרגע ברכב.. ולמה יצאת מהרכב. ואני מסכים שאם לא היית חשוב לו - הוא לא היה מנסה להתנצל ולסמס לך כמה פעמים ולדבר איתך. הרבה פעמים אני דווקא כן בעד לתת את הצ'אנס . אני יודע אישית עליי, וכמובן לגבי הרבה אנשים , ש(אפילו אפשר להגיד שברוב הקשרים) יש את הרגע הראשון של הפחד המשתק (כן זה יכול לקרות בדייט ראשון, או שלישי או אחרי שבועיים) שפתאום , עוד לפני שהתחיל ממש הקשר , אתה מרגיש לחוץ מדי , מעצם הסטטוס החדש של קשר ונכנס לפאניקה ,וישר מנסה להקטין את הלהבה. אני יכול להגיד לך שהבן אדם שהיה אולי אהבת חיי, הדבר הכי מדהים ביקום, בדייט השני שלנו, ישר נלחצתי.. פתאום אמרתי "רגע - מה אם הוא "לא זה , לא האחד" ? וישר בשיחה ביום אחרי זה.. התחלתי להסתייג , בפניו.. " וכמובן זה היה כמעט הרסני. הוא לא שכח את הרגע הזה שגרם לו לאותן תחושות שאתה מתאר. בכל מקרה אחר הייתי אומר לך , שאתה זה שיכול להרגיש ולחוש מה באמת היה ביניכם .. אם באמת הייתה מבחינתו משיכה.. אם הוא ראה בך מישהו ממש אינטימי (מעבר לידיד)... או שלא - ואם כן - שווה אולי לתת צ'אנס. אבל כמו שכתבת את זה - נשמע שלגמרי סגרת את זה מבחינתך.. עשית את החושבים ורגשית כבר יצאת מהקשר. לפי מה שאתה כותב -זה קרה רק אתמול.. היום אתה עדיין בטוח מרגיש נורא, ומגעיל... אני מקווה שהכי מהר שבעולם , תוך ימים בודדים תחזור להיות מה שהיית לפני שבועים . אם זה דבר טוב או רע - את זה אני לא יודע
יש בי קינאה לפעמים לאנשים שכן הולכים , ויוצאים , ונפגשים לדייטים... ואז כשאני שומע סיפור כמו שלך ,עם ההרגשה הנוראית הזאת, אני נזכר כמה לפעמים רע זה יכול להיות - ועם כל זה - אני עדיין , כמו שכתבתי פה , מעריך מאוד אנשים שכן יוצאים וכן עושים - כי רק זאת הדרך להכיר ! שזה לא ירפה את ידיך !

מתקתק99

New member
ערב טוב נימ 1

יותר מ-10 הודעות ביום ושיחת טלפון המתמשכת בין שעה לשעה וחצי בכל לילה, לא מעידה על 'בישול' איטי של קשר. תודה על ההזדהות באקט שלי וההסכמה על השאלה שלי אליו. אני יודע, שאני חשוב לו, שנוצר חיבור עמוק ויפה בינינו. יותר מזה, אני גם לא כועס עליו או 'שונא' אותו. אמת אמרת ... שיש מעין לחץ, בתחילתו של קשר. מכיר את ההרגשה וזה לא משנה גם אם מדובר באנשים המונעים ממקום של זוגיות. זה משהו חדש הפוקד את חייך, רגשות רדומים מתעוררים, כשקיימות משיכה מנטאלית, רגשית ופיזית, זרימת הדם בגוף שונה. מעין היי נעים ... כאילו פתאום ואין לך שליטה על הגוף, על החיים, על שגרת היום יום (סוג של חומת הגנה). עם הלחץ הזה - אני יכול להתמודד. החיים ממשיכים, נופלים קצת וחוזרים מחודשים ורעננים. אסור להרים ידיים ... תודה לך ...

נימ 1

New member
../images/Emo13.gif

כתבתי ממש תגובה ארוכה ומחקתי (זה קורה לי הרבה).. .כי די חזרתי על עצמי ודברים שכבר אמרנו - אז לא . צריך לשים את הגבול :) שוב - מקווה שבאמת תוך ימים ספורים העננה הזאת תסור מעל ראשך. לילה קל שיהיה !

jjaki

New member
מכיר את ההרגשה לכתוב את התגובה ואז חוזרים בי

ולי זה קורה הרבה פעמים ועדיין לא התגברתי עליו
רוב התגובות שלי מעולם לא פורסמו.

yosef 30

New member
גקי אנחנו מחכים בסבלנות ובאהבה

זה יבוא כל עוד אתה ממשיך לנסות זה כבר בכיוון הנכון. חיבוק גדול איש ייקר

oriel ahamud

New member
אני חדש בפורום כאן

אני לא מכיר אותך באופן אישי אבל מאחל לך שדברים כאלו לא יקרו לך עוד.

למעלה