התרסקות קלה ...

מתקתק99

New member
התרסקות קלה ... ../images/Emo7.gif

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם, הכרתי בחור לפני שבועיים בהרקדה (ריקודי עם). הבחור יזם את מהלך ההיכרות, נוצרה כימיה חזקה בינינו ותקשורת טובה מלכתחילה. הבחור שלח לי הודעות כתובות רבות ושיחות אל תוך הלילה מדי לילה, המפגשים היו מעניינים, מהנים ומחמיאים ... היתה זרימה טובה ... הבחור דיבר על רומנטיקה והבטיח שיעשה לי רק טוב, צימרים, ארוחות, טיולים ... זה החמיא לי ... אבל לא נפלתי שבי מהצהרותיו ... (כמה פעמים היינו בסיטואציה של הבטחות הבטחות ...?!) אבל, ביומיים האחרונים משהו מבפנים הציק לי, (משהו הציק לי למרות, שהקשר זרם בטוב). אתמול נפגשנו ויצאנו לאכול סושי, בסיום הארוחה, כשהיינו ברכב, שאלתי את הבחור ... שאלתי לגבי מהות הקשר המתפתח ... שבועיים אינטנסיביים זה מספיק זמן לשאול את השאלה. אחרת ... חבל לי על הזמן שלי ולחסוך כאב עתידי ... הבחור שהה מעט במתן תגובה, משך את המילים ואמר שאנחנו ... כידידים טובים ... אני, נחנקתי באותה שניה. אמרתי, שהשבועיים, שידענו, לא אופייניים ל'ידידים'. איחלתי לו שבוע טוב, יצאתי מהרכב והלכתי לדרכי ... כמובן, שכל הערב קיבלתי הודעות ואפילו שיחת טלפון ... הבחור ניסה להתנצל על מה שקרה, אך בסופו של דבר התנצח וסטה מהנקודה בו התחיל את השיחה. אני קצת שבור וכואב, התפתחה אצלי תקווה להיכרות ארוכה וטובה, אבל אתגבר ... אכאב מעט ... אנתח את מה שקרה ... אתעודד ... ואחזור לשגרה ... תודה לכל מי שקרא ...

yosef 30

New member
נשמה יקרה ואהובה ../images/Emo24.gif

ראשית אני שולח לך חיבוק גדול גדול
זה הרגשה מאוד טובה שמשהו מתחיל בטוב, שנותן הרגשה שאולי הפעם זה היה אחרת זה נעים שמחזרים אחרינו, השיחות, השיתוף, ההתלהבות וכל מה שמתווסף לזה מסביב. זה נעים וכייף. ולכן כשזה נגמר יש אכזבה, הבאסה לא מאחרת להגיע, הטלטול הריגשי הזה הוא חד ולכן גם כואב. כייף לעוף גבוה וכואב לנחות בבת אחת. אני בהחלט יכול להזדהות עם הכאב שלך והבאסה זה לא נעים להיות במקום של דחייה. במיוחד אחרי כלכך הרבה מילים יפות ושיחות ועוד ועד. מה אני אומר לך מתקתקי.... אני מאחל לך את מה שאני מאחל לעצמי הכרות שתוביל לזוגיות טובה וארוכה. ועד אז..... נשאר סבלניים. אדבר איתך במהלך היום - אולי תצא איתי היום חוגגים לחברה טובה ותימניה
יום הולדת באיזה פאב מגניב. וכמו שהספקת להכיר את החבורה - משעמם לא יהיה. חיבוק גדול
ונשיקות.
יוסף.

מתקתק99

New member
תודה יוסף ...

אמת, זה היה נראה לי יותר מדי טוב, בכל יום למדתי להכירו לעומק. הוא ממש גרם לי לחדור אל תוך חייו האישיים, זו סיטואציה, שמחברת יותר בין 2 אנשים ובמיוחד בסיטואציה, שכזו. אני אשרוד, עברתי שבועיים לא שיגרתיים. משתדל לקחת את הדברים הטובים מההיכרות. כפי שאני תמיד אומר, אין ערובה לשום דבר בחיים ... תודה על ההצעה, מעדיף להישאר בבית ולהירגע כמו שאני יודע ... מחר יהיה יום חדש ... אשתדל לתפוס טרמפ עליו ... ((-: מחבק אותך בחזרה ... ((-:

blaor

New member
אולי שווה לתת לזה עוד קצת זמן

ולנסות לברר למה התכוון החור אני משתדל להיות אופטימי ולתת לזה עוד צאנס והאמת מה רע בידידות - נכון זה לא הייתה הכוונה שלך אבל לעולם לא תוכל לדעת לאן זה יוביל סה"כ נשמע שהבחור מאוהב בך אחרת הוא לא היה מדבר ככה ומשהו קצת גרם לו לקחת צעד אחורה תנסה להרפות ולהיות חיובי סה"כ מי יודע בכל אופן מקווה לטוב עבורך ומציע את אילת במקום מרענן לשינוי אוירה אחרי מה שיוסף מכנה נפילה כואבת השמש זורחת הים משגע חחח מה יכול להיות רע - במיוחד לשבת על חוץ הים ולתצפת שולח חיבוק גדול ותראה שבסוף הכל יסתדר -שהבחור הנכון יגיע אתה אפילו לא תרגיש -זה פשוט יבוא

מתקתק99

New member
שלום סורנטו היקרה ...

הצד השני ממש לא חושש לומר את דבריו. הוא מאוד בוטה היודע להתבטא, בטחון עצמי - ממש לא חסר לו. טיפוס האומר ויורה מה שבא לו בצורה אינטלגנטית. ואם להשוות לסיטואציה שלך, שאת מתמודדת מדי שבוע עם נוכחותו של המרצה ... אז גם עלי 'נגזר' לראותו מדי שבוע בהרקדות. למזלי, סיגלתי לעצמי ללבוש 'תחפושת' 'מעטה הגנה' במצבים כאלה ע"מ, שלי יהיה נח בסיטואציה הלא נעימה ולמען לא לבצע מהלכים שגויים. וכשאת מצליחה להתמודד עם קושי כלשהו בחיים ... אין יותר מזה ... תודה ...

סורנטו

New member
אני בדיעבד היום חושבת, לזרום עם הקשר בלי

לתכנן...לקחת בערבון מוגבל הבטחות כי בסיטואציות מסויימות הן נאמרות גם אם מכל הלב ולמחרת כאילו לא נאמרו מעולם ויש סיבות שונות לכך... אולי באמת היה קצת מוקדם לשאול ואני מקשרת גם על עצמי סיטואציות כאלה שאנשים בדרך כלל לא אוהבים שמכניסים אותם להבטחות, הצהרות... אני חושבת שגם הוא נמשך אליך ורצה אותך ויתכן שהרגע של השאלה היה קצת מלחיץ, או העיתוי לא התאים... האם הרגשת חוסר ביטחון לגבי הקשר ולכן היה לך צורך לשאול? לפעמים שיש צפייה מסויימת והצד השני לא יודע או בלי להתכוון מכניסה אותנו ללחץ ורצון לקבל תשובות והוכחות... וכן, קשה להתמודד מידי שבוע עם נוכחות של משהוא שאנו מרגישים כלפיו או היה משהו...ויפה שהצלחת לשים מעטה הגנה, זה פתרון נכון כי אין דרך אחרת. אני עדיין לא מוצאת את עצמי בסיטואציה של המפגש עם המרצה כי הוא ממש מתיישב מולי בקפיטריה ומבחין בתנועות והסומק שלי והמבוכה (טוב הוא חיבב אולי ואני אהבתי...) ונתקפת חוסר מנוחה בין החברים שלי שבא לי להתבודד בכיתה...שחקנית גרועה אני. ואליך-אני מאחלת לך שהיקום ימלא את המשאלה שלך: אם תרצה בקשר הזה, יסתדר על הצד הטוב ביותר ואם לא-תמצא משהוא טוב יותר... שיהיה לך היום הכי מקסים בעולם!!!

מתקתק99

New member
תודה blaor

ידידות טובה זה תמיד טוב. ההתנהלות בינינו ... לא היתה כבין ידידים. אין לי מושג מה גרם לו לקחת צעד אחד אחורה, ואולי הוא לא רציני דיו כפי שהתנהל מולי ?! להרפות ולהיות חיובי ?! אני בסך הכל שאלתי בשיא הלגיטימיות ... מה מהות הקשר המתפתח בינינו. לא דברתי על אהבה, לא שאלתי אם הוא אוהב אותי ולא הכרזתי על רגש כלשהו כלפיו. היתה שיחה נקודתית וקצרה. אני יודע מה אני רוצה מעצמי ובתקווה להכיר אחד הבטוח בעצמו ושפועל בהתאם. כמה אנשים רוצים בזוגיות ולא באמת מבינים את המשמעות ומתכוונים לכך ?! תודה על העצה לנסיעה לאילת ... אני אוהב להתחפר בפינה שלי ... להתנתק קצת ... ולחזור מחודש. ההיכרות איתו קרתה בהפתעה, בתקופה רגישה ולחוצה מאוד בחיי ולכן זה קצת כואב יותר מהרגיל. קשרים רבים מסתיימים לאחר מספר ימים או שבועות בין גייז. בתקופות רגילות, זה קצת כואב וצובט, מבין ענין וישר ממשיך הלאה. תודה לך ...

"קלה" היא מילת המפתח בתאור שלך

זאת אכן התרסקות קלה אחרי שבועיים לא מתחתנים... אתה צריך לחכות בסבלנות שגם הוא ירגיש רצון לקביעות הקשר. אתה הרי לא רוצה להפחיד אותו על ידי דרישה למחוייבות בשלב מוקדם כל כך. תן לו מרחב נשימה. בשלב מוקדם זה אתה חייב לחיות מפגישה לפגישה איתו ולא לתכנן חתונה. אין דבר גרוע מהרגשה של נזקקות. אולי זה היה הריב הראשון שלכם, וייתכן מאד שתתגברו על הריב הזה...אבל בשם אלוהים, אל תלחץ אותו!

מתקתק99

New member
שלום לך גיי40 גברי

אמת 'קלה' ... בסופו של דבר הכל ענין של פרופורציות בחיים. לידיעתך, הבחור שלח לי הודעות מבוקר עד ערב, מעדכן אותי בנעשה בחייו בנוסף להתנהלות בינינו, בכל לילה שיחה מרתקת שבסופה היו נשלחות אלי 2 הודעות ... 'נשמתי' אותו כל היום ... לא יודע אם הייתי מגדיר זאת כנזקקות או שאשמח אם תרחיב קצת מילה זו, למה התכוונת ?! מדובר כאן בסיטואציה קיימת וחיה, במצב נתון והשאלה היתה די לגיטימית, בנסיון להבין לאיזה כיוון מתפתח הקשר. קשה להתעלם מאינטואיציה חזקה לגבי דבר מסויים. כפי, שציינתי, משהו מבפנים הציק לי. אני משתדל להיות קשוב לעצמי ולמה שקורה סביבי. במקרה הזה, מי ש'נלחץ' במשך שבועיים - זה אני. מי שיזם תקשורת אינסופית מדי יום וכל היום עם הבטחות עתידיות, זה הבחור. אני סמוך ובטוח שעוד אשמע ממנו, תחושה ... אני מנוסה בהיכרויות עם אנשים, שרוויים בהבטחות רבות והתלהבות יתרה, שלמילים אין משקל ... רומנטיקה מזוייפת המספקת את הצד השני. מנסיון ... זה נשאר בגדר הבטחות ... והקשר מסתיים לאחר זמן קצר. תודה ...

blaor

New member
סה"כ אתה נשמע אופטימי ו

עם רגלים מוצקות על הקרקע וזה מה שחשוב אתה יודע מ שיקרה יקרה לא על הכל יש לנו שליטה בטח לא על האהבה וגם לא על ההתרסקות כולנו כאן מחבקים אותך גם אם בחרת קצת להיכנס לתוך השבלול שלך ואילת זאת אופציה פתוחה -נכון שיש מחסום בכניסה אבל זה לא אומר כלום מגיע לך אחד שתרגיש אתו מיוחד ושיכבד אותך ויאהב אותך אחרת זה לא זה

מתקתק99

New member
תודה ...

אני משתדל תמיד להיות אופטימי או מעשי. קיים כאן מצב נתון, אני יכול ליפול לדיכאון עמוק ולראות את העולם בשחור ... או להתייחס לזה בפרופורציות המתאימות ... ולהמשיך הלאה.

מה בדיוק שאלת לגבי

"מהות הקשר המתפתח" כשהייתם ברכב באותו ערב אחרי הסושי? האם אתה יכול לשתף אותנו במילים בהן שאלת את השאלה? או השאלות?זה חשוב להמשך השיחה שלנו איתך כאן. "נזקקות" פרושו כשאדם חש שהדייט שלו פתאום זקוק לו מאד, כמעט עד יאוש. הבעיה עם נזקקות כשקשר נמצא בחיתוליו, זה מכבה את ההתלהבות ואת הרומנטיקה משום שזה מהווה סוג של איום --- איום על החופש שלו, על זכות הבחירה שלו אם להמשיך ברומן או לא. העובדה שהוא זה שיזם טלפונים ושיחות אינה מראה על נזקקות מצידו. אבל ברגע שאתה נותן לו מעין אולטימטום ואומר לו, או במילים או ברמז או במעשים: "שמע, אני רוצה לדעת לאן זה הולך, משום שאני פוחד להיפגע אם נגיע רחוק ואז פתאום תעזוב אותי", אז אתה משדר חרדה או דרישה למחוייבות, ונזקקות. אתה אומר לו שאתה זקוק להבטחה שתבוא ממנו, שהוא לא יכאיב לך. לדעתי אחרי שבועיים, ולו גם האינטסיביים ביותר, אין לך עדיין זכות לבוא בדרישה להבטחה כזאת. בכל אופן, נראה לי שלא הכל אבוד, ואולי תצליחו לתקן את הסדקים שניבעו ברומן היפה שלכם, ואולי, אחרי שנה של דייטים ביניכים תוכלו לדבר על מחוייבות ארוכת טווח. בהצלחה איש חביב

מתקתק99

New member
גיי40 גברי ... ערב טוב לך ...

שאלתי במספר מילים : " מה מהות הקשר בינינו " ? השאלה לא באה ממקום של אולטימטום אלא ממקום של לדעת ... לאורך כל השבועיים הוא חדר לחיי 'בכח' ולאחר מספר ימים הפך לאחד הדברים המרכזיים בחיי היום יום שלי. אני פועל לפי אינטואיציה במקרים מסויימים. משהו הציק לי במשך יומיים, מסוג הדברים, שקשה, שלא להתייחס ולפעול בהתאם. מהות הקשר ממש לא היתה ברורה לי למרות האינטנסיביות בשבועיים האחרונים. "אני רוצה לדעת לאן זה הולך ... " שאלה הנובעת ממצב קיים לא ברור. ממש לא ממקום של להציב אולטימטום כלשהו. חן חן על האופטימיות ותודה לך ...

עוד אופטימיות בשבילך ../images/Emo42.gifמתקתק

אני מקווה שהוא יתקשר, או אולי , למה שאתה לא תתקשר אליו? הנה כמה עצות שלי: 1. שחק אותה קוּל, אל תראה התלהבות קיצונית 2. הבילויים שלכם יחד חייבים להיות מלאי שמחה, הנאה, קלילות, כייף. שום שיחות כבדות על החיים ועל אהבה ועל זוגיות 3. אל תדרוש ממנו דבר, מלבד יושרה ויושר. תמשיכו ככה כמה חודשים ואז... אפילו אם כרגע אין לו כוונות רציניות, ייתכן מאד שיתפתחו אצלו במשך חודשים אלה כוונות רציניות וקשר נפשי חזק אליך. וזה יהיה הזמן לבירור מה אופי הקשר, ולאן ממשיכים בו.

מתקתק99

New member
הבחור התקשר אמש ... ../images/Emo6.gif

חן חן ותודה לכולם על תשומת הלב והעצות. הבחור התקשר אלי אמש, היתה שיחה טובה, חמה וחיובית. נכון לעכשיו, הקשר ימשיך על מתכונתו ... מה יהיה או יקרה בעתיד הקרוב או הרחוק ... ימים יגידו. שוב, תודה לכולכם, שיהיה לנו רק טוב, חיים מאושרים ובריאים. תודה ...

למעלה