התרגשתי עד דמעות.. מדהים,מהרבה היבטים מבחינתי..
צ צפורת הנפש New member 29/6/07 #2 גאיה אכן מדהים. איזה קול אדיר. אבל מה שרגש אותי ביותר הוא שאנו נוטים כל כך לבחון אדם על פי "קליפתו" - דברים חיצוניים ושוכחים שבתוך הקליפה ישנה נשמה . מצפים ממישהו יפה גם להיות אדם "יפה" מבפנים וזה כל כך לא תמיד הולך יחד שבת נהדרת
גאיה אכן מדהים. איזה קול אדיר. אבל מה שרגש אותי ביותר הוא שאנו נוטים כל כך לבחון אדם על פי "קליפתו" - דברים חיצוניים ושוכחים שבתוך הקליפה ישנה נשמה . מצפים ממישהו יפה גם להיות אדם "יפה" מבפנים וזה כל כך לא תמיד הולך יחד שבת נהדרת
ג גאיה ק New member 29/6/07 #3 גם לזה התכוונתי,ציפוש באמירתי"מכל בחינה אפשרי" תודה ! והנה עוד שיר מרגש.
ש ש ר ה לה New member 29/6/07 #5 אכן מדהייים...!!! בעיקר סיימון קאוול..התרגשתי עד דמעות. זה היה מרגש...
B ben 911 New member 29/6/07 #6 זה היה יפה עד מרגש מאד.../images/Emo23.gif אפילו זלגה לי דמעה אבל זה כנראה בגלל גרגיר חול שהרוח הביאה איתה מאי שם..
זה היה יפה עד מרגש מאד.../images/Emo23.gif אפילו זלגה לי דמעה אבל זה כנראה בגלל גרגיר חול שהרוח הביאה איתה מאי שם..
נ נסיכת הכוכב New member 29/6/07 #7 יש גם אצלנו כאילו גם אצלנו התוכנית התחילה ביום ג האחרון אבל הם התרכזו בכל מיני תחומים לא רק שירה