התקרחות כגורם משפיע

אני לא מסכים

אתה לא יודע איך המשיכה של נשים עובדת
יש כל כך הרבה סיבות שדמות גברית מבוגרת (כמו מקריח לדוגמא) שגורם לנשים להמשך לזה
&nbsp
בוא נגיד את זה ככה
חלק לא מבוטל מהן מאוננות על גברים מבוגרים
אז פיצ'רים כמו התקרחות על גבר (דגש על גבר), זה לא רחוק מאזור המשיכה שלהן כמו שנראה לך
אל תזלזל בכוח של הדימיון של האישה, ושל מורכבותו
&nbsp
ואחרי הכל זה תלוי בביטחון העצמי והערך העצמי שלך עם עצמך
ברגע שיש לך את שני אלו, הן יקבלו אותך גם עם יין קטן על המצח
&nbsp

זה לא הקרחת

זה חוסר הביטחון שהתחלת להפגין
אני יכולה להגיד לך, שאני מכירה כמה וכמה גברים קרחים לא רחוק בכלל מגילך, סקסיים ומושכים, מלווים בטונות של מבטי הערצה, (אחד מהם שלי
)

קרחת אותו הדבר, זה לא הקרחת, זה איך אתה 'לובש' אותו.

ואגב...זאת שהעירה את המשפט "אין לו שערות..." אתה באמת לא היית רוצה אחת כזאת.

Annabella1

New member
יש לך שתי אפשרויות

בעצם, שלוש.
אפשרות אחת היא ללמוד לחיות עם הקרחת, לקבל אותה, להשלים איתה ולטפח את המראה שלך מתוך אמונה בעצמך - כפי שאתה נראה היום עם הקרחת.
אפשרות שנייה היא לנסות לטפל בקרחת. אם זה משהו שבאמת מחריב לך את הביטחון העצמי והדימוי העצמי ואתה לא מסוגל להתגבר על זה, אז תדע שיש הרבה רופאי עור שעושים המון כסף מטיפול בקרחת. אלה טיפולים לא קלים (השתלת שיער, הזרקות ועוד) , אבל אם זה הדבר היחיד שעוצר אותך בחיים, הקרחת, ויש אפשרות להיפטר מזה קוסמטית, אז למה לא, בדיוק כמו שיש אנשים שעושים ניתוח אף כי האף שלהם מאד מפריע להם.
אפשרות שלישית היא להיות לא מאושר בתור קרח, ולא להשלים עם זה, וגם לא לעשות בקשר לזה כלום ולהישאר כמו שאתה עכשיו, חסר ביטחון ובודד. אישית האפשרות הזו הכי פחות טובה בעיני.
בהצלחה במה שתחליט, הכדור במגרש שלך.

ai21

New member
כשהייתי צעיר עשיתי קרחת - כי זה יפה

ולא סבלתי על הרקע הזה.
כל השחיינים מגלחים את הראש - הם נראים מעולה, ולא סובלים מזה.
אחותי גם יצאה עם גברים קרחים - גם היא חשבה שזה יפה.
אבל לפני שבוע עשיתי שוב - ואשתי יורדת עלי שעכשיו הפכתי להיות מכוער, בטענה שהראש שלי "אפור" (הקרקפת לבנבנה והיא אומרת שבשילוב עם שיער קצרצר זה נראה רע)
כנראה עניין של טעם.
&nbsp
אבל מה שבאמת מכוער - זה להתחמק מהמציאות.
שיטת הלוואה-וחיסכון מושמצת ומיוחסת לטרום-פנסיה,
וקרחת רגילה בגיל צעיר - גם לא אטרקטיבית.
כשאבא שלי התחיל להתקרח, הצעתי לו לגלח, ומאז הוא נראה מעולה.
&nbsp
&nbsp
אם אתה רוצה הצעות - אז כושר.
ראש מגולח לא הולך טוב עם כרס.
&nbsp

feralcat1

New member
מוכנה לחתום שאתה פשוט מוזנח וביישן

וקל מאוד לשנות את זה.
נוח לך להאשים את הקרחת. זה יכול היה להיות אף עקום, נקודת חן בפנים, מה שתרצה. עזוב שטויות, תתלבש יפה, הליכה זקופה וחוש הומור.
בהצלחה

מה חוש הומור?

את אומרת את זה כאילו זה משהו שאפשר להשיג בשנייה כמו בגדים יפים וכמו ללכת זקוף (נניח שגם זה אפשר). ואם אין לו חוש הומור, מה הוא יעשה?

feralcat1

New member
יהיה מודע לחשיבות הדבר.

אם זה לא טבעי אצלו אז יחייך.
מודעות = המדרגה הראשונה בסולם

לא מספיק שהוא "מודע" לזה שהוא קרח, וזה מפריע לו,

עכשיו שיהיה מוטרד גם כי אין לו חוש הומור? מודעות מועילה בעיקר כשיש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה. כשאין (ובמקרה של חוש הומור זה נראה לי אפילו יותר אבוד מאשר במקרה של הקרחת) - לא ברור שמודעות מועילה יותר מכפי שהיא מזיקה.

מה טווח גילאי הנשים אליהן אתה פונה?

אני בטוחה שאם תרחיב את הטווח עד גיל 40 ותתגמש בעניין סטטוס (גרושות, עם ילדים...) תמצא שם נשים קצת פחות בררניות.

ראית פעם את בעלה של בר רפאלי? או את ארוסה של דנה פרידר?

קרחת היא לא בעייה, ואם יש לך קושי - זו לא הסיבה. לגלח את הראש נשמע לי מצוין, אגב. וזה שלא היית הטעם של מישהי ספציפית, לא אומר כלום לגבי אחרות.
אבל יכול להיות שבאמת אתה יכול לשפר את המראה שלך (נניח, איך אתה מתלבש, וכו'), ואת התמונות שאותן אתה שם באתרים - ובזה כדאי לך לחפש עצות מאנשים שמכירים אותך. אם כי אין לי מושג איך זה הולך באתרים - ומה שידוע לי, גברים באמת זוכים להרבה מאוד דחייה באתרים, כך שאולי גם זה חסר משמעות.

אגב, התאור של "אחד המקומות בהם עבדתי לאחרונה" מעורר חשש שאולי אתה עובר מעבודה לעבודה, וזה עוד גורם שעלול להדאיג את מי שמחפשת יציבות.

בכל אופן, כאמור, עצתי היא שתבקש עזרה ממישהו לגבי התמונות ולגבי המראה החיצוני / טיפוח (שוב, בלי שום קשר לקרחות שהיא כשלעצמה בכלל לא בעייה, והיא מקסימום עניין של טעם - כמו שיער בלונדיני או עיניים חומות או וכו'), ובאופן כללי אולי כדאי שתחפש דרכים אחרות להכיר (ערבי פנויים-פנויות, אולי? יש עדיין דברים כאלה? אני ממש לא מתמצאת בסצנה העכשיווית, כמו שאתה רואה, אבל זה שקרחת זה לא עניין שמפריע זה היה גם בזמני וגם היום).

נניח. אז מכל הגברים עם הכסף, למה היא בחרה דווקא באחד קירח?

אני די בטוחה ש-א' לא כל מי שיש לו כסף קירח. ו-ב' בר רפאלי יכולה להשיג פחות או יותר את מי שהיא רוצה (אולי חוץ מדיקפריו...).
כך שכנראה, בעיני בר, קרחת היא לא משהו בעייתי, וגם לא בעיני דנה פרידר (שקשה לי להחליט מי מהן יותר יפה, כי גם פרידר יפהפייה) - וכך גם בעיני המוני נשים אחרות.

אין לנו ויכוח שקרחת יכולה להיות ממש יפה לחלק מהאנשים

ולעדי - בעלה של בר הקרחת ממש יפה.
זה לא שהיא התפשרה פה על מראה. הוא בחור חתיך מאוד.
ו....כן. דנה פרידר הרבה יותר יפה וגם נשית מבר. לא מחזיק מבר בכלל. היא ילדונת יפה ותו לא. לא סקסית בעליל.

אישית, בעלה של בר רפאלי לא יפה בעיניי -

בלי שום קשר לקרחת שלו. וגם לדעתי בר רפאלי נראית קצת יותר מדי כמו ילדה ופחות מדי כמו אישה (אם כי לא ברמה של אגם רודברג, שנראית ממש ממש ממש כמו ילדה).

puma141

New member
גם בר וגם בעלה- מהממים במציאות.

וגם רודברג......:)
עדי עזרא גבר סקסי ברמות אחרות!

אגם רודברג וגם בר יפהפיות לדעתי -

רק נראות יותר כמו ילדות מאשר כמו נשים, כמו שדיברנו עליו. אני בטוחה שאם הייתי רואה אותן במציאות הן היו נראות לי מהממות.
לגבי עדי עזרא, אמנם זה עניין של טעם, אבל בהחלט יכול להיות שהוא נראה טוב יותר במציאות מאשר בתמונות.

Som30ne

New member
אפשר להניח

לפי ההסטוריה,
שזה מה שאמא שלה אמרה לה לעשות.
היא הרי כבר סרסרה אותה למישהו אחר, גם אם פיקטיבי, כדי לחמוק משירות צבאי.

ממש שטויות. מה ההבדל בין זה

לבין להצהיר שאת דתייה כדי להשתמט מהצבא? סתם עוד דרך להשתמט. אין בזה שום דבר מיוחד, ואין שום קשר למה שהיא כן או לא עושה בגיל 30.

למעלה