התקרחות כגורם משפיע

shailevi8

New member
התקרחות כגורם משפיע

שלום לכולם/ן. אני רווק בן 35 (עוד מעט).
אני משכיל ועובד בעבודה מסודרת, אך מתקשה בשנים האחרונות למצוא מערכת יחסים רצינית, או אפילו לצאת לדייט...
עד לגיל 26-27 יצאתי עם מס' בחורות, ואז לצערי התחלתי להקריח.
כאשר ההתקרחות נעשתה בולטת (כמו עכשיו), החלטתי לגלח את ראשי באופן קבוע.
הבעיה היא, שכאשר אני מנסה להכיר דרך אתרים (היכרויות, מדיה חברתית, סביבה חברתית קרובה), אני מקבל דחייה או חוסר התייחסות/התעניינות, לאחר שרואות אותי או תמונותיי.
כדוגמא לכך, באחד מהמקומות שבהן עבדתי לאחרונה, שמעתי שיחה של מס' עובדות פנויות.
אחת מהן נשאלה לגבי דעתה עליי, ובין היתר אמרה: "הוא לא נראה טוב..." ו-"אין לו שיער..." (בנימה של פליאה).
זה היה די מביך לשמוע שמדברים עליי כך, וזה רק גרם לי לחוסר בטחון נוסף.
העניין הזה מדאיג אותי, ואני חושש להישאר לבד, כי במשך די הרבה זמן לא הייתי בזוגיות או אפילו בדייט, ועוד מעט אגיע לאמצע שנות ה-30...

מה דעתכם/ן?
כיצד הייתם/ן מציעים/ות לי להתמודד עם בעיה זו?

NSW2

New member
כמה דברים

הבעיה היא לא קרחת או פריט פיזי אחר אלא היחס והאמונה שלך לגבי זה.
ברגע שיש לך חוסר בטחון לגבי זה זה גם מוקרן החוצה.
הדבר השני זה אתרי חיפוש, הם אופציה גרועה לתקשורת.
שם באמת יש נטייה לסנן על כל מיני דברים מאוד שטחיים וראשוניים.
מסננים שם לא רק על קרחת גם על מלא דברים פיזיים ואישיותיים.
דברים שכאשר יש תקשורת אמיתית ורואים את ההתנהגות והחיבור הם פחות משנים.
הצעה שלי תעבוד על הקבלה העצמית שלך.
ולך תכיר בעולם האמיתי במקומות שאפשר לתקשר באופן אמיתי.
יש מספיק בחורות בארץ שדווקא יאהבו את זה וזה לא ישנה להן.

koler

New member
היי אני מקריח מגיל 18 בערך

היום הראש שלי מגולח באופן מלא.
ואני מז**ן וגם היו לי כבר כמה מערכות יחסים בזמן שאני קירח, אז כנראה שהקרחת היא לא הבעיה שלך.

אה, ויש לי עוד חברים שיש להם קרחת ונראים גרוע (אחד שמן נמוך ומכוער ואפילו לא מטופח) ויש לו בנות.

אין תירוצים :) תתחיל עם בנות חמודות בסוף תכיר מישהי שווה בשבילך.

לא פירטת עד כמה חריף ההבדל בין ה'לפני' ל'אחרי'

כלומר ה'עד גיל 26-7 יצאתי עם מספר בחורות'. בכמה בחורות מדובר? האם היתה כזאת צניחה תלולה במספר הבחורות שהכרת?
יש מצב שההתקרחות השפיעה עליך עד כדי כך שאתה מקרין את חוסר הבטחון החוצה ואז גם ביום יום וגם בתמונות אתה נראה עגמומי וחסר בטחון?
וכן, מה לעשות שהתקרחות מוקדמת היא לא משהו כזה נפוץ שנתקלים בו על בסיס יומי. אני מבין שהבטחון העצמי שלך פגוע אבל להתבאס מהמצב לא יוביל אותך לשומקום.
ברור שקל להגיד וקשה לבצע, אבל לטובתך כדאי לך להחליף תפיסה ולקבל את המצב כמו שהוא ולהתמודד. ברור שיהיו בחורות שיירתעו מבחור מקריח אבל יש בחורות שדווקא אוהבות קירחים. וכמובן שחשוב מה אתה מקרין החוצה.

xvxxvx

New member
קודם

כל, סאחה עליך שאתה מגלח את כל הראש, אין יותר פאטתי מגברים מקריחים שלא מוכנים לוותר על פיסת השיער האחרונה שלהם על הראש.
&nbsp
דבר שני, אני במקומך לא הייתי מקשיב יותר מידי לריכולים. אתה לא באמת יכול לדעת למה היא אמרה את זה והאם היא באמת חושבת ככה.
לוץ מזה, אתה תמיד יכול לשנות את מה שחושבים עליך. השאלה היא מה אתה מוכן לעשות בשביל זה?

Reign Of Chaos

New member
לא נשקר, יש כאלו שזה חשוב להן

א ב ל - רובן המוחלט של הנשים (מעל ל-50%) ממש לא יפסלו בן זוג בגלל התקרחות, קל וחומר אם הן שוקלות את העניין אחרי שכבר הכירו אותו ואהבו את אופיו (למשל, בעבודה/בחוג ריקוד סלסה וכד').
גברים רבים קרחים ונחשבים לסקסיים, ואפילו בר רפאלי התחתנה עם קירח.
אתה יכול לשנות את הדימוי העצמי שלך על ידי קבלה עצמית. עוד עצות יכולות להיות להשקיע יותר בOutfit שלך - אולי נעלי ערב במקום הניו-בלאנס ומכנס חדש מקסטרו במקום הג'ינס הישן יוכלו לעשות אותך יותר אטרקטיבי בעיני עצמך ובעיני הבנות. כמו כן גם מנוי לחדר כושר (חייב לבוא עם התמדה!) ותזונה נכונה יכולים להפוך את עניין ההתקרחות לבטל בשישים.

בהצלחה!

כמו בהרבה תחומים- עקומת התפלגות

ייתכן וקרחת לא נמצאת בטופ ובשיא הטעם של נשים.
אז מה?
רוב בני האדם נחנו בתכונה כזו או אחרת שהיא פחות פופולארית.
לטעמי להיות בעל אופי שלא מאפשר בניית זוגיות הרבה הרבה יותר חמור.
תכונה חיצונית שאינה פופולארית יכולה אולי לצמצם את טווח החיפוש אבל לא לעמוד כמכשול אמיתי למציאת בן זוג ויצירת זוגיות. לראייה, כל כך הרבה אנשים במראות שונים מצויים בזוגיות.
אני לא בטוחה שמדיה של אינטרנט מתאימה לכולם, כדאי להרחיב את החיפוש על ידי מציאת עוד תחומי עניין ופעילויות, היכרויות דרך מכרים וכו' (לא חובה לזנוח את החיפוש במדיה, שם כדאי להשקיע בתמונה טובה יותר למשל).
ולבסוף, בעלי קירח ויצאתי עם המוני קירחים - מבחירה. כלומר, זו לא היתה התפשרות לרוב אלא ממש תכונת מראה נחשקת אצלי. אני מכירה הרבה נשים שמתות על קרחות (של סכין, כלומר- לא פדחת והלוואה וחיסכון אלא מגולח לגמרי לגמרי- חלק). אולי זה חלק מזה שלגבר עם קרחת יש הרבה טסטוסטרון... (מה שתורם לתכונות גבריות אחרות)

מזל שאתה מקריח

ככה יש לך תירוץ למצב האי-זוגי שלך... וטיפ קטן - באתרי הכרויות, בבליינד דייטים ובכל סיטואציה של הכרות שאיננה פנים אל פנים - דבר ראשון תצהיר "אני קרח, אז אם מבחינתך זה דיל ברייקר, עדיף שלא ניפגש". להפתיע מישהי עם קרחת שהיא לא ציפתה לה יגרום אי נעימות לשני הצדדים.

נהורית1

New member
היי

אני מציעה לך לא לקחת את עיניין ההתקרחות כדבר שמונע בעדך להכיר נשים. תבדוק את עצמך, אם אין עוד תופעות אחרות שמפריעות לנשים שבאות אתך בקשר. למשל אסטטיקה. זה נושא מאד חשוב אצל האשה, מראה חיצוני, גילוח פנים, ניקיון, ריח גוף. אולי אם תשים לב לדברים האלה, אם תשמור על ניקיון הגוף וריח טוב, יכול להיות שזה ימשוך נשים שאוהבות אסטטיקה אצל הגבר, בלי לשים לב כל כך לקרחת.
כמובן, כדאי גם שתשים לב לנושא הביטחון העצמי. כל אדם, שמשדר חוסר ביטחון עצמי יכול להביא את הצד השני לידי זלזול וחוסר התקשרות. אולי כדאי שתקח טיפול כל שהוא, כגון קורסים להעצמה וכדומה, שיחזק את הביטחון העצמי שלך.

בהצלחה.

שטויות ותירוצים

הכל בראש שלך.
אני קירח ונשוי עם שלושה ילדים. (אני גם נמוך)
אחי קירח ונשוי עם שלושה ילדים.
יש המון גברים עם שיער שמגלחים את הראש כי זה יותר סקסי.
קרחת זה סקסי נקודה!! לא מבין מה הבעיה?
כל עוד אתה לא הולך כמו בן גוריון, תקפיד לגלח את הראש, שיראה אסתטי.
תתלבש יפה. יאללה תן בראש.
בהצלחה

לא לכל אחד מתאימה קרחת.

היום אחרי השתלה אני נראה ממש טוב. כולם מחמיאים לי.

אמרלדה

Active member
אוקי. ראשית, היא אהבלה. איך זה לא עלה בדעתך?

שנית, קרחת זה סקסי. נקודה.

אז יש מי שנמשכת לקרחת ויש מי שלא. יש מי שנמשך לחזה גדול ויש מי שלא...אז מה?

הזוגי שלי בפרק ב' קירח, אחרי שפרק א' היה שופע שיער. הוא גם שמנמוך. ובכל זאת הוא סקסי יותר מהקודם. מה הקשר?

אני יועצת זוגית ויכולה להגיד לך שקיבלת כאן עצות נהדרות. ואני אגלה לך סוד: סקס אלה דברים שנמצאים קודם כל במוח שלנו, והתכונה הסקסית ביותר אינה גופנית אלא נפשית: ביטחון עצמי. ביטחון עצמי זו התכונה המושכת ביותר מכל התכונות, ודאי אצל גבר. לי נראה שכדאי לך ללכת לשתיים שלוש שיחות עם איש מקצוע, כי אצלך זה נשמע הרבה יותר עמוק מאשר סתם חוסר ביטחון קל. זה פגע בך באמת, ואולי יהיה לך קשה לצאת מהאמונה המגבילה הזאת לבד. קח קצת עזרה. בהצלחה.

אני לא יודע איך אתה נראה

אבל מניסיון שלי בחיים מראה חיצוני מאד מחזק את המשיכה של הצד השני כלפיי. אני גם הייתי קרח והשקעתי 30 אלף שקל בהשתלה (לא ממליץ על פאה או רצועה להדבקה זה רק מרחיב את ההתקרחות)וגם 20 אלף בפילינג עמוק. והיום אני בן 37 וממש מרוצה מהמראה שלי. אז התבגרת קצת לא נורא אפשר לעשות השתלה, פילינג עמוק (היום רופאי עור עושים בסביבות ה10 אלף) ניתוח שמעלים קמטים וסימני הזדקנות.. אפשר להתחיל כושר ולהתחטב. זה גם יחזק את הביטחון שלך. תשקיע בעצמך ויהיה לך בהצלחה.

בעיני קרחת זה סקסי בטרוף

ונכון עניין של טעם אישי ויחד עם זאת תאהב את עצמך ואם זה ממש מפריע לך יש השתלות שיער וכדומה.
אני חייבת לומר לך שפגשתי בחיי נשים מכוערות עם גבר נאה לצידן ואני מסכימה שחיצוניות זה מאד אינדבדואלי לכל אחת ואחד ומה שחשוב שתמשיך לנסות ותהייה עם בטחון.
אישה אוהבת גבר עם בטחון וזה רק יועיל,בדיוק כפי שגבר לא יפה אינטלגינט מאד מושך נשים,
בטוחני שמשהו בך מאד מושך ומעניין,

נוסעת27

New member
להפסיק להתייחס לזה כבעיה

יש מליון סוגים בעולם, קרחים, שמנים, רזים גבוהים נמוכים. הרבה מהם מוצאים זוגיות. מה קשורה הקרחת? זה באמת לא נעים שמישהי דיברה עליך ככה, אבל מזכירה לך שטעם ספציפי של איזו פקאצה לא אומר שכל בחורות העולם יחשבו כמוה. מה שבאמת חשוב זה לעבוד על הביטחון העצמי שלך, כי זה מה שיעניין את הבחורה שיוצאת איתך.
אגב, בן הזוג שלי קירח. רק אומרת

דביאן

New member
קרחת זה סקסי? בולשיט

אם אתה 1.85 ומעלה עם ריבועים בבטן ונראה כמו שחקן קולנוע, אז קרחת לא תשפיע לרעה. אבל אם אתה ממוצע, עם כרס קטנה ודרגות על הכתפיים, אז סביר להניח שהקרחת רק מבגרת אותך ולא הופכת אותך לסקסי בשום צורה.
אני די בטוח שתיבת המסרים שלך לא עולה על גדותיה מפניות של גולשות שרק מחכות ללטף לך את הקרחת כי "קרחת זה סקסי".
מצד שני אתה יכול לראות בעצמך שנשים מוכנות להתחתן עם ננסים, גמדים, פושעים, רוצחים, מכוערים פחד, מעוותים, בעלי מומים, נכים, שעירים, נרקומנים, ועוד.

xvxxvx

New member
אחרי

הודעה כזו נשאר רק לכרוך חבל סביב הצוואר...

דביאן

New member
אז לא הבנת

נשים מוכנות להתחתן עם בעלי בעיות הרבה יותר חמורות מאשר קרחת. להגיד לו שקרחת זה סקסי זה בולשיט. זה עלבון לאינטליגנציה.

למעלה