התקצרות צוואר הרחם

07yuli30

New member
השאלה היא

האם אם ישחררו אותי הביתה יתנו לי שמירה או חזרה לעבודה? כי מבחינתי אם אני חוזרת לעבודה כל המנוחה שיש עכשיו לא שווה כלום,
ותודה על המידע

הנבואה ניתנה לשוטים....

שמירה ניתנת על ידי רופאי המחלקה רק אם את באשפוז שלדעתם לא יסתיים בקרוב. אם השחרור הוא למנוחה בבית-רופא המעקב צריך להחליט אם להמליץ על שמירה
עצתי-כשתעברי לטרום לידה בביקור בוקר דברי עם םרופ' קוםרמינץ ותשאלי אותו לדעתו על הכל. מהכירי אותו-הוא יענה לך בסבלנות

עצוב, אה?

איך אשה כמוני, שמאוד מאוד מאוד מרוצה ממחלקת אשפוז יום בהריון בסיכון ומכל רופא שם יכולה לדעת כמה באמת המצב שלה יציב ואני לא מדברת רק על ההריון הנוכחי אלא גם על הקודם (הילדון בן שנתיים וחצי)
אני רק יכולה להגיד שההרגשה בהחלט הייתה דומה לתיאור שלך מספר פעמים,אך בעיקר בהריון הקודם בתור מי שלא היה לה אינדיקציה למשהו שלפני והכל היה מאוד בהפתעה אף גרמו לי שם לבכות כמה פעמים מההרגשה הזאת, וכן, היו פעמים שהתקשרתי לרופא המדהים שלי בכדי להתייעץ ולוודא דעתו והיו פעמים בהריון הקודם שלא הבנו מה ולמה, וכנראה שלי היה את המזל שאכן היציב אך לא תקין נשאר ביציב גם מהבית.
עצוב עצוב.

07yuli30

New member
אני אישית

כתבתי מכתב מאודדדדד ארוך לתלונות הציבור של מכבי וגם למשרד הבריאות על ההתנהלות הרפואית של הרופאים שלהם שאני חווה בפעם הנוספת לצערי ולשמחתי הפעם אני למודת ניסיון לא לסמוך עליהם ולהמשיך לבדוק. לא הייתה פעם אחת שהגעתי לרופא ושאלתי שאלות מקצועיות רק כי אני כאן בפורום חופרת וכי אני חופרת בספרים והאינטרנט אחרת "הכל בסדר". אפילו בדיקות דם פשוטות שכחו לתת לי בהתחלה, אני דרשתי. והאדישות נמשכת.
עכשיו לשאלה שבגללה אני לא מצליחה לישון- יש לי סיכוי להחזיק את התינוק לשבועות יותר מתקדמים? מה עושים אם צוואר הרחם ממש יתקצר- למה להכין את עצמי??

כמו שרשמתי לך

מנוחה, שתייה (המון), אמצעים תרופתיים אם יש צורך, הרבה אמצעים לריכוך העצבנות, ותקווה.
אני עם פחות מ20 משבוע 18, הריון קודם בשבוע 30 כבר הייתה מחיקה של 90 אחוז צוואר ו1.5 פתיחה ואם שומרים טוב טוב הסיכוי טוב שנעבור בשלום. רוב הנשים עם צוואר מקוצר כן מגיעות לשבועות יפים ואף יולדות במועד.
תשמרי על אופטימיות. כרגע אין סיבה שלא.

ורק להבהיר

אני מסכימה עם עינת לגבי המחלקה באספ"ר, לא לגבי הצוות כולל הרופאים של אשפוז יום באספ"ר:) לא שזה עוזר במיוחד, אבל היה חשוב לי להבהיר.

שרון318

New member
אותו מצב-צרי קשר

הי לך
גם אני באותו מצב וברגע זה באותה מחלקה באיכילוב (חדר 11) אשמח לדבר. שרון

07yuli30

New member
הי שרון

את גם במחלקת נשים פה? אם כן אני בחדר 16 נתראה בבוקר

למעלה