התקציר להיום ה- 25.7

איזה פרק יפההה

נתחיל בפאבלו שחשב על מריסה ורשם שיר איזה חמוד והקליפ פצצהה וגם של סוויט בייבי אני חייבת לראות מחר

SK 3100

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifהפגישה היומית../images/Emo70.gif

ובכן, שוב אנחנו מוצאים את עצמנו בשעת לילה מאוחרת על המחשב צופים במורדים. ומה הייה לנו היום
קודם כול, אני חייב לציין שהקליפ החדש של פאבלו ומריצה
הייה באמת יפה, ואני בטוח שאהבתם אותו. עוד דבר שמשך את תשומת ליבי הייתה התגובה של פאבלו כאשר מריצה אמרה בכיתה שהם חברים. בהתחלה הוא נראה
כזה, אבל בתוך ה
הוא ממש אהב את זה
ומשהו אחרון לסיום, הייה הסוף שבאמת משך אותי לגמרי: פאבלו אמר שהוא חושב שניקו הוא הומו
אבל את זה, רק בפרק הבא
עוד משהו קטן: היום מרי תחליף אותי בפגישה היומית כי הרגל שלי קפאה מהמזגן ואני מת מכאבים וחייב לנוח. תסתדרו איתה

Tinkerble

New member
אבל זה נתקע לי בסוף......

את יכולה להגיד לי מה יקרה בפרק הבא? ומעצבן אותעצ שכל שנייה יש פרסומות.....

רז ואני דווקא הבאתי לך משהו...

מנחת שלום... הבאתי לך משהו נחמד שחיכית לו הרבה זמן, באיכות מעולה! הנה גברותיי ורבותיי- הציצי של מריצה!

חחח הוא בטח מלא בתמונות מהסוג הזה

הכי הורגת אותי התמונה האת שרואים לה שאיו לה פשוט כלום

פ]אבלו שר ממש יפה לא?

אני מאוכזבת מאוווד שלא היה את מרקוס!!! למה לא שמו אותו? ותסלחו לי מריצה לא סותמת את הפה לרגעף כל קטע איתה היא מדברת המוווןן דייי כבר!!!! היא עוד נחמדה במורדים, אלב נמאס לשמוע את הקול שלה! לדעתי פלי לא שרה משהו מיה צריכה להישאר בלהקה במקומה! פאבלו הצחיק אותי בטירוף, הוא מגלח בבית שחי!!!! טוב זה עדיף להיות שעיר כמו קופיף קטן... אההם, רמיזה למישהו אחר, המבין יבין {המבינים זה תמה ומרי}. חחח יאללה תתחילו לדבר!

Tinkerble

New member
לא נראה לי שהוא מגלח.......

זה היה חושך ולא יכלנו לראות בדיוק, אבל פאבלו לא מגלח מה הוא קוקסינל? לדעתי פשוט אין לו הרבה שיערות שם ולא ראינו את מה שכן יש כי הוא היה בחושך....

Tinkerble

New member
לא נכון.....מאיפה הרעיון שלך.......

שרוב הבנים מגלחים
זה בדיוק להפך: רוב הבנים לא מגלחים

מה הקשר לקוקסינל?????????

קוקסינלים זה אנשים שמתלבשים כמו נשים מישהו שמגלח בבית השחי הוא לא קוקסינל? אם בנות עושות את זה, למה שבנים לא? זה גועל נפש שערות בבית השחי! (ועוד יש אנשים כמו פליפה שהם שעירים בטרוף)

Tinkerble

New member
זה באמת נכון........

כשחושבים על זה ככה..... זה באמת יהיה יותר יפה לפלי לגלח.... אבל על בנחה זה לא משנה.... גם אם היה לו ג´ונגל שם הוא היה חתיך.... אבל כשחושבים על זה זה יותר יפה לגלח.......

ברור שזה יותר יפה

מה אתם מעדיפים שיהיה שם שיח כמו שיש לפליפה? הגזמנו קצת לא? פליפה, לא יזיק לך קצת "להוריד עצים" מהיער!

ניליייייייייייייייי את כלכך צודקת

אני רק חושבת על התמונולת המזעזעות של פלולה שרואים לו את הבית שחי זה כזה יאקי הנה דוגמא

Tinkerble

New member
אבל פאבלו לא מגלח!!!!!!!../images/Emo46.gif

היה חושך לא יכולנו לראות ואולי הוא בלונדיני שם? הגיוני לא? אבל מה אני אגיד לכם, פליפה נראה כמו קוף, זה נכון.

למעלה