התקפה לצורך הגנה.

katrina12

New member
התקפה לצורך הגנה.

רציתי לכתוב על משהו ששמתי לב אליו אצלי היום ואני חושבת שאולי חשוב בשבילי להבין אותו עד הסוף.
בדרך כלל כשאני נמצאת במקומות שיש בהם אנשים אני הולכת נורא בביטחון ונורא יודעת כל דבר שאני רוצה, לרוב עושה דברים באופן שכלתני ולא באופן רגשי. אפשר לומר אולי קרה ומחושבת.
במיוחד כשאני באה לכל מיני דברים לבד ולא מכירה אנשים, ואני לא יכולה לשדר בילבול או חוסר ביטחון, אני משדרת את ההפך הגמור.
לפעמים אני גם מרגישה קצת ׳׳נוקשה׳׳(פיזית). נורא חשוב לי לשדר שאני קשה להשגה אז יכול להיות שבגלל זה לא מתחילים איתי.
אולי כי אני כ׳׳כ חוששת להראות חולשה עד שאני נהיית אדישה ולא אמיתית, מרגישה קצת ׳׳מאולצת׳׳ ומקווה שלא מבחינים בזה.(להראות רגשות זה גם סוג של חולשה).
יכול להיות שאם הייתי יכולה גם לשדר ביטחון וגם להיות משוחררת זה היה נפלא, אבל כרגע אני לא רואה את זה ביכולתי, ולהיות מהוססת לא בא בחשבון, אז נראה לי שאשאר ככה בינתיים.
יכול להיות שלהגיד שאני ׳׳משדרת תוקפנות׳׳ זה קצת ללכת רחוק מידי, אבל אני מניחה שהכוונה שלי הובהרה.

כמובן שאני אומרת את הדברים באופן סובייקטיבי, אולי אדם שרואה אותי מבחוץ מפרש את הדברים אחרת.

sani48

New member
היי :)

שאלה לי אליך,למה חשוב לך לשדר שאת קשה להשגה?ואם למשל מישהו שמושך אותך יחייך אליך ברחוב(או בכל מקום אחר),האם את תחייכי אליו בחזרה?
אם יש לך ביטחון אז יש לך ביטחון את לא צריכה לעשות הצגות לאף אחד,ואם אין לך ביטחון,אז שום הצגה שתעשי לא תעזור לך,כי יגלו את זה בסופו של דבר.
חבל שתפספסי הזדמנויות להכיר אנשים שיכולים להתאים לך בגלל שאת מציגה משהו שהוא ממש לא את,עדיף שתראי את החולשות שלך ותיהי אמיתית מאשר תיהי משהו שאת לא.
את מנסה להצטייר כמישהי ללא חולשות,ויוצא מזה אולי שאת ניראת לאנשים בחורה קצת קרה שעושה פוזות,אז מה יוצא לך מזה?שאת גם יכולה להרחיק ממך הרבה אנשים שיכלו להתאים אליך,ובמקום זה את תמשכי אליך לרב חרטטנים שירצו לשחק איתך ,אם את רוצה להכיר אנשים אמיתים,תיהי גם את אמיתית,זה לא אומר שאת צריכה להיות כספר פתוח על ההתחלה,אבל תמיד תיהי אמיתית ועל תנסי להיות משהו שאת לא מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי,ושהבנת שאת מה שניסיתי להגיד לך,דרך אגב יכול להיות שלא שאלת בכלל שום שאלה ופשוט רק רצית לפרוק את מה שבליבך,אבל בכל זאת הרגשתי צורך לרשום לך את זה :),שיהיה בהצלחה

katrina12

New member
היי

אני מניחה שקשה לי להראות רגשות.
תראי אני לא יכולה להגיד שאין לי ביטחון, באופן כללי יש לי סטנדרטים די גבוהים, קשה לי למשל להמשך למישהו שנמוך ממני ואפשר לומר שחלק גדול מהגברים אני פוסלת כבר לפי מראה. אני יודעת מה אני שווה ורוצה למצוא מישהו ברמה שלי. גם לא לחוצה להתחיל קשר. אבל מצד שני אני בחורה די ביישנית, חיננית ושלא עפה על עצמה או תופסת מעצמה.
אבל מה שכן אני חושבת שאם הייתי יותר ידידות ופחות קרה ו׳׳סנובית׳׳, אז היו לי יותר הזדמנויות פתוחות.
אבל כנראה שקשה לי כרגע לוותר על מה שאני משדרת (אולי בשלב אחר אני אשדר משהו אחר.)
אני לא יודעת אם היית נסחפת ואומרת שאני עושה פוזות, אחרי הכל כולנו עושים איזשהי הצגה, ולא חושבת שאני משדרת משהו שהפוך לחלוטין ממה שאני. (בסה׳׳כ אני ממש לא בחורה מזויפת)
אולי זה דווקא בא לטובתי כי אם אשדר שאני ה׳׳בחורה החמודה והביישנית׳׳, הרבה בנים יחשבו שהם יכולים למרוח אותי.

sani48

New member
קתרינה

קודם כל אני בן :),וטוב מאוד שאת יודעת מה את שווה,אבל אם את באמת יודעת את זה,אז למה יש לך כל כך הרבה חששות?(מההודעה הראשונה שלך הבנתי שיש לך הרבה חששות,גם השם שבחרת לרשום בכותרת מראה כמה שאת חוששת להיפגע),חוץ מזה זה טיבעי לגמרי שאת תמשכי למראה מסוים,לכל אחד אחת יש את הטעם שלה,אבל תיהי בטוחה שצפוים לך עוד הרבה הפתעות בחיים,ואת יכולה ולהתאהב עד השמיים במישהו שניראה בכלל שונה מהטעם הקבוע שלך,וראיתי את זה אצל המון אנשים שאני מכיר,וכל האנשים האלה נשואים היום באושר,אז את אמנם צעירה מאוד ואצלך זה פחות משמעותי,אבל בעתיד תנסי לזכור מה שרשמתי לך,אז אולי זה יגרום להיות יותר פתוחה לדברים חדשים,שיהיה בהצלחה,מקדיש לך שיר :)-
http://www.youtube.com/watch?v=iy4mXZN1Zzk

DogsPCI

New member
תאמין לי סאני! אתה תמיד כותב את הדברים הנכונים!

פחות נכונים לדעתי :).
&nbsp
צרפת שיר? עוד מעט אחרי שהמסיבה פה תסתיים אני אקשיב גם לו

בינתיים היא רק מתפתחת יותר ויותר

&nbsp
אם היית גר פה קרוב הייתי מזמין אותך קצת
.

sani48

New member
תחליט :)

רשמתה בכותרת שאני תמיד כותב את הדברים הנכונים,ואז הוספתה שפחות נכונים לדעתך, אז מה לא נכון לדעתך?
מעניין אותי לדעת,חוץ מזה איזה מסיבה היתה?איפה?בעבודה שלך?מקווה שההזמנה שדיברתה עליה קשורה למסיבה ולא לאיזה דייט,מזל שאני גר בחול
,ולגבי השיר,זה משהו ישן שאתה בטוח מכיר,יש לו שירים שאני אוהב יותר אבל המילים של השירים לא מתאימות כל כך לפורום

DogsPCI

New member
הלו גבר! מה המצב?

טעות הכתיב תוקנה!

ולגבי המסיבה, תקרא קצת הלאה בשרשורים
. ואם אתה לבד בבית תפציץ קצת בעצמך...
.

עכשיו, שמרתי במיוחד עבורך את השיר שאני הכי אוהב שלהם - באמת! (טוב, יש שיר אחד שאולי טיפה-יותר... והוא כרגע לא לשחרור
), אז אתה רוצה גם שיר של - The Knife או כיוון אחר? תשמע קצת מה ששמתי ותחליט...

ודייט איתך יהיה הכי טוב שיכול להיות - ללא מתח-מיני!!

אז אין מקום לטעויות, לפוזות ולמשחקים...

בוקר-טוב

sani48

New member
מרב שיש פה כל כך הרבה הודעות

אני לא מוצא את השרשור חח,אבל איזה מקסימה סיגלית אה? :)

DogsPCI

New member
קח את הזמן סאני... השרשור לא בורח

היא ממני קיבלה 5 שירים רצוף... זה אומר משהו, לא?
.
בוא נגיד שכן...
.

DogsPCI

New member
לא סאני... אתה לא רציני
, באמת?
.

טוב, אז קבל את הגרסה הרישמית לאחד השירים שאני יכול לשמוע בלופ, ואני גם עושה זאת לפעמים...
.

הבחור הראשון שקם לרקוד זה חצי מההרכב, האח - Olof (שוודי או לא שוודי ). ולא, הדראג-קווין שמופיע הוא לא מי ששרה באמת
, מי ששרה באמת - Karin, היא הבחורה שנשארת לשבת בסוף
. תן לו צ'אנס, מתאהבים בו בסוף... (בשיר הכוונה
... וגם בקליפ, לפחות לדעתי...).
https://www.youtube.com/watch?v=gKhjaGRhIYU

ואם אני כבר on-the-run אז מצרף גם את הביצוע בהופעה לשיר הזה - Hypnotic
.
https://www.youtube.com/watch?v=UNZxW6C4BNg

טוב, אז סגרתי מעגל... (פחות שיר אחד... שכרגע מוקדש לי
).

sani48

New member
שיר פצצה,תודה גבר

תשקול אולי להיות תקליטן או שדרן רדיו בזמנך הפנוי,ניראה לי מתאים לך :)

sani48

New member
פשש,איזה תשובה מהירה

אני רואה שאתה על המשמר פה אה?חח

DogsPCI

New member
אם אני מוריד את העיניים לרגע... פרפרי-אהבה עושה פה באלגנים!

&nbsp

&nbsp
באת להחליף אותי או מה?

sani48

New member
אני יחליף אותך שתלך לישון

אבל יש עוד זמן עד שאתה תלך לישון ,אז לבנתיים אני חופשי

למעלה