התקנת wireless במחשב נייד

Mellow29

New member
התקשורת האלחוטית enable

אין לי מושג איך לגלות איזה Ralink הורדתי

bar666xp

New member
יופי מה שנישאר זה...

1. לבדוק מי מנהל החיבור... תוכנת RaUI של של RALINK או ZERO TOOLS של WINDOWS 2. לבדוק עם תוכנת RaUI היא פשוט מזהה שקיימת רשת אלחוטית אפילו אם היא נסטרת/ללא SSID היא תגיד שיש תשדורת וקליטה של משהו ברמת אות וכו'... 3. אם אתה משתמש בRaUI לחץ ADD TO PROFILE הכנס את הנתונים הנחוצים כמו SSID במקרה של רשת חבויה ואת קוד ההצפנה ""סיסמה"" הכל יתחבר ושלום על ישראל... אם אתה משתמש בZERO TOOL היא לא רואה רשתות חבויות/ניסטרות לא מופיע כלום מופיע אין רשתות זמינות.. בצד יש CHANGE ADVANCED SETINGS... תמונה מצורפת לאן תגיע... אחרי לחיצה על ADD את אותו ההליך כמו בRaUI גם כאן SSID אם הרשת חבויה ואת הWEP/WAP וכו' וכו'... לאחר שהוספת לחץ OK ובצע שוב סריקה לרשתות אלחוטיות.. אם עשית הכל נכון יופיע ברשימה כי אין רשתות אלחוטיות אבל בשורת המסימות תיראה את איכון הK של RALINK נהפך לאדום/צרוב/ירוק לפי רמת הקליטה... ואת איכון הרשת האלחוטית מחפש IP וכו'.

Mellow29

New member
הוספתי בעזרת ADD את הרשת

לפי הנתונים שמופיעים בהגדרות הראוטר בכתובת 192.168.1.1 זה עדיין לא עזר מכיוון שהוא לא מזהה את הרשת הזאת אם הוא לא מזהה אותה איך אפשר להתחבר אליה? אייקון הR של הראלינק הוא עם X עליו וכשהוא לא פועל אז ווינדוס לא מוצא שום רשת בריינג'

bar666xp

New member
R כחול וX אדום עליו?

אם כן תקשורת האלחוט כניראה לא פעילה... זה גם הסימון של לא מחובר לרשת. בניגוד ל... R+X שחור אומר אין כ.רשת/דרייבר... R אדום קליטה חלשה. R צהוב קליטה סבילה/בנונית. R ירוק {האידאלי} קליטה טובה. איזה מופיע לך בדיוק? כמו כן נסה לבדוק אם הRaUI מנהל את החיבורים לחץ עליו אם לחצן ימני בעכבר אם מופיע בתפריט המוקפץ ZERO TOOL לחץ עליו כדי להעביר את הניהול לכלי המובנה של WINDOWS הניקרה ZERO TOOL או בצע את החיבור דרך הRaUI.

bar666xp

New member
נ.ב. ביטול/DISABLE לכ.רשת במנהל ההתקנים

גם הוא יוביל לR עם X שחור.

bar666xp

New member
OK אז החזר את הIP לזיהוי אוטמטי/DHCP...

בכלי הזה תופיע הרשת האלחוטית {אם הרשת היא רשת מוסטרת/HIDDEN היא תופיע ללא SSID}.... לחץ על ADD TO PROFILE... הגדר/הקלד את ה.. רגע אני מקווה שאני זוכר אותם בסדר הנכון... SSID = שם הרשת. WEP/WAP הצפנה אם הוגדרה בנתב.. לתשומת לב יש אפשרויות של ASCI ושל HEX מומלץ לבדוק מה מוגדר בנתב! לבדוק הגדרות מדויקות כמו אם מדובר בOPEN SHARED TIK וכו' וכו'.. הגדרה לא זהה של צורת ההצפנה תמנע חיבור! המלצה קטנה אם אתה לא מצליח פשוט הורד את כל ההצפנה ופתח את הרשת לגלויה ופתוחה לגמרי ולאחר מכאן הגדר שלב אחר שלב במקביל בנתב ובתוכנת החיבור.

bar666xp

New member
נ.ב. ברגע שהכ.רשת עובד והנתב עובד....

ובתנאי ששניהם עובדים בתקן זהה או תואם... {אמרת שהם כבר עבדו ביחד אז כניראה שהם בתקן זהה/תואם}. זה הכל עיניין של הגדרות התיעץ שוב בפורום 20... את הבעיה עם כ.הרשת בנייד כבר פתרנו יחד כל השאר יהיה הרבה יותר תואם לפורום 20-רשתות ופס רחב.

Mellow29

New member
ממ

לא הבנתי מה אמרת לגבי הDHCP/זיהוי אוטומטי שאלתי בפורום 20 ואף אחד לא ממש עונה לי שם
ב-ADD PROFILE עשיתי הכל כמו שצריך וזה עדיין לא עזר בכל מקרה ביטלתי הצפנה על הרשת ועדיין זה לא מוצא רשת בטווח

bar666xp

New member
והרשת מוגדרת בנתב כחבויה או גלויה?

אגב אני מכווה מעוד שאתה לא מצפה שZERO TOOL של WINDOWS יראה לך רשתות ברגע שRaUI מנהל את החיבורים. זה פשוט לא יקרה אם תקרא תיראה שהוא מודיע WINOWS לא מנהל את החיבורים... נסה אולי בתפריט המוקפץ בלחיצה על הR מופיע USE ZERO TOOL זה יחזיר את ניהול החיבור למובנה בWINDOWS.... מעוד ניראה לי כי אתה לא שואל את השאלה הנכונה כדי לקבל תשובה למה שאתה שואל... אחרת אני חושב שכבר עברנו על כל מה שצריך כדי לחבר את הנייד לרשת האלחוטית...

Mellow29

New member
הרשת הוגדרה חבויה , שיניתי לגלויה וזה לא עזר

ומן הסתם ברור לי שהרא לינק והWZT לא יכולים לרוץ ביחד ה-RALINK לא מוצא רשת וכשאני מבטל אותו ומשתמש בWZT - זה רושם there is no wireless network in the range שיחקתי עם הuse zero tools הרבה פעמים וניסיתי לצאת ולהכנס לתוכנה ללא הצלחה

bar666xp

New member
אם הכ.רשת עצמו עובד ותקשורת אלחוטית מאופשרת

הדבר היחידי שנשאר זה הנתב ו/או קירב לנתב.. בסוף עוד תגלה איזה V לא מסומן בנתב ויסתבר שהוא כלל לא מאפשר חיברי אלחוט... אוי עוד משהו שעלה לי פתאום בראש יש מצב שהנתב מוגדר לקבל רק לפי כתובת MAC מסויימת? אולי כדאי לאפסו.. RESET {הגדרות יצרן} ולהגדירו מחדש מהתחלה סתם כדי לשלול כל מיניי אפשרויות של חסימות שהופעלו ואתה כבר לא זוכר שהפעלת אותם ביכלל.. עוד דבר שכדאי לבדוק אולי עוד לפני זה להיכנס לאיזה מקום בו יש WI-FI חינם ולנסות להתחבר שם... אם תצליח להתחבר במקום אחר זה יפסול לגמרי בעיה בנייד וישאיר רק את אפשרות הנתב.

למעלה