התקנת wireless במחשב נייד

Mellow29

New member
התקנת wireless במחשב נייד

אני רוצה להתקין במחשב נייד אפשרות להשתמש בwireless network הבעיה שיש לי כל מיני דיסקים של החברה של הראוטר (3Com) שאני לא ממש מבין בהם אילו נתונים צריך על מנת למצוא באינטרנט הורדה של דרייבר להתקנת האפשרות להשתמש ב-wireless network? הראוטר שלי הוא 3com Office connect wireless 54mbps 11g cable/Dsl router

RoyBO

New member
איזה נייד יש לך?

יש לך כרטיס רשת אלחוטי מובנה בנייד?

Mellow29

New member
מבין גדול במחשבים אני לא

הנייד הוא של MSI הייתה בו לפני הפירמוט אפשרות להשתמש באינטרנט אלחוטי, כלומר כנראה שכרטיס רשת יש שם אחרי שפירמטתי אין אפשרות לויירלס, אז כנראה שצריך להתקין משהו.

RoyBO

New member
אתה צריך לדעת איזה כרטיס רשת

מדויק (חברה ודגם) יש לך במחשב ורק אחר כך תוכל להוריד לו דרייבר מתאים שיפעיל אותו.

Mellow29

New member
אפשר לבדוק את זה במחשב?

אפשר לברר את הדגם + חברה איפשהו בלוח הבקרה או במחשב שלי או במאפיינים של המחשב שלי או שאני צריך לדעת מה קניתי ?

RoyBO

New member
תנסה בלוח בקרה - הוספת חומרה חדשה

ותעשה סרוק חומרה חדשה, יש מצב שהוא יזהה את הכרטיס רשת ויבקש דרייבר.

bar666xp

New member
בדוק במנהל ההתקנים אם מופיע כ.רשת אלחוטי...

אם לא מופיע WIRELESS צריך להתקין את הדרייבר צריך להיות בדיסקים שקיבלת/צרבת עם המחשב הנייד. אם לא קיבלת CD DRIVERS חבר בקווי תוריד EVEREST בדוק איזה כ.רשת אלחוטי יש או בדוק באתר MSI ותוריד ישר את כל העידכונים לדרייברים שבנייד שלך.

Mellow29

New member
המחשב באנגלית אז אני לא בטוח

יש לי במנהל התקנים קטגוריה Network Adapters בפנים 1394 Net Adapter הקטגוריה הזאת enabled אבל זה לא ממש עוזר לגלוש באינטרנט וזהו יש גם קטגוריה Other devices ובפנים יש הרבה דברים 802.11bg WLAN Ethernet Controller Modem device on High defintion Audio bus ועוד הרבה דברים שקשורים לאודיו כל ההתקנים בother לא מותקנים איזה דרייבר אני צריך אם כן?

RoyBO

New member
802.11bg WLAN

זה רומז שיש כרטיס רשת אלחוטי, אבל אי אפשר להבין מזה איזה דגם ואיזו חברה.

bar666xp

New member
בקיצור כנס לאתר MSI...

תמצא את הדרייברים לנייד שלך תוריד ותתקין אותם... גם הקול יתחיל לעבוד גם הכ.רשת האלחוטי.. וכניראה כל מה שמופיע כרגע בOther devices/התקנים אחרים. בסוף זה צריך להראות +- -------> במקרה הזה הFIREWIRE {שזה ה1394} הוא בDISABLE וגם הכ.רשת הקווי... {אני בגישה שכל מה שלא בשימוש ברגע נתון עדיף שיהיה כבוי}.

bar666xp

New member
אם השאלה היא על הגדרות הנתב...

פורום רשתות ופס רחב. אם השאלה איך להפעיל את הכ.האלחוטי {בהנחה שיש כזה במחשב הנייד} יש לחצן הפעלה.. הניראה כמו קו אליפסה ונקודה או מקש הפעלת WI-FI לפעמים מסומן כאנטנה {מיגדל} המופעל בשילוב מקש FN. צמצם את השאלה כמה שיותר אפשר יהיה לסייע לך.

Mellow29

New member
חחח מטרטרים אותי מפורום לפורום ../images/Emo3.gif

המחשב שלי בכלל לא מבין שיש אפשרות כזאת אינטרנט אלחוטי. כנראה שיש תכונות מסוימות שצריך להתקין לשם, בנוסף להגדרת הנתב. יש אפשרות בלוח הבקרה לבחור ב-setup wireless network אבל זה דורש חיבור USB.

Mellow29

New member
הצלחתי להתקין אבל יש בעיה

זה אומר No wireless network were found in range Nake sure the wireless switch on your computer is on. אני לוחץ ריפרש וזה לא עוזר הראוטר עובד חלק על המחשב הזה ועל עוד מחשב אבל הנייד שממוקם 20 ס"מ ממנו לא קולט אותו יש לכם רעיונות?

Mellow29

New member
הדרייבר מתאים בדוק, כי אני זוכר מה היה לפני

הפירמוט הדרייבר אז בא עם תוכנה מסוימת (RaLink Wireless Utility),וגם עכשיו היא נמצאת אמנם היא לא יעילה אבל זה סימן היכר

bar666xp

New member
זוכר שהזגרתי לך קודם לחצן או שילוב מקשים...

להפעלת הכרטיס רשת האלחוטי. תבדוק כי התקשורת האלחוטית פעילה!!! אגב יש כמה וכמה סוגי כ.רשת אלחוטית של RALINK תבדוק שלא הורדת לUSB במקום MPCI לדוגמה... http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Windows.html וכמוון לא RT2860 אם יש לך RT2500 וכו'.. אבל אני מהמר על שילוב מקשים או לחצן הפעלת תקשורת אלחוטית.

למעלה