התקנת חלונות 10 EDU

alizaap

Member
התקנת חלונות 10 EDU

שלום,
יש לי דיסק צרוב עם חלונות 10 (עם רשיון EDU המכללה).
שמתי DVD, עשיתי ריסטארט ועלה לי חלון (מצורף בתמונה) -האם להפעיל קובץ setup או להיכנס לקבצים בדיסק.
להתקנה עם פורמט- עלי להפעיל את קובץ ה-setup???

(בעבר-היה מופיע מסך שחור ששואל אם אני רוצה להפעיל את ה-CDROM. כשהתקנתי חלונות 10 בנייד- לא היתה מערכת הפעלה- ולא זוכרת איך התחיל)
ה-BOOT אצלי הוא מה-DVD. בדקתי.
תודות!!!

כמה עבודה מחכה לי....

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מתקינים ווינדוס בצורה אחרת

&nbsp
אי אפשר להתקין אותו שהווינדוס פועל..בעצמו...
&nbsp
בעיקרו צריך שמחשב ממצב כבוי יעלה את הדיסק ראשון אז יהיה ממשק התקנה.
את זה עושים לפי איך שזה מוגדר במחשב..לחברות שונות דרך שונה קצת בחלצנים..או להכנס לביוס ושם לבחור DVD ראשון או יותר טוב USB
רצוי קודם להוריד ווינדוס 10 מעודכן עם כלי ההתקנה..שלהם לדיסק און קיי ..ולהשתמש רק ברשיון שקיבלת עם הדיסק.
&nbsp
צריך לדעת איך לפרמט..בעיקר אם יש מחיצות ויש מערכת נוכחית..בצורת התקנה מותאמת אישית...ומחיקה שם של מחיצות. אחר כך התקנה..
&nbsp
המידע הנוכחי בפורמט ימחק גם צריך לגבות קבצים שרוצים לשמור..עוד קודם כמובן
&nbsp
מה שאני אומר שזה אפשרי עם מדריך טוב ברשת...אבל אם אין מושג איך בכלל להתחיל צריך מישהו שיודע להתקין..
&nbsp

alizaap

Member
בחור יקר, פורמט זה השם האמצעי שלי. הייתי

עושה פורמטים עוד מחלונות 97.
כתבתי שעושה בוט מ-DVD בהגדרות, וכתבתי שבעבר- אחרי ריסטרט היה פותח חלון שחור ואומר אם להתחיל מ-DVD.
כעת, בריסטרט (או אחרי מצב כבוי- כדבריך עם הדיסק ב-DVD- הוא מעלה מערכת הפעלה ואת החלון.
אני יודעת שלא עושים התקנה ממערכת ההפעלה עצמה ולכן זה היה לי מוזר - לכן אני שואלת.
יש לו קובץ autorun ששולח ישר ל-setup/
אציין, שהכנסתי גם את דיסק ההתקנה של חלונות 7- שממנו הותקן המחשב הנוכחי עם המסך השחור ושאלת ה-CDROM- וגם אצלו הוא פותח מערכת הפעלה עם החלון. -לא היה כך בעבר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ועדיין מערכת ההפעלה לא אמורה לעלות

&nbsp
בטח לא בצורה שהצגת בתמונה משם אי אפשר להתקין כל מערכת הפעלה
&nbsp
ה boot order פשוט לא נכון...
&nbsp
וכאמור עדיף להוריד ווינדוס 10 קודם ויותר יעיל לדיסק און קיי
https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10
&nbsp
לבחור לעלות boot order ראשון זה אומר בביוס לבחור שיעלה לפני! מערכת ההפעלה..
אתה משתמש בצורה הלא נכונה להעלות את דיסק ההתקנה פשוט. הבעיה היא אצלך בשלב הרשוני הזה...מה שאני מציע שתשיג את המנואל של הנייד / לוח האם ובדוק איתו איך מעלים נכון את דיסק ההתקנה..כראשון, אז יעלה ממשק התקנה .

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה יש אופציה נוספת

&nbsp
אולי אתה כן עושה נכון והצורב לא תקין לגמרי...כאמור ובטח בבמצב זה נסה מדיסק און קיי..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא מכיר את הביוס שלך

&nbsp
כאמור אולי הצורב לא קורא טוב או משהו נסי את הדרך שאמרתי..עם דיסק און קיי. או באמת תביאי מישהו ותחסכעי עוד נראה לי שעות של דיון ריק ..חבל..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זה לא מה שאתה חושב..

&nbsp
אמרתי לך תוריד עם הכלי לUSB לדיסק און קיי הכלי עובד ומכין הכל לבד תאתחל לדיסק און קיי...זו הדרך.

למעלה