enjoi butterfly
New member
"התקנת אהבה"
אז לקחתי את זה מיפורום וישר חשבתי אליכם... אז אני מקווה שתהנו...
סוף שבוע טוב לכולם...
התקנת אהבה תמיכה טכנית: כן... איך אני יכול לעזור לך? לקוח: ובכן, לאחר שיקולים רביםף, החלטתי להתקין אהבה. תוכל לעזור לי בהתקנה? תמיכה טכנית: כן, אני יכול לעזור לך, אתה מוכן להמשיך? לקוח: אני לא ממש איש טכני, אבל אני חושב שאני מוכן, מה עלי לעשות תחילה? תמיכה טכנית: הצעד הראשון הוא לפתוח את לבך. איתרת אותו כבר? לקוח: כן, אבל ישנן כמה תוכנות אחרות שעובדות עכשיו, זה אפשרי להתקין אהבה כשהן עובדות? תמיכה טכנית: איזה תכניות עובדות? לקוח: בוא נראה, יש לי שברון לב, הערכה עצמית נמוכה, טינה וכעס שעובדים עכשיו. תמיכה טכנית: אין בעיה, האהבה תמחק בהדרגה שברון לב ממערכת ההפעלה הנוכחית. הוא עשוי להשאר בזכרון הקסוע שלך, אך הוא לא ישבש יותר תכניות אחרות. האהבה בסופו של דבר תרמוס את ההערכה העצמית עם מודול של עצמה שנקרא "הערכה עצמית גבוהה". עם זאת, עליך להסיר לגמרי את הטינה והכעס. תכניות אלה מונעים התקנה מושלמת של האהבה. אתה יכול לכבות את התכניות האלה? לקוח: אני לא יודע איך לכבות אותן. אתה יכול להגיד לי איך? תמיכה טכנית: ברצון. לך לתפריט "התחל" שלך ופנה ל"מחילה". עשה זאת שוב ושוב לפי הצורך, עד שהטינה והכעס ימחקו לחלוטין. לקוח: אוקיי, סיימתי! האהבה החלה להתקיןאת עצמה. זה נורמלי? תמיכה טכנית: כן, אך זכור שיש לך רק את התוכנית הבסיסית. אתה צריך להתחיל להתחבר ללבבות אחרים כדי להשיג את התוספות והעדכונים. לקוח: אופס, יש לי הודעת שגיאה כבר: "שגיאה - התכנית אינה פועלת על מרכיבים חיצוניים" מה עלי לעשות? תמיכה טכנית: אל תדאג, זה אומר שהתכנית תוכנתה לפעול על חבבות פנימיים, אבל טרם הופעלה על הלב שלך. במונחים לא-טכניים, זה פשוט אומר שעליך לאהוב את עצמך לפני שתוכל לאהוב אחרים. לקוח: אז מה עלי לעשות? תמיכה טכנית: משוך את "קבלה עצמית", ואז הקלק על הקבצים הבאים: סליחה עצמית, מימוש עצמי, והכרת חסרונותיך. לקוח: אוקיי, סיימתי. תמיכה טכנית: עכשיו העתק אותם לספרייה "הלב שלי". המערכת תמחק כל קובץ סותר ותתחיל לשים טלאים תכנותים פגומים. כמן כן, עליך למחוק מילות ביקורת עצמית מכל הספריות ולרוקם את סל המחזור שלך, כדי להבטיח שהם נמחקו ולא יחזרו יותר. לקוח: היי, הצלחתי, "הלב שלי" מתמלא בקבצים חדשים. יש חיוך על המוניטור שלי ושלווה ושביעות רצון משכפלים את עצמם בכל "הלב שלי". זה נורמלי? תמיכה טכנית: לפעמים. לאחרים לוקח זמן מה, אבל בסופו של דבר כולם מצליחים. אז "אהבה" מותקנת ורצה לך. דבר נוסף לפני שאתה מנתק: "אהבה" היא תוכנה שיתופית. וודא שאתה חולק אותה ואת העדכונים השונים שלה לכל אחד שאתה פוגש. הם יחלקו אותם עם אחרים, ובתמורה יחזירו לך מודולים מדליקים. לקוח: תודה, אלוהים.
אז לקחתי את זה מיפורום וישר חשבתי אליכם... אז אני מקווה שתהנו...