התקדמות

אינקה

New member
בפעם הראשונה אני מבין

למה התכוון דרול כשהוא דיבר על החתלתולות הבודהיסטיות של דהרמקס. אדם החופשי מכבלי המיינד הוא קצת כמו חיית פרא, מתנהל לפי משהו אחר לחלוטין מהמוסכמות והחוקים הפסבדו-רוחניים שמנסים לכפות עלינו מילדות. אבל בשביל דהרמקס אם אינך מאולפת, אם המיינד שלך לא השתלט על כל שביב של אנרגיה חופשית בך - אינך "רוחנית". אם אינך נעה כרובוט בעולם הזה, אם אינך נשלטת או מנסה להתערב ולשלוט בזרימת האנרגיה שלך -אינך "מפותחת" לטעמו. לא אכנס כאן לניתוח הסיבות שגורמות לאדם לחשוש מאנרגיה חופשית, אבל העידון המזוייף שדהרמקס מטיף לו לא יועיל לך ולאף אחד. אם את מתרגלת נכון את בדרך הנכונה, כל השאר אלו שטויות מוסרניות שנועדו לשלוט בך ותו לא.

lost insight

New member
ההקבלה לחיית פרא

כמה שזה נכון. חבל שבעולם הרוחני, במקום להיפטר מהנורמות החברתיות המזיקות, התעצבו נורמות חברתיות אחרות שמגבילות את ההתפתחות. שוב המיינד שמתגנב מהדלת האחורית. "אור ואהבה" זה נחמד, אבל לא כשכל הרגשות השליליים מודחקים...

בפעם המי-יודע-כמה

אני מבין שדבריך הם עלה תאנה פסוודו-רוחני לעארסיות ופרחיות ממוצעים, בינוניים, רדודים ומשמימים. "חיית פרא"? אפילו דל של חיוך לא עולה על שפתיי למשמע בדיחה עגומה זו.

waker

New member
הרשה לי לבטא את תחושתי

לאחר קריאת הודעתך, גועל וסלידה זה מה שהרגשתי, כאילו שנכנסתי לתוך ענן שחור וסמיך, אינך הולך בדרך האור. קבל עצה ובחן את דרכך.

קמהדנו

New member
הוא דיבר

כנראה על התשובה של אליסה אליי בנושא האישה היפהפיה
שם ציטטה מאושו מעבר לכל העליהום על דהרמקס, והדין ודברים בנימה אישית בינו לאחרים יש לא מעט במה שאמר על לקיחת ציטטות יפות ככל שיהיו, והשלטתן על דברים שלא בדיוק קשורים כמובן, יכול היה להתנסח אחרת, אבל אז לא היינו זוכים לסיעוף שרשורי שכזה, שחושף יצרים מתחת לפני השטח

קמהדנו

New member
של אושו?

הוא בדרך כלל קרא באנגלית טקסטים שאולים, ותרגם בעצמו מקסימום מהינדית/ כמה מילים פה ושם אולי אפשר להגיד שאליסה ציטטה תרגום לעברית של נהראש של אושו שציטט תרגום אנגלי של צואנג צו שחלם שהוא פרפר והתעורר

קמהדנו

New member
בעצם לא

על מה אני מדבר? כנראה היפהפיה סינוורה אותי תסלח לי, מאוחר מדי, לא רגיל לכתוב בשעה כזו

בארס

New member
גם זו התנסות :))

יצאו ממך שטויות שחבל"ז ! בעיני מעניין איך זה שמלין על הוצאת דברים מהקשרם, הודעותיו משובצות מונחים וביטויים שנעקרו ממקומם ומהקשרם במינון בלתי נתפס. מחריד כמה שהעיוורון עיוור.

קמהדנו

New member
תרגול מבית מדרשו של בארס

נשארים ערים 48 שעות, שותים שוקו, שומעים בדיחות הונגריות, רואים סרט בורקס קלאסי, ואז מנסים לתפקד במסגרת קבוצתית אחלה חיכוך

קמהדנו

New member
אה זהו

מעולם לא היתה טענה של מי הציטוט. הסיווג של אליסה סווג כאושואיסטי מחר דבר ראשון בבוקר אני נרשם לקורס להבנת הנקרא!

למעלה