התקדמות יומית 31.6.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif יא תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני אשמח לתמונות. ^^ בכל המדריכים שקראתי חפרו על זה וזה לא היה מובן :X ובשלב שאמרו לאנשים מתחת לרמה 50 להחזיק בסולם, אם אני רמה 48 אני גם צריכה?

miss_t

New member
אחת ביום

הקטע בו הגעתי למעלה עם TELE והנחתי את החרב המוזרה שהפריחה את אש הלהבה הירוקה

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo12.gif

מאיפה מקבלים את החרב? ואת זוכרת אולי איזה מפלצות יש? X:

miss_t

New member
לגבי המפלצות

אלו לא מפלצות שיש מחוץ לGPQ - מה שכן יש - רוחות מוזרות שחורו, וגלמי אבן מאוד חזקים (ממה שזכור לי). החרב- נתן לי אותה הJR (היה רמה 93) מניחה שהוא השיג את זה מהחדר הקודם בו היה צריך להשתמש ב dark sight כדי לעבור את גלמי האבן הבלתי פגיעים....

שמפו10

New member
ליאת כנסי כנסי XD

אחותי *צינזור שם* סיימה את כל הPQ ולא קיבלה שום שק ושום נעליים (שק זימון) אבל הבונוס היה דיי נחמד מקווה שגם את סיימת את הPQ הזה ואגב קוסמים אם אני לא טועה חייבים מקס בTELE לPQ הזה

miss_t

New member
אחותך תותחית.

אני לא סיימתי את הPQ, לא הגעתי לשלב הבוס... אז אין פרסים שווים? וכן- יש שלב שצריך קוסם עם MAX בTELE

Robinho1

New member
umm

27 עם הסין בברה וגם פתחתי באנדיט בסקניה רמה 15.. למי שבברה תצרפו אותי לבאדי thiefido451 משעמם כשאין באדי אין עם מי לדבר ם_ם

רמה 35 - 16%. אופפ אני עולה לאט! מי פה..

מי פה בווינדיה ויכול לתרום לי כסף+להתאמן איתי?

miss_t

New member
לא ממש התקדמות אבל WELL

התקדמתי קצת במשימה לרמה 55 (אוי מתסכל לעשות משימות של רמות נמוכות רק ברמה 62)- הבאתי לכל המנהיגים בערים של VIC את הקריסטלים הנדרשים.... עכשיו לחזור שוב לEL NATH ונראה לי שאסיים את המשימה ואקבל גלימה לרמה 55 (יופי, כבר יש לי גלימה לרמה 60 שיש עליה סקרולי!! נו באמת!). זו המשימה שהכי היה סביר לי לעשות. אה כן והלוחמת המגניבה שלי התקדמה, יעל וג'ון אימנו אותי המון!! (אני רמה 16 ישישישישי!) וסגרו איתי כמה משימות ככה שיכולתי להפעיל את הAP על הHP וככה יצא שהיה לי בהתחלה 500HP וכרגע יש לי כ3000HP- אני מופתעת מזה יותר ממכם. וכן, EVENT זה מלא לאגים בתמונה
יעל מגלה על עצמה דברים חדשים

XshironetX

New member
../images/Emo207.gif

מישהו יכול לעזור לי לנסח מכתב לנקסון שבו אני אומרת שאני לא זוכרת את האימייל שבו נרשמתי?

XshironetX

New member
אני צריכה אותו

בגלל שאני רוצה אולי לקנות קאש בדרך החדשה.

רמה 36 :) יש לי שאלה על הPQ כנסו!

אני עשיתי כבר 3 פעמים ludi PQ ולא זכיתי בכלום בסוף . לא exp ולא מתנות.... חרי שהורגים את הבוס אני לא מקבלת כלום !

אהמ../images/Emo87.gif

האם נכנסתם לשלב הבונוס שאחרי הבוס? אם לא- זו הסיבה.

למעלה