אוי גילד PQ זה שווה מאוד
הייתי בגילד שעשו כל שבת GPQ, הם היו הונגרים ולא הבנתי מה הם אומרים, אבל היה אחד שתרגם אז היה סבבה (עד שנמאס לי מזה שאני לא מבינה מה הם אומרים אז פרשתי בשיא). בכל מקרה יש כמה שלבים חביבים, אני לא יודעת לפרט על כולם כי כל הרמות 90+ ידועו לאן ללכת ומה לעשות, הייתי פחות או יותר משקיפה... בשלב הראשון צריך לשבור עגילים מתוך קיר וללבוש אותם- אם לא לובשים אותם במהלך הPQ מתים. בשלב השני צריך להכות בפסלים בסדר שבו הם מתנגנים- בהתחלה יתנגנו לפי סדר מסוים ואז פשוט צריך להכות בהם- פעם ראשונה יש 4 פסלים, אח"כ 5 ואחרי זה 6. שלב שדורש סבלנות ואם יש שם נובים שלא יודעים מה לעשות וסתם מכים בפסלים- זה מתסכל. אחרי זה יש שלב של כמה פורטלים שצריך להכנס אליהם ולמצוא מפתחות כדי לפתוח את הפורטלים הבאים (או משהו כזה) ושם יש גם מעין jump quest קטן שצריך לעלות למעלה ולזרוק שרביט ענקי שנדלק (אני עשיתי את זה עם TELE מגניב לאללה!!) יש גם פורטל כמו בלודי PQ עם גלמי-אבן שאי אפשר לפגוע בהם וצריך שם את הסקיל של הגנבים שהם נעלמים
אחרי זה עוד שלב של שבירת קופסאות למצאית שיקויים ואז ככל הנראה מקבלים מדליות כדי לזמן את המפלצות... הם לא כאלו קשים, רק מכוערים בטירוף(למרות הכל אמרו לכל אלו שהיו מתחת לרמה 50 לעמוד על סולם ולא להתקרב. אחרי זה שלב שבו צריך להביא בגדים לאיזה שלד מפחיד- כמה פורטלים פה משלבים Jump quest (שוב!) ואחרי השלב הזה (שנותנים לשלד את כל הבגדים) מקריבים מישהו מתחת לרמה 30 ואז עוברים לבוס (שהוא ממש ממש קשה
) וזהו בעקרון. יש לי כמה תמונות מחלק מהשלבים- אם תרצי - אעלה לכאן את התמונות...