התקדמות יומית 31.6.

ToryMaster

New member
התקדמות יומית 31.6.

להלה. העליתי את ליאת רמה, והוספתי ארבעה אחוזים. להלהלה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif היום ה30.6 חח

איך שכחת זה היומהולדת שלי!!! טוב אז ההתקדמות שלי גיליתי איך מגיעים לזומבים והסבר שאני רץ איתם אחוזים אני אחוז 28 רמה 58 אין ממש התקדמות למען האמת...

One Minute

New member
עוד שבוע תגיד לנו רמה 70אני עבודה שלישית../images/Emo205.gif

נכון?
.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif מזלטוב לכל העולי דרגה../images/Emo65.gif

אני עוד מעט 50% עם הקוסמת. עוד כמה אחוזים אני רמה 21 עם הקשתת.
עברתי Guild לאחת מגניבה ופעילה. אנחנו עושים כל שבוע GPQ (זאת אומרת הם עושים D: הצטרפתי לשם רק לפני כמה ימים אז לא הייתי שם >< (מישהו היה בGPQ? איזה מפלצות היו שם? השלבים קלים? יש למישהו פירוט על השלבים?) אני אהבתי את האנשים בGuild הקודמת ובאמת שאני אתגעגע אבל כמעט כל מי שהתיידדתי איתו עזב ובקושי מתחברים |: אז השארתי הודעת פרידה ועברתי לGuild של ידיד. ^^"

השלבים בכלל לא קלים../images/Emo87.gif

יש מפלצות חזקות וקשוחות
עוד פירוט בהיידן סטרייט.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif הו,

אבל לפי מה שראיתי יש אנשים ברמות 20 ומשהו שהולכים לשם מהGuild שלנו.וגם אם יש מפלצות חזקות, יש כמה אנשים ברמות 100 ומשהו שיוכלו לעזור.
חוץ מזה אני מעדיפה לשמוע מאנשים מאשר לקרוא באתר טקסט באנגלית. אני גם אשמח אם למישהו יהיו תמונות.

כעיקרון../images/Emo87.gif

עדיף באמת להתנסות. נראה. אולי יהיה לי כוח לתרגם את מה שכתוב באנגלית. זה קשה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif יאלה ניר...=]

הולכים לעשות GPQ... ליאת בואי גם..^^

miss_t

New member
אוי גילד PQ זה שווה מאוד

הייתי בגילד שעשו כל שבת GPQ, הם היו הונגרים ולא הבנתי מה הם אומרים, אבל היה אחד שתרגם אז היה סבבה (עד שנמאס לי מזה שאני לא מבינה מה הם אומרים אז פרשתי בשיא). בכל מקרה יש כמה שלבים חביבים, אני לא יודעת לפרט על כולם כי כל הרמות 90+ ידועו לאן ללכת ומה לעשות, הייתי פחות או יותר משקיפה... בשלב הראשון צריך לשבור עגילים מתוך קיר וללבוש אותם- אם לא לובשים אותם במהלך הPQ מתים. בשלב השני צריך להכות בפסלים בסדר שבו הם מתנגנים- בהתחלה יתנגנו לפי סדר מסוים ואז פשוט צריך להכות בהם- פעם ראשונה יש 4 פסלים, אח"כ 5 ואחרי זה 6. שלב שדורש סבלנות ואם יש שם נובים שלא יודעים מה לעשות וסתם מכים בפסלים- זה מתסכל. אחרי זה יש שלב של כמה פורטלים שצריך להכנס אליהם ולמצוא מפתחות כדי לפתוח את הפורטלים הבאים (או משהו כזה) ושם יש גם מעין jump quest קטן שצריך לעלות למעלה ולזרוק שרביט ענקי שנדלק (אני עשיתי את זה עם TELE מגניב לאללה!!) יש גם פורטל כמו בלודי PQ עם גלמי-אבן שאי אפשר לפגוע בהם וצריך שם את הסקיל של הגנבים שהם נעלמים
אחרי זה עוד שלב של שבירת קופסאות למצאית שיקויים ואז ככל הנראה מקבלים מדליות כדי לזמן את המפלצות... הם לא כאלו קשים, רק מכוערים בטירוף(למרות הכל אמרו לכל אלו שהיו מתחת לרמה 50 לעמוד על סולם ולא להתקרב. אחרי זה שלב שבו צריך להביא בגדים לאיזה שלד מפחיד- כמה פורטלים פה משלבים Jump quest (שוב!) ואחרי השלב הזה (שנותנים לשלד את כל הבגדים) מקריבים מישהו מתחת לרמה 30 ואז עוברים לבוס (שהוא ממש ממש קשה
) וזהו בעקרון. יש לי כמה תמונות מחלק מהשלבים- אם תרצי - אעלה לכאן את התמונות...

למעלה