התקדמות יומית - 28/9

אבישי ר

New member
חברים אני צריך עזרה...

כבר סיימתי ממש את רוב הקווסטים עוד שנייה אני נלחם במכשפה ואז יש לי רק לאסוף peridots שזה יהיה מהר כי אני מתכנן לקנות כרטיס דאבל אני צריך עזרה בבחירת שם, אני הולך לפתוח DrK יש הצעות?

אתה צפוי../images/Emo69.gif

זאת הבעיה שלך...

gate11Maccabi

New member
140!

עליתי אתמול ממש לפני שנעלמתי מפארטי בגליץ' בBW :) 20 דק'ות על השעון ועליתי רמה

אבישי ר

New member
טוב אז העידכון התחיל ואין לאן לברוח

מחר נקום לבוקר למשחק משודרג ולחלק ממכם בהרבה יותר כיפי (לקשתים ולקוסמים שבינכם) ההתקדמות האמיתית שלי היום זה היה עם ה peridots, לעזאזאללללללללללללללללללללללללללללל ביזבזתי 1.5K אנקס בשביל הכרטיס הזה ועדיין לא סיימתי :( נשארו לי עוד 3 שאני ישלים מחר... חג שמח לכולם!

JackyE

New member
אל תשכח את הלוחמים!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזה מחר בבוקר?! אני לא זז מהמחשב עכשיו עד 3 בלילה! טוב, לא
אבל אני כנראה אהייה ער בשעה הזאת גם אם הוא באמת יגמר אז וגם אם לא
אתה מדבר על המשימה בשביל ה UA? צריך בשבילה NX?

אבישי ר

New member
נו באמת... לוחמים לא מקבלים שיפור משמעותי

חוץ מ DRK שמקבלים DI....
לא צריך בשביל המשימה NX פשוט חשבתי שהכרטיס יעזור לי לסיים את המשימה יותר מהר אבל כולם יודעים שלחשוב זה לא הצד החזק שלי

לוחמים מקבלים שיפור יפה

הם פשוט כבר קבוצה די חזקה..... ה DI רק יגרום לזה ש DK לא יהיו יצור מאד מאד נדיר וקצת יותר פופולרי.... עדיין DK לא קיבלו שיפור מספיק משמעותי לעשות אותם אטרקטיביים מספיק. הם מאבדים סקיל חשוב של הגנה כמו שהרואים מאבדים ויכולות התקיפה שלהם יותר איטיות וחלשות. אומרים שיהיו יותר שוים מפלאדין בכל מקרה. השינוי נראה יותר לעין אצל קוסמים שמקבוצה ממש חלשה תהפוך בהחלט לקבוצה ראויה. כמות הסמגות שהיו בימים האחרונים על קניית ציוד עם % INT בהחלט מראה שינוי ביחס לקוסמים. (וגם על זה שהיה מבצע לסמגות
). ממש מעניין אותי אייך אהנה מהקוסמת שלי אחרי הפטץ' היום..... מאד מאד סקרנית לגבי היכולות שלה. ודרך אגב תתכוננו לצ'אנל קראש. ההאקרים כבר פיענחו את ההאק המתאים בטספיה....

אבישי ר

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מה שאמרת על לוחמים

יהיו כל כך הרבה הירואים אחרי הפאטץ' הזה, זאת אחת הסיבות שאני רוצה DRK

מ י ל ר

New member
אני מאוד מופתע שפתאום אנשים רוצים dk

מאז שיש את הפונטציאל ואנשים השיגו hb, אז ה-dk הלכו ונעלמו. מעניין אותי עם הסקיל החדש באמת כזה שווה שאנשים נגזרים על הדמות הזאת. (אין לי שום דבר נגד dk, אני סתם תוהה לעצמי)

אבישי ר

New member
דווקא תתפלא לשמוע שלא רק בגלל הסקיל הזה

בחרתי בשחקן הזה... אחד הדברים שאני אוהב בדמויות זה סקילים של מובים ולהם יש 3 כאלה זאת עבודה בול בשבילי :)

מ י ל ר

New member
לא לכול עבודה יש סקילים של מובים?

אני פשוט לא מבין מה ההתלהבות ספציפית מ-dk, אני אשמח אם תעיר את עיני!

יש לי חבר שיש לו DK דרגה 200

והוא מאמן עוד אחת עכשיו..... והוא מאד אוהב לשחק DK..... אני לא שיחתי אף פעם DK אבל אני באופן כללי אוהבת את הסגנון משחק של הלוחמים והעמידות שלהם. אני יכולה לעזוב את המחשב ותנטוש את הלוחמת שלי בכל מקום כמעט ולא יקרה לה כלום. פעם יצאתי מ EL NATH עם הקוסמת שלי ושכחתי שאני על הקוסמת... תוך 3 מפות היא היתה רוח רפאים. (שכחתי מג'יק גארד). לוחמים גם תמיד מבוקשים בכל בוס ראן בגלל מג'יק קראש......
למי שאוהב אקשן ......

מ י ל ר

New member
מג׳יק קראש נועל מפלצות ובוסים מהתקפות קסם?

כמו הסיל של הקוסמים, רק שעובד גם על בוסים?

JackyE

New member
זה עובד על כולם

וזה לא נועל התקפות קסם זה מבטל ומונע מהם לבצע באפים על עצמם זה נורא יעיל נגד בוסים שעושים דמג' ריפלקשן וכדו'.

מ י ל ר

New member
כן זה נשמע סקיל אדיר..

זה סקיל שעושה על הבוס מן עגול שבור סגול כזה במקרה? יש לזה קול דאון? אנ ממש לא מכיר לוחמים..

JackyE

New member
כן וכן

האמת שיש לזה קול דאון דיי ארוך, לא זוכר בדיוק כמה. טוב, עוד 35 דק' לסיום הפאץ' (אבל מי סופר
) ובינתיים אין הודעת הארכה, החזיקו אצבעות!!!

JackyE

New member
אני לא אגיד לך שאני לא מחכה לזה

אבל אני ער בשעות האלה בכל מקרה אז אני כן אהייה ער כשייגמר הפאץ'

למעלה