כבר סיימתי ממש את רוב הקווסטים עוד שנייה אני נלחם במכשפה ואז יש לי רק לאסוף peridots שזה יהיה מהר כי אני מתכנן לקנות כרטיס דאבל אני צריך עזרה בבחירת שם, אני הולך לפתוח DrK יש הצעות?
מחר נקום לבוקר למשחק משודרג ולחלק ממכם בהרבה יותר כיפי (לקשתים ולקוסמים שבינכם) ההתקדמות האמיתית שלי היום זה היה עם ה peridots, לעזאזאללללללללללללללללללללללללללללל ביזבזתי 1.5K אנקס בשביל הכרטיס הזה ועדיין לא סיימתי נשארו לי עוד 3 שאני ישלים מחר... חג שמח לכולם!
הם פשוט כבר קבוצה די חזקה..... ה DI רק יגרום לזה ש DK לא יהיו יצור מאד מאד נדיר וקצת יותר פופולרי.... עדיין DK לא קיבלו שיפור מספיק משמעותי לעשות אותם אטרקטיביים מספיק. הם מאבדים סקיל חשוב של הגנה כמו שהרואים מאבדים ויכולות התקיפה שלהם יותר איטיות וחלשות. אומרים שיהיו יותר שוים מפלאדין בכל מקרה. השינוי נראה יותר לעין אצל קוסמים שמקבוצה ממש חלשה תהפוך בהחלט לקבוצה ראויה. כמות הסמגות שהיו בימים האחרונים על קניית ציוד עם % INT בהחלט מראה שינוי ביחס לקוסמים. (וגם על זה שהיה מבצע לסמגות
). ממש מעניין אותי אייך אהנה מהקוסמת שלי אחרי הפטץ' היום..... מאד מאד סקרנית לגבי היכולות שלה. ודרך אגב תתכוננו לצ'אנל קראש. ההאקרים כבר פיענחו את ההאק המתאים בטספיה....
מאז שיש את הפונטציאל ואנשים השיגו hb, אז ה-dk הלכו ונעלמו. מעניין אותי עם הסקיל החדש באמת כזה שווה שאנשים נגזרים על הדמות הזאת. (אין לי שום דבר נגד dk, אני סתם תוהה לעצמי)
והוא מאמן עוד אחת עכשיו..... והוא מאד אוהב לשחק DK..... אני לא שיחתי אף פעם DK אבל אני באופן כללי אוהבת את הסגנון משחק של הלוחמים והעמידות שלהם. אני יכולה לעזוב את המחשב ותנטוש את הלוחמת שלי בכל מקום כמעט ולא יקרה לה כלום. פעם יצאתי מ EL NATH עם הקוסמת שלי ושכחתי שאני על הקוסמת... תוך 3 מפות היא היתה רוח רפאים. (שכחתי מג'יק גארד). לוחמים גם תמיד מבוקשים בכל בוס ראן בגלל מג'יק קראש......