התקדמות יומית - 28/9 בכל זאת המשחק פתוח עד 5.... אפשר להספיק הרבה
M Macbook New member 28/9/11 #3 משוואות רציונאליות ושטחים בגיאומטריה, הולך? כנראה שזאת תהיה ההתקדמות היומית שלי היום אם מישהו פה היה רואה כמה שיעורים נתנו לי לחג, הוא היה מקבל חררההההההההההההה
משוואות רציונאליות ושטחים בגיאומטריה, הולך? כנראה שזאת תהיה ההתקדמות היומית שלי היום אם מישהו פה היה רואה כמה שיעורים נתנו לי לחג, הוא היה מקבל חררההההההההההההה
T Touched By Angels New member 28/9/11 #13 נגזרות פולינום היוש. סתם זה קלוש, ובכלל לא קיבלתי שיעורי בית לחג, אני סתם זורקת נושאים חיחי. בהצלחה...
נגזרות פולינום היוש. סתם זה קלוש, ובכלל לא קיבלתי שיעורי בית לחג, אני סתם זורקת נושאים חיחי. בהצלחה...
א אבישי ר New member 28/9/11 #2 רמה 120!!!!!!! טוב אז זאת הסיבה היחידה שפתחתי ה"י אחרי חודש סיימתי עם הדמות המעצבנת הזאת)) יאללה עכשיו בדרך לעשות UA
רמה 120!!!!!!! טוב אז זאת הסיבה היחידה שפתחתי ה"י אחרי חודש סיימתי עם הדמות המעצבנת הזאת)) יאללה עכשיו בדרך לעשות UA
פ פעם 3 סוכריה New member 28/9/11 #8 ../images/Emo62.gif../images/Emo79.gif../images/Emo133.gif הבהרה ! לגבי הפרשי דרגות ודרופים. בדקתי עם מקורות יודעי דבר. (יודעי הכל יותר נכון... כמעט...) וזה לא תקף למפצלות לדרגות 150 ומעלה. לא תקף לבוסים ולא לבוסים קטנים איזוריים. ולא ל ETC או דרופים של קווסטים. עכשיו זה נשמע יותר טוב !
../images/Emo62.gif../images/Emo79.gif../images/Emo133.gif הבהרה ! לגבי הפרשי דרגות ודרופים. בדקתי עם מקורות יודעי דבר. (יודעי הכל יותר נכון... כמעט...) וזה לא תקף למפצלות לדרגות 150 ומעלה. לא תקף לבוסים ולא לבוסים קטנים איזוריים. ולא ל ETC או דרופים של קווסטים. עכשיו זה נשמע יותר טוב !
ר רועי כוכבי New member 28/9/11 #10 לך זה נשמע טוב. מה עם רמות 150 ומטה?!! מה עם הג'סטרס??! מ60-65 אין כלום, ומ75-90 אין כלום!! אינעל הנקסון האלה, שישרפו..
לך זה נשמע טוב. מה עם רמות 150 ומטה?!! מה עם הג'סטרס??! מ60-65 אין כלום, ומ75-90 אין כלום!! אינעל הנקסון האלה, שישרפו..
T Touched By Angels New member 28/9/11 #12 בדיוק ברמה שלי...../images/Emo122.gif היה משתלם להכריח את עצמי לעלות 4 רמות השבוע... רק באסה למי שמתחת ל-150.
בדיוק ברמה שלי...../images/Emo122.gif היה משתלם להכריח את עצמי לעלות 4 רמות השבוע... רק באסה למי שמתחת ל-150.
מ מ י ל ר New member 28/9/11 #15 לא כל כך הבנתי על פי עיקרון אם אני רמה 177, ובא לי ללכת לצוד הוואבי בהארפס שהם רמה 112, זה לא אפשרי?
מ מ י ל ר New member 28/9/11 #20 אז איך אני בדוק אמורים להשיג דרופים? בשבל לייצר אייטם קריסטל וכול זה? יפול לי מהשמיים?
K killer97 New member 29/9/11 #33 אז../images/Emo26.gif מעכשיו יקבלו EXP נמוך מאוד בטירה או שהמפלצות שם נחשבות בוסים
פ פעם 3 סוכריה New member 29/9/11 #35 המפלצות בטירה לא נחשבות בוסים אבל ההורדה של האקספ והדרופים לא תהיה על כל המובים במשחק. נראה שגם לא על המובים של הטירה. בכל מקרה מחר נבין יותר טוב....
המפלצות בטירה לא נחשבות בוסים אבל ההורדה של האקספ והדרופים לא תהיה על כל המובים במשחק. נראה שגם לא על המובים של הטירה. בכל מקרה מחר נבין יותר טוב....
מ מ י ל ר New member 29/9/11 #36 בכול מקרה למובים בטירה אין ממש דרופים אבל כן לחכות למחר יהיה רעיון מצויין