התקדמות יומית 24.2

jenniecat

New member
עליתי לרמה 17 בקוסמת

יש לי מג'יק קלאוו
וגם סיימתי את שתי המשימות הראשונות של נלה ואת התרופה של מאיה בגנבת: עדיין רמה 23
סיימתי את הקווסט הראשון של נלה ואת הקווסט הראשון של גברת מינג מינג וגיליתי שגנב זה דבר מאווד מ א ו ד יקר O.ם כל שנייה אני צריכה לקנות בקבוקי MP =\

אבל כבר יש אחש כזה!../images/Emo87.gif

אין שום טעם לפתוח אחד חדש כשהקודם עדיין קופץ.

לבל 16../images/Emo87.gif

בתקווה להיגע ל17 היום. 16 רמות בשלושה ימים. 2 חברים. הרבה אליניה (בכל זאת. אני מתאמן בעיקר שמה.) ואני כבר לבוש ונראה כמו קוסם. לקחתי כובע ממש ממש יפה של קוסם לרמה 15
הירח הזה בצבע שחור. ארג. בדיוק ניר של הלילה
הממ. נאפ. אתם רעים. לא באתם לבקר אותי

ועוד איך../images/Emo87.gif

כרגע ביליתי את השעתיים האחרונות בלמות 3 פעמים קרוב לסוף שלב 16. עכשיו אני 17. סיימתי את הקווסט של נלה. הראשון. לא ברור לי איך אעבור את שומי והבורגים שלה. יש לי התקפה כפולה. הלכתי לפי המדריכים. הם די לא חזקים מסתבר. אז חזרתי לאנרג'י בולט לקצת זמן עד שההתקפה הכפולה תהיה חזקה יותר. זהו.

morosh1234

New member
בשלב 23 ..

תראה שהעוצמה של התקפה כפולה היא טובה מאוד. 400 נזק בערך.

Giallorossi

New member
זה יום המזל שלי

בנוסף לoverall dex 60%, מכרתי גם claw att 60% & glove dex 10%. בסה"כ עשיתי היום 7 מיל, התחלתי אותו עם 4.1 :))

Giallorossi

New member
אממ

5.4 על הoverall dex ו 2.1 על הקלאו, +500k על ה10%, כנראה שזה הfee או שהתבלבלתי בספירה =\

miss_t

New member
Well- שיפרתי כמה דברים עם סקרולים

השתמשתי ב 10% של HP CAPE - עבדו לי שני מגילות כאלו + 100% HP CAPE= יש לי גלימת נפולן עם +45HP. השתמשתי ב10% של shield DEF- עבד! הוסיף גם דברים טובים. השתמשתי ב60% לשרביט שלא עבד. בעעעע הרווחתי קצת כסף - יש לי כרגע 11MIL... אני מחפשת staff ללבל 55 שעבדו עליו כמה סקרולים בשביל לקנות.. יש מצב שיש איזשהו מתכון להצלחת סקרולים? נגיד- שימוש ב10% שלוש פעמים אז הרביעי מצליח? יש מצב? הכרתי מישהי נחמדה מקליפורניה שהיה לה מלא NX אבל היא הייתה ממש נובית
חוץ מזה לא התקדמתי באחוזים, אני עצלנית

sapir aloud555

New member
לפי מה שהבנתי ../images/Emo121.gif

אחרי ש10 או 9 פעמים 10% נכשל, הבא אמור לעבוד. ניסתי את זה, ה11 עבד. Lol.

לא חבל על הכסף?

זאת אומרת, את כול ה10 סקרולים האלה יכלת פשוט למכור ולקנות את מה שרצית כשכבר עשו עליו סקרול?

miss_t

New member
דווקא עבד לי אחרי 3 פעמים של 10%

אז בגלל זה אני שואלת כי אני לא בטוחה אם קונים את הסקרולים בזול- זה לא כזה נורא נראה לי שאני אנסה לבדוק אם זה מדויק ש1 ל10 עובד(הרי זה 10%). אעכן אותכם

morosh1234

New member
אני לא חושבת שקיים דבר כזה

הסקרולים האלו הם עניין של מזל.. על הקרומי שלי הסקרול עבד [60%]

למעלה