התקדמות יומית 21/7

מז"א?

אני לא מבינה...אני צריכה להחליף את הריברס שלי שם בנשק שהוא חסר פוטנציאל? מה זה השטויות האלו...
למה הסטאטים לא מתבטלים פשוט?

Hasselblad

New member
את צריכה להחליף את הנשק

בנשק שדורש פחות לאק כנראה.... זה מה שאני מבינה.

אין לי בכלל לאק על הנשק. פחות לאק מזה?../images/Emo12.gif

איזה טיפשי זה...גם חיפשתי הוראות לPVP מאחד הNPCים ולא כתוב כלום על איך מתנהל העניין עם הנשקים.

Hasselblad

New member
לוטן

זה לא משנה אם יש לך לאק על הנשק השאלה היא אם את צריכה לאק כדי ללבוש אותו.

כןכן הבנתי את זה עכשיו, אבל אני לא חושבת

שזה העניין. אני פשוט לא מבינה את המקום הזה, וגם אין לי אפשרות לבדוק את זה עם נשק שלא דורש שום סטאטים מיוחדים-כי יש לאגים מזעזעים.

Hasselblad

New member
לוטן זה לא כזה מסובך

את מקבלת עוד לאק מהפוטנציאל שיש לך בחפצים אחרים. פוטנציאל לא נחשב ב פיויפי. כשאת ה פיויפי חסר לך לאק לבבוש את הנשק ולכן אין לך נשק ואת לא יכולה לתקוף. תקני סתם נשק לרמה נמוכה ותראי שאין לך בעיה יותר.

רציתי להשתמש במטה לרמה 8../images/Emo3.gif

אבל הלאגים לא מאפשרים לי לבדוק אם זה עובד. אני אנסה שוב בקרוב...

אבישי ר

New member
לא חייב מקום שטסים בו

מקום עם EXP נחמד (כמו שהיו מתאמנים לפני שהטירה המסריחה הגיעה)

מ י ל ר

New member
Tot מרמה 142

עכשיו אפשר להתאמן מרמה נמוכה יותר (אחרי הכאוס) אבל הדמות שלך צריכה להיות חזקה בשביל לא להתעקב, צריך להרוג כמות.. תעשה את הקווסטים (כאילו, אתה חייב) זה אחלה אקס פי.

חטאתי וקניתי כרטיס נוסף לגולדן טמפל. ../images/Emo3.gif

וזה מה שיצא לי משם
התחלתי ב65% ותוך פחות משעה עליתי.
ובנוסף-נפלו לי עוד 2 כיסאות-ככה שיש לי 3, נפלו לי עוד 2 GM סקרולס-בסה"כ יש לי 3 שאני מתכננת לשמור לאחרי האיוונט-שהמחיר יעלה קצת, המון חפצי מייפל, קרוסבואים למיניהם וגם ריברס קרוסבואו.

רמה 90 D:

ובזמן הערב אין לי כוח להתעסק עם KSרים בMP3, אז אני אתעסק יותר בלנסות להשיג את המתכון לטבעת מTRIPLE RUMO ובעשות ציוד על PVP אין מה לדבר בכלל ואני חייבת להגיד, שאני גאה בלגדל שני אימפים - אחד רמה 6 והשני 5! D: אני כל כך גאה בעצמי שהם עדיין לא מתו לי XD

אני ממש התאכזבתי מהאימפעים ../images/Emo3.gif

הם צורכים כל כך הרבהה טיפול, ואם אני לא נכנס שבת הם פשוט מתפגרים לי. השיא שלי היה 2 רמות וחצי ובום. ואיך האימפ נראה כבר? שעיר-קריסטלי?

ווהו היו לי מכירות מעולות הלילה../images/Emo12.gif

קניתי אתמול נעליים אפיק 6% אינט ב500 מיל. כן, יקר, לא יכולתי להתאפק. אבל מכרתי המון חפצי מייפל, את הריברס קרוסבואו ואת הVSS הישן במחיר גבוה ממנה שקניתי-והחזרתי לעצמי את מה שבזבזתי

Gen3siS

New member
אגב ../images/Emo41.gifגולדן טמפל!!../images/Emo41.gif

גיליתי, ואדם אכן אישר את זה, שכל סוג דמות [ככה זה נראה] מקבל כרטיס משלו... זאת אומרת, אקספלורר יקבל כרטיס בCS, וגם אם יש לכם ARAN הוא יקבל כרטיס בCS.... כנסו ותאספו חפצים =]]]]

Don Nirtin

New member
וואלה?../images/Emo267.gif

מזל שלא מחקתי את האראן הדפוק...... אעשה את זה בהקדם האפשרי

IceFever

New member
במקרה שמישהו לא יודע

אפשר להיכנס לשעה וחצי עם הכרטיס. צריך פשוט לצאת בדיוק לפני שהכרטיס נעלם ואז להיכנס חזרה וככה מקבלים שעה וחצי. אני מניח שהרוב יודעים את זה אבל בכל מקרה...

למעלה