התקדמות יומית 21/7

אבישי ר

New member
קיבלתי את המתכון!@@#$#^%&^*

הלא נכון
נמאס לי כבר לרדוף אחרי זה כמו מטומטם, אבל אני פשוט חייב להשיג את זה

Gen3siS

New member
אז רמה 100 ו60% ../images/Emo13.gif

שאותם השגתי רק מהGT חחח :p השגתי גם יופי של מבחר נשקים/מגנים של מייפל, 3 כסאות מוזיקליים ומגילת DAGGER ATT 100%
סה"כ, הזמן שהפסדתי בשבת בערב נוצל יפה עכשיו. לילה טוב

btekx

New member
PVP זבל!!!!!! יותר מדי לאג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כול שחקנים שאני רואה מלה להם בכיף תוקף וממקבלים נק'... בעוד אני תקוע שמנסה ללחוץ סקיל, אף אחד לא עובד, אני יכול לזוז ולקפוץ... אבל לתקוף לא עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה זה קורה לי!!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!! אתם יודעים שיש להם סקילים חדשים רק בתוך PVP?? (בתוך חלון סקילים עבודה בנגיר)

אבישי ר

New member
עכשיו באמת - קיבלתי את המתכון לטבעת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוףף סוףףףףףףףףף אחרי כבר התקף עצבים וחוסר סבלנות קיבלתי את המתכון המפגר הזה :)))

Macbook

New member
מזל טוב!!

יש מצב שאתה אומר מה המצרכים שבאמת צריך כדי להכין את הטבעת?

זה הפרצוף הכועס שלו../images/Emo3.gif

יש סוג פנים מיוחד שכל פרצוף שלו שונה מהרגיל. הפרצוף הבוכה מושלם פשוט.

היה לי איוונט מטורף. מטורף!!!

קודם כל נכנסתי דרך הפייטר ועליתי איתו ל48\49 לא זוכר וקיבלתי בשעה 4 נשקי מייפל ומגילת [[spear ATT 100% עם 10 att ועוד 5 STR ועוד 10 הגנה]] ( משהו כזה.. כמה הוא שווה בברה?). שאלתי את עצמי אם אפשר בכמה שחקנים באותו חשבון לעשות את הגולדן טמבל וניסיתי עם קרייזי... OMG. התמונה אומרת הכל. רק חבל שלא יצאו סקרולים. מה כדאי לעשות עם החפצים עם הפוטנציאל? לפנטצל או למכור או לשים בטרייד?

אבישי ר

New member
גם אני מפוצץ בזה

אני רק חושב על זה שאני צריך להעביר את זה למיולים סיוט

עזרהעזרהעזרה../images/Emo2.gif

מישהו יכול להסביר לי למה אני בכלל לא יכולה להשתמש בסקילים שלי בPVP אבל כולם כן.
[מה שכתוב בצ'אט...]

Hasselblad

New member
כנראה

שבלי הפוטנציאל שלך את לא יכולה ללבוש את הנשק. הבנתי שפוטנציאל מתבטל ב פיויפי

למעלה