סוף סוף רמה 36 ! מכרתי כוכב מייפל ב2מיליון זה טוב?
K Koki Girl1 New member 22/5/07 #15 סוף סוף רמה 36 ! ../images/Emo9.gifמכרתי כוכב מייפל ב2מיליון זה טוב?
מ מאור כהן1 New member 22/5/07 #18 אמ... לא כ"כ טוב.... היום הם שווים 5 mil. אחרי האיוונט עד 50 mil. אבל בקטנה לא היום קונים ממך ב50 mil.
אמ... לא כ"כ טוב.... היום הם שווים 5 mil. אחרי האיוונט עד 50 mil. אבל בקטנה לא היום קונים ממך ב50 mil.
NIR DE LA NOCHE Member 22/5/07 #21 יש תועלת בסאונה?../images/Emo87.gif הכוונה לחליפה הסאונה שקיבלתי ממר ישבן רטוב. אני וידיה שלי אימנו ביחד איזה נוב. קניתי לו בגדים והכל ואח"כ מכרתי זבל שמצאתי. כרגע- אני באמוריה. אין לי כוח לחזור ללודי כרגע. מה רע?
יש תועלת בסאונה?../images/Emo87.gif הכוונה לחליפה הסאונה שקיבלתי ממר ישבן רטוב. אני וידיה שלי אימנו ביחד איזה נוב. קניתי לו בגדים והכל ואח"כ מכרתי זבל שמצאתי. כרגע- אני באמוריה. אין לי כוח לחזור ללודי כרגע. מה רע?
K Koki Girl1 New member 22/5/07 #24 נחמד מצדך ../images/Emo9.gif לא נראה לי שהחליפה כל כך חשובה.. אני רוצה למכור את שלי. ולחשוב שעבדתי כל כך קשה בשביל להשיג אותה גם לי אין כוח לחזור ללודי אני בסליפי ווד
נחמד מצדך ../images/Emo9.gif לא נראה לי שהחליפה כל כך חשובה.. אני רוצה למכור את שלי. ולחשוב שעבדתי כל כך קשה בשביל להשיג אותה גם לי אין כוח לחזור ללודי אני בסליפי ווד
F flint15 New member 22/5/07 #25 גם אני בסליפי ווד,אבל בקהיני נ.ב. עדיין שלושים בשביל ה-PQ אבל עם ציוד מוכן ללבל 35 XD
M miss_t New member 22/5/07 #28 המון תועלת אמנם לא לך, אתה יכול למכור אותה ב800K בערך פחות או יותר. אנשים מפעילים מלא סקרולים על הסאונה ראב ומגיעים עד רמות 40 איתה (כשהסקרולים עובדים עלייה...)
המון תועלת אמנם לא לך, אתה יכול למכור אותה ב800K בערך פחות או יותר. אנשים מפעילים מלא סקרולים על הסאונה ראב ומגיעים עד רמות 40 איתה (כשהסקרולים עובדים עלייה...)
ס סגול לי New member 23/5/07 #43 יש לי שנים משופרות ב-dex סוונה רוב מגניב לא? אחת (5) ב10% ו-2 ב60% והשניה ב-5overol dexl
M miss_t New member 22/5/07 #30 עליתי כמה אחוזים ../images/Emo9.gif בדרך לרמה 61... כרגע אני בערך ב62%
S SimsY New member 23/5/07 #38 מה אפשר לפרוץ דרך שם דמות? הרי כדי לפרוץ צריך את השם משתמש לא את השם דמות