התקדמות יומית 20.08.08

ווינגז

New member
התקדמות יומית 20.08.08

מה שעשיתם היום במשחק - אחוזים שעליתם, קווסטים שסיימתם ופעמים שמתתם. מצידי, עליתי היום משהו כמו 25%, מה שמשאיר אותי עם 25% שאני צריכה לצבור כדי לעלות לרמה 61. הרגתי את King Clang ואת Stumpy וסיימתי את הקווסטים שקשורים אליהם, היה נחמד והכל אבל עכשיו אין לי תמריץ לאחוזים שנשארו לי עד הרמה הבאה. מה עושים?

Jolteon

New member
רמה 27 =]

אולי מחר כבר וויזארד, ואם יהיה דאבל במקרה אולי אפילו קודם *_* בכל אופן, אני ממש נהנה לשחק עם הקוסם החדש, שמח שפתחתי אותו =] ויש כמה מקומות אימון (כולל קווסטים לא רעים) מצויינים לרמות שלי, אז זה בכלל כיף. אבל שום דבר לא משתווה ל4EXP, זה כבר מטורף XD ובנוגע אל הבעייה שלך- הממ, יש קווסטים שנראים לך מעניינים שחשבת לעשות, אולי מקומות אימון שתנסי עם חברים כדי לגלות מחדש את הכיף בהם? אולי, הממ... לא יודע, כל דבר שישבור את השגרה ויהיה מהנה יותר ממה שהיה עד עכשיו. מצטער אם זה לא כל כך עוזר, את בטוח תמצאי רעיונות ועצות מאחרים פה גם כן =] מקווה שתעלי את האחוזים הבאים מהר יותר, ויותר בכיף. =]

ווינגז

New member
טוב, עוד התקדמות.

אההה, סוף סוף סיימתי (בעזרת ספיר) את A Spell That Seals Up A Critical Danger, זה הקווסט הכי מציק בעולם ולקח לי רק חצי שנה לעשות אותו.
הפעם גם לא נלחצתי מה-Macis ו-Spears, אולי זה בגלל שקניתי את ה-Charm ב-Cash Shop עם ה-Maple Points שצברתי.
כן, פסיכולוגי כזה. לפני זה סיימנו את Notice From The Excavation Team, אני חושבת שאלך להתאמן שם מחר שוב, אני אוהבת לעשות Heal-Kill.
בסה"כ היה יום מעולה, נשארו לי עוד עשרה אחוזים לרמה הבאה ואני מרוצה. ספיר.

sapir aloud555

New member
../images/Emo23.gif

סוף סוף לא על החבלים.
(הזהרי לא למות מחר - שהCharm לא יעלם) F3

D amaged R oses

New member
לא התקדמות אבל.. ../images/Emo10.gif

נכנסתי לקוסמת שלי בברה וכל הNX שלה נגמר
היא ממש מכוערת עכשיו
איזה מדכא זה אפילו שהתכוונתי לפרוש ממנה

למעלה