התקדמות יומית 19-20/4

Elizab3th

New member
יקירתי ../images/Emo23.gif העיקר הכוונה...

את יודעת למה החתונה התעכבה?, ידענו שהיא צריכה להיות בשעה 2 בלילה, אבל לא ידענו שכל אחד מאיתנו צריך לקבל את ברכת ה"הורים" בהנסיס, זה לא נגמר רק בברכה שלהם, רנדי קיבל את הברכה שלהם, כי את העבודה הקשה הוא כבר עשה באירוסין
אני הייתי צריכה להוכיח את אהבתי בכך שהייתי צריכה ללכת לשתי הפיות אחת בהנסיס והשניה באליניה, כל אחת מהן ביקשה משהו אחר, הפיה באליניה ביקשה 20 נוצות רכות, הפיה בהנסיס ביקשה 50 גביעי פטריות כתומות, כל בקשה כזאת כרוכה בריצות ממקום למקום, בסוף כשהגעתי ל"הורים" לקבל את הברכה פיווווווווו, חזרנו לכומר באמוריה ואחרי שהוא בירך אותי על ההסכמה של ה"הורים" שלי, קיבלנו גם את הברכה של הכומר ואז התקבלה ההודעה שהחתונה שלנו נערכת. מרגע זה, קיבלנו פיצוץ של וויספרים o_O, טונות של צ'אטים, אלפי הודעות, מצד שני הבאדי ליסט שלי צועק ואני לא ידעתי למי להתייחס קודם
אז ראשית, אלפי סליחות, אני לא רוצה שתקבלו את התחושה שהתעלמתי מכם. סה"כ היה באמת כיף. הולכת לערוך את התמונות עכשיו ולהעלות אותן.

Nightfall Queen

New member
הו. ../images/Emo9.gif

וול,אני שמחה שנהנתם.סיפרו לי שהיה מצחיק וזה
ושוב,מזלטוב :)

בקשת סליחה.

חבריי בסקניה ( אווו איזה רשמיות ), אני מצטער על שלא הזמנתי אתכם לחתונה שהיתה לי במשחק. יש לי גם סיבה. בעלי נכנס ( לפני שהתחתנו (וזה היה בבוקר ) ואמר לי: " אולי את רוצה להתחתן... עכשיו? " הייתי מופתע. הוא השיג nx במהירות ( וזה היה ב-9 בבוקר בערך ). אז התחלנו בתהליך המפורט של יצירת הטבעת... יהלום, 10 אורס של זהב, בערך 150 הורני כאפס, 170 כיפות כתומות, ומלא מצרכים אחרים... בסוף, סוף סוף הגענו לצ'אפל... אבל אז צריל לעבוד על 2 הוכחות של אהבה. ואז בברכת ההורים. ואז קיבלתי את אישור הכומר הקשיש. נכנסנו, ולא כ"כ ידעתי מה עושים. בסוף תפסתי את עצמי והלכנו לעוגה הגדולה. ואז קישטו אותה במאות שקים של מסוס... חעחע... בשבילנו כמובן. ואז יצאנו החוצה... והתחיל החג יום אחרי. מאז נפגשנו פעם אחת. אנחנו מתכוונים לעשות אמוריה פיקיו. אני מצטער שלא הזמנתי אף אחד. היה מוקדם, ולא היה אפילו חבר אחד או בגילד או בfriends . אז... אני מצטער. מישהו נתן לי קופסא מסתורית, שהיה בתוכה מאנה אליקסר. קיצר, מצטער. עוד שאלה- איפה הnpc של אמוריה פיקיו? תודה. או, אם מישהו רוצה לעשות איתי פיקיו, שיתקשר עם מסר.

MR Lordi

New member
קודם כל-

אתה צריך לתת 10 מפתחות לעמוס (
) ואז תקבל כרטיס (אפשר להכין אותו כל 6 שעות!) ותמשיך במפות של אמוריה עד הסוף. ומשם תוכל לעשות את הPQ.

למעלה