התקדמות יומית 19-20/4

miss_t

New member
התקדמות יומית 19-20/4

ספרו לנו איך התקדמתם ביומיים האחרונים. איפה נלחמתם? אולי במפה חדשה מהרגיל? מה מצאתם? מה מכרתם? מה קניתם? כמה אחוזים התקדמתם? עליתם רמה? מצאתם חבר חדש? הצטרפתם לגילד? שתפו שתפו
 

Shanny9

New member
שאלה

איך הBUILD הזה לסין? רמה 30: Javelin Mastery 1 רמה 31: Javelin Mastery 2 ,Critical Throw 1 רמה 32: Critical Throw 3 רמה 33: Critical Throw 3 רמה 34: Critical Throw 3 רמה 35: Critical Throw 3 רמה 36: Critical Throw 3 רמה 37: Critical Throw 3 רמה 38: Critical Throw 3 רמה 39: Critical Throw 3 רמה 40: Critical Throw 3 רמה 41: Critical Throw 2 ,Javelin Mastery 1 רמה 42: 3 Javelin Mastery רמה 43: 3 Javelin Booster רמה 44: 3 Javelin Booster רמה 45: 3 Endure רמה 46: Drain 1 ,Haste 2 רמה 47: 3 Haste רמה 48: 3 Haste רמה 49: 3 Haste רמה 50: 3 Haste רמה 51: 3 Haste רמה 52: 3 Haste רמה 53: 3 Javelin Mastery רמה 54: 3 Javelin Mastery רמה 55: 3 Javelin Mastery רמה 56: 3 Javelin Mastery רמה 57: 3 Javelin Mastery רמה 58: 3 Javelin Booster רמה 59: 3 Drain רמה 60: 3 Drain רמה 61: 3 Drain רמה 62: 3 Drain רמה 63: 3 Drain רמה 64: 3 Drain רמה 65: 3 Drain רמה 66: 3 Drain רמה 67: 3 Drain רמה 68: Drain 1 ,Javelin Booster 2 רמה 69: 3 Javelin Booster רמה 70: 3 Javelin Booster זה מה שמצאתי..יש לכם להמליץ לי על משהו יותר טוב?
 

ווינגז

New member
בבקשה, להבא, שרשרי סוג הודעות כזה

למקום המתאים (במקרה הזה - "סטאטים, סקילים ובחירת עבודות
")
 

Shanny9

New member
כן ראיתי

זה קצת שונה מהבוילד הזה אז השאלה מה יותר טוב
 

miss_t

New member
העלאת סקילים

המאמר בפורום דומה מאוד להעלאת סקילים שהבאת כאן. עד רמה 45 בעקך הם ממליצים אותו הדבר. ככה זה גם ברוב העבודות האחרונות, משם את בוחרת איך להמשיך ואיזה סקיל להשאיר ממוקסס ואיזה לא (כבודה 2 תמיד משאירה אופציה כזו וגם עבודה 1 +3)
 

ווינגז

New member
היום אעלה רמה ../images/Emo178.gif

עליתי בינתיים 20%, אין לי כח ל-10% האחרונים של 56.
עדיין מתאמנת על Master Chronos, זה לא נגמר.
 

Nightfall Queen

New member
../images/Emo207.gifבדיקת מחיר

כי לא היה לי לאן לשרשר
בכמה אני יכולה למכור את שני אלה? [בגלימה,2 סקרולים של 10% עבדו.כל השאר לא X:]
 

deisy

New member
ביותר ../images/Emo45.gif

גם אצלי יש כאלה רמות! זה כיף!
 

MR Lordi

New member
כיף לך!!

אתה עם Swirves באותו הגילד... בMoodoo לא צירפו את כולם. היינו פעם 100 עכשיו 40 ומשהו... אני אולי מחפש גילד אחר....כמו Blanche...
של iBaram.. או Ravishing של Salleem...
 

SimsY

New member
לא חשבתם אי פעם לעשות משלכם ?

כי זה מעצבן שאתה מתרגל לגילדה כלשהי ואז פתאום באופן שרירותי זורקים אותך כי אין מקום ורוצים להזמין מישהו אחר או דברים כאלה.
 
אני בספק אם יזרקו אותי../images/Emo108.gif

באופן שרירותי רק בשביל מקום.. הייתי בגילד הזה כבר הרבה זמן, ואני חבר טוב של הרבה אנשים משם, כולל המנהיג[ים] אם יזרקו אותי זה יהיה בגלל שאני כבר בקושי פעיל XDD
 

SimsY

New member
אוקיי אז אתה רואה כן יכולים פתאום להעיף אותך

לי נמאס להרגיש בבית להתרגל למקום ואז להזרק בשרירותיות בלי שתהיה לי היכולת לערער על זה - אז פשוט פתחתי גילדה משלי - לא אכפת לי שאין לי כמעט אף אחד לא אכפת לי שהרמות שם הם מאוד נמוכות העיקר שזה שלי ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממני :)
 

Elizab3th

New member
התארסתי ואני מתחתנת ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

ליאתי, את ההקדתמות שלי את יודעת, מתחתנת היום בלילה, איזה הרגשה כיפית זאת
ואני מתחתנת עם מישהו מקסים
מסכן, ביקש ביקש בסוף נעתרתי.
עדיין אותה רמה, 83.
 

deisy

New member
היום בלילה??????

וואוווווו איזה הירות! מה עם ההזמנות?
אני ממש שמחה לשמוע! קבלי מזל טוב שוב!
 

Elizab3th

New member
כמובן ששלחתי לך הזמנה, יחד עם כל אורחי

הכבוד
כן, זה יוצא די מאוחר, בגלל הפרשי השעות, בסביבות 2 בלילה שלנו.
 
למעלה