התקדמות יומית 15.4

Macbook

New member
רמה 111../images/Emo13.gif

אני קצת איטי, מקווה להגיע לרמה 120 החופש... אחרי זה יש לי חודש עם 8 מבחנים. ._.

יאי בהצלחה בעלייה../images/Emo118.gif

ובמבחנים כשיגיעו

Hawkgirl

New member
עליית רמה D:

אני לא זוכרת אם אמרתי.. אבל חזרתי אתמול מטיול של כמעט חודש בארה"ב... אז כמובן שלכבוד זה עליתי רמה ל-143! :] והמון תודה לסמדר שעזרה לי עם הטבעת בזמן הזה שלא הייתי D; והיות שהשעון הביולוגי שלי עוד לא התאפס, אני רושמת את ההודעה בשעה הזו(כן, לא ישנתי כל הלילה O: ).

מ י ל ר

New member
לא זכור לי שאמרת את זה, אבל שמתי לב שנעלמת

אז ברוך שובך לארץ D: ומזל טוב על הרמה

MomerS

New member
עליה לרמה 69 מחילזון ירוק../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

תסתקלו בשירה של הEXP עכשיו אני רמה 69 ואני מקווה להספיק ללבל 70 מה שבטוח אני לא עושה היום עבודה שלישית אבל אשתדל להגיע ללבל 70

MomerS

New member
רמה 70

זה מיד אחרי שקיבלתי תEXP מהPQ לא הספקתי לצלם תמונה

צ ל י ל 8

New member
יא, רק עכשיו אני רואה שבתמונה

יש גם הפניקס שתוקף את המפלצות, גם את ההוריקן שלי המהמם וגם את הכחול של עליית הרמה...

מ י ל ר

New member
לכול מי שצריך נשק חדש - שימו לב

בגלל ההאקרים הרבים והנחמדים שנמצאים קבוע ב-TOT, והם גם קוסמי קרח + חיה המחיר של POT ירד, כרגע זה 1 מיל. והם גם נחמדים, ובעזרת האק הם נמצאים על הפורטל שבחדרים ב-FM. מאוד נחמד מצידם. אז מי שברמה 120, ורוצה לייצר נשק בזול, יכול לייצר נשק ב-45 מיל. (צריך 45 POT) אני שוקל לייצר כובע ריברס סתם בשביל שיהיה לי בתיק חחח...

צ ל י ל 8

New member
יש גם האק חדש של BAM

הם יכולים להתעופף להם מעל מפלצות ולהרוג אותם. אתמול ראיתי אחד כזה בלודי כשהלכתי לפאפ. וכמובן שכל הכסף גם התעופף אליו. ויש את ההאקרים שאתה אף פעם לא תופס כי הם מיד נעלמים כשנכנסים אליהם למפה.. חיסלו את ההאק של ה-WH, עכשיו יש אחד חדש

Macbook

New member
אני מתלבט מה כדאי לי לעשות../images/Emo122.gif

להכין ריברס יד אחת או לקנות Crushed Skull עם 130~ אתק באותו המחיר בערך.. כי צריך לקחת בחשבון שעוד מצרכים כמו DIAMONDS וכאלה עולים עוד כסף.

miss_t

New member
היה ממש נחמד אתמול

התחברתי אחרי תקופה ארוכה ללא המשתמשת החמודה
אסף לקח אותי ל-LHC ואז הוסיף אנשים לפארטי הוא כתב R> LHC party we have bishop ואז אני אומרת לו "היי!! אני בישופ!!" לגמרי שכחתי שאני בישופ! היה לי קצת קשה כי פגיעות מורידות המון MP, באיזה שהוא שלב החלטתי לעשות HS ופשוט לעמוד בנקודה בטוחה. אמנם הייתי בעסקי הלחימה משהו כמו 20 דקות, בזמן הזה עליתי 40%. וכך- נשארו לי 4% לרמה 121.

למעלה