התקדמות יומית 15.4

מ י ל ר

New member
התקדמות יומית 15.4

ספרו מה עשיתם היום (ומלא זמן לא פתחתי שירשור כזה, הידד!) נתחיל מזה שאני מת שיגיע הפאץ' שיחזק את הקוסם שלי, אבל זה בטח יקרה בעוד חצי שנה או יותר, ככה שאני צריך להפסיק לחכות.

מ י ל ר

New member
ואז סיימתי את הקווסט

ואמרתי בוא נלך לראות את לייקה, ואחרי שנראה אותו נברח, ושסיוון תוכל היא תהרוג לי את ליקה. אז הלכתי לראות את ליקה

מ י ל ר

New member
ואז שרציתי לתת ללייקה איזה פיקצ'ו מכת ברק

הוא עשה לי סודוס וכמעט חיסל אותי

מ י ל ר

New member
ואז אמרתי לאאא אני אנקום בך!!!

אז הוא עשה לי שוב סודוס, ולא הצלחתי לגעת בו..

מ י ל ר

New member
ואחרי קרב קשה

פתאום הגיע בישופ משום מקום לצ'נל 11 ועשיתי איתו פארטי והוא עשה לי היל מתי שליקה עשה לי סודוס ואז לייקה מת!!!! ואני יצאתי גיבוררררררררררררררררררררררררררררר

יפה ! אני הורגת 200 כאלה ביום ואתה יודע למה ?

כי הליקה הזאתי זורקת ספרים מאד מאד שווים. כבר קניתי 30 K NX מלמכור את הספרים האלה. ודרך אגב. יש איזה האקר שהציק לי קצת עם DC היום.....

מ י ל ר

New member
אה, יפה לך!! D:

לי זה לא היה פשוט כול כך. אומנן לא לקח לי יותר מידי זמן להרוג את לייקה, אבל אין ספק שהסיכון לא היה כזה שווה את זה... אני צריך עוד קצת להתחזק בשביל ללכת להגיד שלום לליקה. אם היה איתי בישופ לא היה לי בכלל דאגה, כי מתי שלייקה עושה לי סודוס וגם תוקף אותי, אני יכול לשרוד רק 3 מכות (או אולי 2)

היום פגשתי קוסמת קרח דרגה 190

שהיא בגילדה שלי וגם חברה. היא גרה באינדונזיה..... אישה בת 50 + היא אמרה לי שהיא בקושי הורגת את ליקה ...... היא הורגת אבל זה לא קל לה בכלל.....

מ י ל ר

New member
מממממ

אין ספק שהבישופ שעשה היל מתי שאני בסודוס דיי עזר, אבל לא היה כזה קשה.. לא שמתי לב כמה זמן אני תוקף בכלל, אבל זה לא היה יותר מידי זמן.

צ ל י ל 8

New member
למה אנשים עדיין שמחים שיוצא הדרופ הזה?

הוא כבר בקושי שווה משהו ב-FM

2 מיליון זה מעט בשבילך?

בשבילי זה הרבה כסף. אני מאושרת לראות את האבנים החמודות האלה על הריצפה. מתה על ה לוק שלהם. בנתיים הצטברו לי 68 אבנים כאלה. זה 130 מיליון מזוס.... זה לא משמח? אני הולכת לקחת אותם ולהכין לקוסמת החדשה שלי כמה פרטי לבוש ריברס.... לא שווה?

למעלה