התקדמות יומית 14.12

רק לעדכן אתכם

שכמו שהאפקט של ה E-WANDS לא עובד כך גם לא עובד ה 30% יותר דמג' על בוסים למי שיש כזה... שני הדברים האלה עם באגים. עכשיו אני מחכה לראות כמה דמג' אעשה על פיאנוס אחרי שזה יעבוד.... עשיתי עליו 600 K במכה רגילה אתמול....
שרית - כתבתי לך תשובה למטה עם עיצה של חברים טובים שלי שמבינים המון !!! מקווה שתמצאי אותה.

Hawkgirl

New member
אמרו לי על זה משהו..

מישהו שאל אותי במשחק אם האפקט של השרביט שלי עדיין עובד, ולא ידעתי מה להגיד לו.. אז רגע, האפקט של e-wand/staff לא עובדים יותר? כלומר סתם הוצאתי בזמנו 500m על השרביט שלי? =.=

זה רק באג

זה יעבוד כשנקסון יתקנו את זה. את הוצאת 500 מיל מזו וירטואלי ויש אנשים והוציאו מאות דולרים כדי לקבל 30 % התקפה נוספת על בוסים.... בזמנו שיצאו המטות האלה גם היה להם את אותו באג ונקסון סידרו את זה בסוף.

מ י ל ר

New member
אבך היא אמרה שזה רק באג

וזה בטח יתוקן, אני מאוד מאמין, לי אומנן אין שרביט אלה את הסטאף של רמה יותר נמוכה, אבל גם אני צריך בדחיפות שזה יחזור לעבוד. (קניתי ב-100 מיל את הסטאף 103 של הברקים, והוא חלש יותר מהסטאף של הקרח כרגע..)

Hasselblad

New member
את יודעת מה משעשע

לפני ה BB היה לי סקיל של עבודה רביעית שלא עבד, היה רק אפקט אבל הוא לא עשה כלום. ולא רק אצלי זה היה ככה אלא אצל כל השדוארים. לפני ה BB היה לי שם שלוש נקודות בערך. היום אני פשוט כבר לא שמה שם נקודות כדי לא להתבאס לגלות שהוא עדיין לא תוקן.

Hasselblad

New member
ninja ambush

אמור לזמן כמה נינגות שיתקפו את המפלצות, ואכן הוא מזמן הם תוקפות המספרים של הדמג שהם עושים למפלצת מופיעים אבל בפועל למפלצת לא יורד HP בכלל...

שאלתי אנשים בבאדי שלי ובגילדה ואף אחד לא ידע

איזה סקיל של שדואר לא עובד.....
רציתי לברר אם זה תוקן ואף אחד לא ידע על מה אני מדברת... אבל CHICKENS0UP היה AFK.....

yonVata

New member
אם כבר בקניות עסקנו...

הלכתי היום לסיבוב ציוד בFM, מצאתי עגילים עם 4% אינט, כמובן שחישוב מהיר הראה לי שזה נותן לי יותר מהעגילים שיש לי כרגע... אז קניתי. רק שלא לקחתי בחשבון שלעגילים שלים כרגע יש גם מג'יק אטק, מה שאומר שעם העגילים החדשים ההתקפה שלי יורדת משמעותית!
בקיצור אם יש מישהו שרוצה לקנות עגילים עם 4% אינט אפיק לרמה 65.... F3....

זה בדיוק התסביך שלי.....

בגלל הBB אני שמה לב שהאינט לא כזה ביגי והMATT חשוב יותר... השאלה מה הפורמולה עכשיו

Gods Revenge

New member
דום לב!

יש לי קטע מפגר כזה עם מגילות, אם אני מקבל אחת אני חייב להשתמש בא.... קיצור מצאתי על אחת הדמויות שלי enencment scroll והייתה לי ספיר ששידרגתי לבד, כולל להוסיף לה פוטנציאל, וכבר השתמשתי פעמיים בenencment scroll אבל פשוט הייתי חייב ...

למעלה