התקדמות יומית 14.09.07

ווינגז

New member
התקדמות יומית 14.09.07

כל מה שעשיתם במשחק היום - לפה. אני, מצידי, שיחקתי שעתיים ועליתי סוף סוף לרמה 50. בלי קשר, בימים האחרונים סיימתי כמה קווסטים סוף סוף: - Special Taste of Florina Beach III + IV - The Missing Mechanical Parts. כן, זה Jump Quest, עשיתי אותו באיחור של 19 רמות, אבל לפחות קיבלתי Scroll for Shoes for Jump (10%), הסקרול הזה אוהב אותי.
- Recovering VIP Ticket To Florina Beach (הללויה ותודה לספיר
). - Chief Gray's Sign (הפרס יועבר לספיר ברגע שהיא תתחבר
) באופן כללי, היה ממש כיף בימים האחרונים. שיחקתי המון עם חברים, היה נחמד.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif סיימתי כמה משימות,

ביניהם משימה לרמה 60 בKFT. המשימה הזאת זאת אחת המשימות הכי מגניבות שהיו לי.
בהתחלה צריך להשיג כמה סוגי מזון ממשימות אחרות בעיר (האלה שאפשר לעשות כמה פעמים ולקבל כל מיני דברים שמעלים HP וMP) ואז ללכת לאיזשהי מפה ולשים את הדברים לפי סדר מסויים בכל מיני מקומות. למשל צריך לשים שיפודים כאלה על עץ וכו'. אחרי כמה שניות הטרול מופיע, לוקח קצת זמן להרוג אותו ויש כאלה שהם טיפה חזקים. D: אחרי שהוא מת הוא מפיל חפץ וצריך לשמור אותו, הוא נראה כמו חפץ רגיל אבל הוא נשמר בEtc. צריך להרוג 3 טרולים כאלה (ירוק, כחול, צהוב), ולאסוף 3 חפצים שונים שהם מפילים. אחר כך מקבלים המון EXP ויש אפשרות של לבחור גלימת גובלין לרמה 65, מן שרביט-מקל כזה של גובלינים לרמה 65 שאת זה בחרתי ועוד כובע גובלינים שחור-שקוף כזה לרמה 65.
את החפצים אי אפשר להחליף/למכור או כל דבר אחר, אבל עדיין זה מגניב.

אממ

סוף סוף שיחקתי קצת.. אז ככה רמה 55 ו90% והשגתי עגילים לרמה 70 .. יותר נכון נפלו בבונוס של OPQ

blink282

New member
רמה 43 ויש לי שאלה

אני סינדיט ועכשיו יש לי רק 10 בדארק סייט ואני צריך בשביל עבודה שלישי מאקס אז מה אני עושה?

One Minute

New member
לא הרבה

מתתי פעמיים בסיור בזיפאנגו אז 34% ויש לי מלא לאגים היום אז אוותר על זה Anyways אני מתחיל להשיג קצת כסף מחדש [יש לי כבר 5.8מיליון ועוד מלא סקרולים במכירה, אני מחכה שהמוכר יביא לי את ה500K הנוספים שלי ואז יהיה לי 6.3M] וכשאגיע ל10 מיל בערך אני אתחיל לעשות נוב טריידס עד 30 מיל ואקנה דברים

ToryMaster

New member
להלהלה

עליתי רמה, עכשיו 18, וסיימתי את הקווסט של נלה ואנדרה, דווקא קווסט כיפי. עכשיו אין קווסטים

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אוף אני בדיכאון ../images/Emo122.gif

קניתי Kage (לרמה 85, אני עדיין רמה 60) בגלל שזה עלה 5.5M (היה לי 21M בבוקר -.-) וראיתי את זה ב99M ובמחירים כאלה
והסטאטים שלו די טובים ולא השתמשו עליו עם סקרולים. אני די חושבת למכור את זה, אבל ברמה 85 אני אצטרך את זה.
בכל מקרה גם קניתי ממישהו מגילה לכפפות ב1.5M וזה לא עבד. -.- אני מתחילה תוכנית חיסכון שאני לא אעמוד בה T_T

One Minute

New member
לבנתיים אל תמכרי.

תשמרי אותו, דווקא מחיר טוב, גם ככה אני לא לקניתי עכשיו סט לרמ ה 70 [כפפות כובע ונעליים] כי אני אפילו לא רמה 69, ברמה 69 אני אקנה את זה. אם את רוצה להרוויח עוד כסף אין מה לעשות, או המשימה של הקורז אייז או OPQ להשיג מגילות טובות או נוב טריידס..

miss_t

New member
עליתי רמה 67

הרבה מתאמנים בפירטים שבherb, במיוחד עבודה שלישית קרח/ברקים או קשתים. נחמד להיות בפארטי, עליתי שם רמה על ריפוי
יותר טוב מזומבים!!

למעלה