התקדמות יומית - 02.08

ווינגז

New member
התקדמות יומית - 02.08

מה עשיתם היום? מה השגתם? מה קניתם? מה מכרתם? כמה אחוזים עליתם? טוב, כעיקרון, זו ההתקדמות שלי
כמו שאתם רואים, אני נורמאלית לגמרי ובכלל לא אובססיבית לכל מיני תבניות ומספרים. את העלייה ברמה עצמה אל תפסתי (וגם לא את 99.99%), אבל יאי, רמה 60.
בנוסף, זו התספורת המגניבה שדיברתי עליה לפני כמה ימים, אם מישהו זוכר.

Jolteon

New member
התקדמות גם של אתמול, בעצם

פתחתי מיול בקראדיה, והחלטתי שהוא יהיה באנדיט- רמה 11 =] באמת הגיע הזמן, החוסר במקומות פנויים מתחיל להעיק. שיחקתי בו קצת לכיף, לבחון סקילים של עבודה ראשונה אצל גנבים, והוא היה מגניב למדי =] רק מה, החלטתי לעשות צעד נועז ולבצע את משימת קופון השיער באמוריה, זו לרמה 10- ויצא לי שיער נוראי XP אתם בטח מכירים, חבר שלי טוען שהוא נראה כמו דלעת. נו מילא, מיול- שיהיה גם מצחיק XPP בדיוק הרגע עליתי רמה עם הוויזרד בברה, שדי ננטש לאחרונה לטובת הפייג' בקראדיה~ מייפל לאמה סטאף (תודות לויקה), שנראה טוב במיוחד =] וקולד בים ממוקסס, הידד. ובכן, זה הכל להיום XP מקווה להמשיך להתקדם בקצב טוב (לא יכול לחכות לרמה 50 עם הפייג' O0) =]]

spongbob

New member
../images/Emo110.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif

רק עוד 10 רמות לעבודה שלישית ועוד 60 רמות לעבודה רביעית =] אני החזרתי את השחקן שלי.. הפין היה 1242 והשתוף לשעבר אמר שהוא זוכר שהוא שינה למשהו בערך 1202 כי הוא לא זוכר את הפין אז התחלתי לנסות ופתאום נכנס לי =] אחרי 40 ניסיונות

deisy

New member
yay!!

הי, אבל לא לנטוש את הלוחם ...
טוב, אפשר לקבוע שוב בלודי?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif כאילו דה! חחח

אבל תתחברי כבר! אל תהיה כבדה

deisy

New member
../images/Emo6.gif

עד שהגעתי כבר כבר להתחבר, אין קול ואין עונה... דווקא היה לי כל כך משעמם, אני תקועה כבר יותר מידי זמן על רמה 79
נוסעת כל היום בין לודי לבית הרדוף...
ננסה הערב שוב! אבל אצלי זה רק אחרי 20:00......

Mischa

New member
יעל תוסיפי אותי לבאדי

יש לי קלריק בברואה רמה 41 וdk בווינדיה טוב זה לא משנה....רק תכתבי לי אם תעני אני יכתוב את השם xD

טוב עליתי רמה!!! אני רמה 70 ייאי ו -5% -_-

אני עדיין ספיירמן >.>, כי סידרתי את הדברים שאני צריך לפני העבודה השלישית וגם בגלל שאני רוצה לצלם את הקרב שלי לעליית העבודה ואני רוצה להראות את זה לחברים שלי, אבל הם דתיים, אז החלטתי לחכות בקוצר רוח ואני אעלה עבודה רק מחר,כי הערב יש מסיבת גיוס לחבר שלי שכנראה אלך אלייה אז לא יהיה לי זמן במוצאי שבת. תמונה שלי ברמה 70

Guid

New member
הממ.. קראתי הארי פוטר...?

שבת, אני דתי~ XD בכל מקרה, אני מתכנן לעלות לרמה 26 הערב, אני כבר ב94% של 25 ככה שזה יקח בערך דקה וחצי.

Guid

New member
21 זה הרבה...

זה הגיל שלי. P: גם אני קראתי הרבה הארי פוטר, אבל 21 פעמים את הראשון?! XD לדעתי, השישי הוא הרבה יותר כיפי לקריאה! D: אני קראתי היום את השביעי, באנגלית, בכל מקרה.

Don Nirtin

New member
OMFG../images/Emo87.gif

סופסוף מישהו חושב שהשישי זה טוב
. הרוב חושבים שהחמישי זה טוב יותר מהשישי. אם הייתי ג'יי קיי רולינג הייתי שורף את את כל העותקים של הספר החמישי. הוא גרוע. ממש גרוע. לקח לי חודשיים לסיים אותו מרוב שהוא היה גרוע.

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

החמישי דוקא סבבה. הוא משמש כפיתוח דמויות מעולה! וכל הקטע עם הנבואה היה ממש חזק! וכן, השישי מצויין לדעתי! פשוט פיצוץ של מידע ועלילה! והסוף של הספר בכלל חבל``ז! אבל עם כל זה, אין על השביעי. D:

Don Nirtin

New member
השביעי מרוח לדעתי../images/Emo87.gif

כאילו פאק. תמות כבר וולדמורט. עד כמה שאתה כזה נבל מרושע מוח חסר לך. ולא היה מספיק הארי/ג'ייני. אני מוחה. אפילו חיפשתי פיקים שלהם בעניינים בוערים יותר. נגיד- מיטה למשל. השישי הכי טוב בכל הסידרה כולה. אחריה השביעית, הרביעית. אני עדיין מתקשה לדרג את השאר. מה שבטוח- החמישי מקום אחרון. השלישי גם מקום אחרון אבל השאלה איפה לדרג אותו- לפני או אחרי הראשון.

D amaged R oses

New member
אני רק יכולה להגיד שקראתי סופסוף את הסדרה

סיימתי 2+3+4 באיזה חודש+ ובחמישי משום מה נתקעתי. ואז היה צריך להחזיר לספרייה D: אבל אני לא ביגפאן של הארי פוטר. אני שונאת אותו למען האמת X:

לבנדר א

New member
../images/Emo11.gif איש איש באמונתו יחיה, כמובן

אבל אני יכולה לסדר שתחיה בסבל. אז שוש.

Don Nirtin

New member
אם הסבל הזה כולל בילוי עם גבר כלשהו../images/Emo87.gif

אני לחלוטין לא אתנגד.

למעלה